Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50
Raspunsuri - Pagina 10
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
uite ca aparu si jumate din serviciu' panica ..... so , am fost la dr endocrinolog sa-mi interpreteze anumite analize , si mi-a zis ca nu e chiar asa de negru aghiuta , m-a linistit ca mi-a zis ca nu e cauza de infertilitate, deci pot ramane linistita graviduta , si vedem cum aplicam tratamentul in sarcina ....
normal , mi-a mai dat sa fac 1 analiza (anticorpi antifosfolipidici).. zic normal , ca io nu scap niciodata de chestia asta cu analizele ....ma inteapa drii ca pa o pernita de ace ..
mai micutele , alexia28 , nu trebuie sa nasca in febr ..ca parca asa e trecuta pe listuta la inceput ?
va doresc un sf valentin plin de nabadai
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Georgia multumesc ca te-ai gandit la mine n-am mai scris demult la subiectul asta ca nu mai cunosc pe nimeni pe aici, da asa este, trebuie sa nasc zilele astea dar trebuie sa stam cumintele pana duminica cand se intoarce Tutu in tara.
Va pup si va doresc distractie placuta de Valentine...
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 4 zile
georgia_c spune:
alexia28, din pura curiozitate , initial nu ii pusesei micutei numele de theodora ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
lucialu se sparge el ca nu are cum sa nu se sparga. ce e dupa capul lui? ii vin eu de hac. oieri am avut niste scurgeri poate deja azinoapte s-a spart. ma mai doare ovarul dar trece si asta. luna asta vreau sa se prinda bebe neaparat.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
singura75 spune:
Salutare, fetelor! As vrea sa va spun o poveste, acum de Sf valentin,deoarece va mai urmaresc, desi pe multe nu va cunosc.As vrea sa va incurajez, eu fiind o mai veche "tutunareasa".
Povestea mea incepe in februarie 2005 cand ne-am hotarat sa avem un bebe asa ca ne-am pus pe treaba.Si-am muncit cu foaarte mare placere o luna, doua , trei, sapte, noua si nimik.Am intrat la banuieli, ne-am ingrijorat, ceva era in neregula.Si-am inceput sa investigam.
Am inceput controalele la dr de aici(sunt din provincie), instilatii, stimulari, medicamente luate aiurea din disperare, din panica, nu ne venea sa credem ca avem probleme in a face copii.
,
singura75 spune:
Dupa un an de incercari, am ajuns la Giulesti, la prof Marinescu.Aici am facut un test babes-papanicolau si o biopsie de col, a urmat o cauterizare si o abstinenta de o luna jumate.Dar, prof fiind extrem de ocupat, nu prea avea timp de pacientele lui din spital, am renuntat la el, si am ajuns in iunie 2006 la Tutu.
singura75 spune:
Intre timp, eu citisem pe net despre cum abordeaza el problema infertilitatii, urmaream forumul deci stiam la ce sa ma astept.Am facut monitorizari la mine in oras, ca nu puteam sta in Bucuresti, sotul spermograma la IDS.Surpriza, ii iesise oligoastenozoospermie usoara( mobilitate a=0, nr spermatozoizi-12,8 mil).Am fost tare dezamagiti.I-am dat sa ia naturiste la greu, devoram informatiile pe net si adaptam la sitatia noastra, mai ales ca nici eu nu aveam ciclu regulat, nu stiam exact cand ovulez.
singura75 spune:
Apoi sotul si-a facut o spermocultura, rezultatul i-a iesit ok si a mers pe naturiste in continuare.Intre timp, eu drumuri la Bucuresti la greu si discutat cu dr., dar la un moment dat am renuntat din cauza banilor, urmand ca in toamna sa reluam investigatiile. Intre timp, devenisem ceas cu ovulatia, in sensul ca am , desi tot neregulat imi era ciclu, am invatat care sunt semnalele si chiar asa era!
In ianuarie 2007, sotul repeta spermograma la IDS.Dezastru!Leucocite:1,2 mil(deci avea o infectie, ceva), spermatozoizi-11, 5 mil, mobilitate a=0, b=15%(la prima spermograma era 40%),forme tipice 20% ,diagnostic-oligoastenoteratozoospermie moderata.Aproape amutisem, nu mai stiam ce sa facem, nu stiam cu ce sa continuam...
singura75 spune:
I-am facut programare la urolog,pe 2 februarie, la dr Clomfirescu care i-a spus ca , din punctul lui de vedere , nu are nicio problema(ne temeam de varicocel).I-a recomandat mai multa miscare, , sa ia zn+ seleniu, vit E si prostenal perfect.Zilele treceau, urma sa ma duc iar la Tutu sa vedem ce facem, dar asteptam sa-mi vina ciclu, apoi sa fac o programare. Zic, asa intr-o doara, sa fac un test de sarcina, desi ma saturasem de cate facusem, de 2 ani de zile, de ce mi-ar iesi acum ceva, date fiind rezultatele spermogramei sotului.
Si , pe 7 februarie 2007, facut test, care, spre uimirea mea totala, s-a pozitivat.Eram uluita, nu-mi venea sa cred. Nici nu am reactionat, ma luase prin surprindere.Zic, nu se poate, e fals pozitiv si mai fac si a doua zi unul, care se pozitiveaza.
felix76 spune:
Fetele, Azi este Sfantul Valentin. Noi romanii avem noroc: avem doua zile ale indragostitilor una importata si una autohtona. Deci doua zile in care putem primi si oferi cadouri! Asa ca va urez astazi sa fiti iubite, fericite si sa vi se implineasca visele! O sa va urez si de Dragobete ca sa se dubleze gandurile bune!
Alexia, nastere usoara!
Katyama, ce mai faci? Cum e dupa operatie? Ce diagnostic ti-a dat Tutu? Sper ca beton!
Va pupicesc pe toate si sa petrecti frumos astazi.
Felix
singura75 spune:
Eram insarcinata, urma sa avem un copil mult asteptat, si daruit de Doamne Doamne cand ne asteptam mai putin.Am fost la confirmarea sarcinii, aici ceva probleme pe care le-am trecut cu ajutorul lui Tutu si acum avem un baietel frumos, cuminte care creste vazand cu ochii.
Deci orice ar fi, credeti ca vi se va intampla si voua, rugati-va asa cum am facut-o si eu, nu renuntati sa luptati , desi stiu ca e ff greu, sperati din toata inima .
Va pup, si daca aveti intrebari, va raspund cu mare drag!