Sarcina si anexita

Sarcina si anexita | Autor: sandyprs

Link direct la acest mesaj

Buna ziua am si eo o problema.Am fost zilele trecute la medic si mi-a gasit o anexita pe dreapta.Intrebarea este daca raman insarcinata luna asta ,inainte de inceperea tratamentului , la ce riscuri ma expun?Si inca ceva: daca fac tratamant (trebuie sa iau la ciclu eficef 5 zile--timp de 2 menstre) si raman insarcinataintre cele 2 menstre ce se intampla?Trebuie sa ma feresc cat iau tratament(doctorita nu mi-a zis nimic--mi-a dat teste pt ovulatie in schimb pt ca vreau sa fac bebe).
Multumesc,astept raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

cred ca suntem in aceiasi situatie........mie dr mea mi-a zis ca mai bine ma feresc 2 luni apoi sa mai fac ceva analize si sa mi dea liber laasa ca incerc sa-i respect sfatul caci pana acum mi-a fost de mare ajutor sii respect foarte tare opinia si sfatul!deja o luna am facut tratamentul ,exact pe menstra cum zici si tu,mai am o tura dar ea ma va interna sa fac si ceva teste,apio in functie de rez sper sa am un sanatos si voios si sa fiu o fericita si fara probleme!acu de anexita nu scapam dar se va ameliora foarte mult cu tratament si apoi o sarcina;vorbesc din experienta caci dupa prima sarcina nu am mai avut probleme vreo 3 ani!sa aud de bine si sa fii si tu o mamaica si o sanatoasa si voioasa!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Multumesc mult Alexa pt incurajare,dar eu acum ma confrunt cu o alta "problema" mi-a intarzia ciclul de vreo 11 zile si am facut un test aseara dar pe el se vedea o liniuta rosie si una roz(in zona in care trebuie confirmata sarcina)-- nu stiu daca e pozitiv sau negativ nu ma prea pricep.Ideea este ca nu am niciun simptom ameteli graturi sau sani intariti.Poate imi mai dai un sfat sau un din voi mai cu experienta...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

sandy, felicitari!
Esti insarcinata!

13+

Mergi la inceput