Strumfi de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
anya daca tu zici ca "nici un copil nu ramane nediversificat" atunci e cazul sa ma linistesc si eu! andrei m-a tratat si azi cu fundu la mancare, adik a luat vreo 2-3 lingurite de iaurt si gata! urlet! dar mai e si maine o zi
*mihaela*
mychydutza spune:
am citit pe forum un www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=1312" target="_blank">interviu cu carcotashii. super dragut!
si pt ca andrei doarme si am timp, am mai citit neste articole pe DC. apropos, voi cum mai stati cu viata amoroasa?????????
*mihaela*
CarlaV spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
apropos, voi cum mai stati cu viata amoroasa?????????
*mihaela*
Pai daca tot nu dorm noaptea macar sa fac ceva placut, nu?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanabbb spune:
salut!
vestile ar fi...copilulmeu care nu manca nimic....eventual borcanele...a devenit un mancacios fenomenal.ma sperii de cat mananca.de ce?am citit eu pe borcanele ca au 0,25 sare.si desi se spune ca nu e voie de loc,am pus un strooop miiiiiiic,fff mic de sare in mancare.m.am gandit io asa ca decat sa tin copilu flamand.....si mananca de zici ca nu.i adevarat.
fructele le papa bine pe toate,la fel branzica....
la carnita a mancat deja curcan,pui,vita,ficatel...
de dormit imi doarme in continuare de la 12 la 9sau 10.
dinti inca nu avem si nici nu se vad,iar de plans nu plange deloc,asa ca va mai dura probabil pana va iesi unul.
va pup si bafta la diversificare.
cristina26 spune:
Noi avem doi dintisori (acum ies), incepem sa mergem tot mai bine dea buselea. Stam in fundulet foarte bine, ne putem juca mult timp stand infundulet. Ma uit la ea si imi vine sa plang asa de draga imi este. De mancat am inceput sa mancam ori si ce. Pana acum ii cumparatm borcanele de mancare, dar acum m-am apucat sa ii fac eu mancare pe cate 2 zile. Ieri am mancat carne de ganina cu fasole verde, castraveti si ardei galben. Azi ma mai gandesc ce sa fac. Eu am cumparat borcanele cu mancare de bebe (#1) si aveau prune, mere, pere, piersici, banane iar ca vegetale: fasole verde, mazare, carene de pasare, curcan si vita, dovlecel galben, cartof rosu acum cand m-am uitat pe lista de aici zice ca bananele nu trebuia sa le incep decat de la 8 luni si carnea la fel. Sper sa nu fi facut ceva rau
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Luna1 spune:
Noi azi am implinit 6 luni si pentru a sarbatori Adelise a invatat un nou plans care "spune" "nenenenene" sau "aiaiaiaiai" se vaita de zici ca e baba. In rest de doua zile doar fructe si cereale mancam legume la borcan tot nu mananca si proaspete nu am unde sa le tin caci tot nu mi-au reparat frigiderul. Mai astept vreo 2 zile si imi iau altul.
Am vazut pozici multe, cu Albastrel, cu fetele de cafera si baietii de ghinetz si acum am in bara deschis poze cu Raducul AndreeiC pe care le voi vedea dupa ce postez. Apropos Andreea felicitari pentru ridicarea in picioare singur e foarte "precoc" a mea nici in fund nu sta prea bine dar n-are a face eu mor de dragul ei si de-o fi sa mearga la 3 ani.
Cristina depinde de tara, aici banana se da de la 6 luni, la fel si carnea si oul in schimb mazarea dupa 8 luni.
Maine promit sa-mi fac timp sa mai pun pozici.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
ALEXIA2007 spune:
Buna seara! am intrat si eu acum nu am reusit sa citesc tot noi am fost plecati in wk. la Sucevita unde era ca in povesti a nins destul sa te dai cu sania si sa fie totul alb.In Iasi este asa de frig de nu-mi vine sa ies din casa.
Alexia are toane cu mancarea cand papa foarte bine cand ma rog de ea sa ia o lingurita si ma scuipa din cap pana in picioare cu ea.Ea se si amuza.
violetan spune:
Primaaaaaaa buna dimi si hai la cafea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
liadorian spune:
'Neata, Violeta! Eu prima la cafea! Azi incerc sa-i dau Mirunei cartof dulce, dupa ce am dat chix cu morcovul. Si asa ma bucurasem in prima zi de diversificare ca a mers totul bine!
Va pup! Sa aveti o zi buna!
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by redai
ghinetz ai zis ca bebe el tau isi face greata la puiureul de legume. Asha imi facea si mie,dar incearca sa il faci mai moale decat il faci, mai mult lichid, poate e mai bine.La noi a mers.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
Lore, multumesc muuuult!. Am sa incerc, desi nu e f solid nici ce ii dau eu. Am luat si un borcanas de legume...Perseveram
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"