Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(90)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo27 spune:
Buna dimineata!Aseara am ajuns acasa doar la 23...s-a decalat totul...am crezut ca nasc pe acolo,ca ma dureau toate...am facut TNS,e bine a fost doar o contractie serioasa,bebele s-a miscat in 18 minute de vreo 16 ori...m-a dat gata,ca acasa e mai lenes
!Si doppler totul e bine,nu are cordonul in jurul gatului,dar nu mai este asa de grasan ,acum are 3015 grame...dr zice ca e f bine,ca acum a avut o perioada cand a stagnat la crestere,dar e in grafic,adica e mai mare cu o saptamana si nu am de ce sa-mi fac nici o grija.Asa,apoi nu am stabilit nici o data,mai am programare peste 2 sapt,in 22 feb,si peste 10 zile nu mai am voie
sa iau nici o pastila,plus ca am "liber"la plimbari
...pentru ca daca nu se intampla pana atunci sa nasc,trebuie sa"provoc"...nasterea o sa fie la Eva,sunt incantata de ce am vazut acolo...cam atat!
http://community.webshots.com/user/SimonaDav
Simo,mamica lui DAVID,
,
36+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
simonette spune:
Buna dimineatza!
Sa aveti un We minunat!!!

Ramo, sa-ti traiasca pisulik, m-am topit, cum doarme langa tine pe plapumioara...mi-e asa dor sa am un puf de pisicutza!
Simo, felicitari ptr bb miscaretz si grasanel, si spor la plimbari...
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 9 zile!!!!
ancadragoman spune:
Simonette mai ai putin mami ,parca ieri vb ca nu putem sa ramanem insarcinate![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
varuna spune:
Simonette
cand vad ca mai ai doar 9 zile ma apuca panica...nu mi-am facut nici bagajul de frica ca asta inseamna sa merg sa nasc. Nu mi-e frica de nastere, ...da' nu stiu zau ce ma fac cand o sa ma trezesc singura cu fetita. Sper sa fie vreun instinct ceva ... acum e ascuns bine.
Ana
33+ cu
Mara Sofia
ancadragoman spune:
Ana cand o sa ai fetita in brate o sa stii exact ce trebuie sa faci si cand o sa ti-o dea prima data la alaptat o sa traiesti ceva de neuitat
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
aliceionescu spune:
'Neata, randunici! Ma inscriu si eu la o cafea, cu putin zahar si putina frisca, va rog!
Diana, o sa fie bine, impune-ti sa fii optimista si roaga-te in fiecare zi la DD! BB al tau simte cand ii esti alaturi si va lupta si el sa fie bine.
Iona, eu am, din librarie, "Cartea bebelusului" (Ed. Crisan, parca). Pe fiecare pagina are cate ceva unde sa pastrezi diverse amintiri cu bb, inclusiv pagina cu amprentele manutei si piciorului. Mi se pare destul de draguta si e destul de accesibila ca pret: 60 RON. Poate stii despre ce vorbesc...
Flori, noi suntem aici.
Sovi, pozele tate cu renovatul mi-au dat o stare de !!! Asta pt ca mi-am amintit prin ce-am trecut eu cand eram prin luna a-4-a...uffffffffff, dar la noi a fost poate si mai rau, in sensul ca am achizitionat un ap. sub orice critica si am muncit "sa-i scoatem fata", de-am crezut ca ca mor, da' gata nu-l mai vad. Eheee, aveam calciu pe pereti, fiecare camera alta culoare (mov, roz, bleu) si am raschetat centimetru cu centimetru din fiecare perete si din fiecare tavan. Pfiuuuu, bine ca a trecut!Tu nu mai mult, am dedus eu, asa ca...spor la treaba!
Ela, merci ca m-ai trecut in listuta! Privitor la nume, eu nu te mai stresez. O sa hotarati voi! Nu pot sa nu ma gandesc la o intamplare haioasa, pe care a trait-o sora-mea. Astepta o fetita -asa i s-a spus la eco, iclusiv in luna a7-a! - si, la spital, cand a nascut, cumnatul meu astepta cuminte pe hol sa-si vada fata (evident, aveau numele pregatit!). Iese asistenta, il felicita si ii spune: "Sa va traiasca baiatul!". La care cumnatul se uita in jur la cei alti 2-3 barbati de pe hol si raspunde: "Doamna, eu am o fetita! Poate baiat are domnu, poate domnul..." Si asistenta, nervoasa: "Domnule, va cheama X?", "Da", "Vreti sa va vedeti baiatul sau nu?" Cu greu si-au revenit amandoi, si sora si cumnatul. Bine, in final totul a fost o mare bucurie, ei au deja o fetita, dar ca nu se asteptau. Cum au ales numele? Rapid, din...cartea de telefon!
Va pup pe toate!
Alice si
Thea
simonette spune:
Eu sunt cam ingrijorata ca imi amorteste mana stanga.. Dar nu daca stau pe ea sau daca e intr-o pozitie ciudata... Pur si simpu imi amorteste si nu cred ca e ok... Vad eu luni cand merg la Cezara
mami de
Luca si
BB2
AMR 9 zile!!!!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by simonette
Eu sunt cam ingrijorata ca imi amorteste mana stanga.. Dar nu daca stau pe ea sau daca e intr-o pozitie ciudata... Pur si simpu imi amorteste si nu cred ca e ok... Vad eu luni cand merg la Cezara
mami deLuca si
BB2
AMR 9 zile!!!!
Mie imi amorteau amandoua cand eram in ultimele saptamani

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
Ali_bia spune:
LUNY, LA MULTI ANI!!!!!!! SA AI PARTE DE TOT CEEA CE ITI DORESTI DE LA VIATA, SANATATE MULTA SI NASTERE USOARA SI BEBEBIC SANATOS!!!!!!!!

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-10 Saptamani pana la 
simonette spune:
Varuna, crede-ma ca apare si instinctul! Cand vei vedea fetishoara aia mititica si frumusic si vei sti ca este a ta, te vei simti invadata de instinct...
Ancadragoman, chiar ii ziceam lui Lache ca acum 2 ani, ni se parea un vis indepartat! Dar uite ca Dumnezeu ne iubeste mult si ne-a daruit ce am visat!
mami de
Luca si
BB2
AMR 9 zile!!!!