LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)
Raspunsuri - Pagina 6
acina spune:
Maraki scriu aici pt ca sunt fete pe care le plac , scriu dincolo din acelasi motiv.Nu-mi amintesc sa ma fi intrebat tu ceva de copilul meu si eu sa nu-ti fi raspuns.
O sa scriu in continuare la ambele subiecte chiar daca iti convine tie sau nu.Si te rog la adresa mea sa vorbesti cuviincios pt ca eu asa ma adresez tie.
Si ca sa nu mai lungim discutia asta inutila consider incheiat subiectul .
edit : am adaugat un "i" la cuvantul cuviincios pe care l-am omis din graba.
Anca 24 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
oachi_79 spune:
Salutare!
Irina gradi merge bine, azi a plins putin, s-a obisnuit cu noi in weekend. Inrest totul bine, am scapat definitiv de suzeta, nici nu o cere, se mai trezeste noaptea, probabil ii simte dorul
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
maraki spune:
CuviIncios ti.am scris! Nu stiu draga ce-ai inteles din ce am postat pt tine, directa am fost si voi ramane toata viata mea.Inchei si eu subiectul asta, tin cont ca esti gravi si nu vreau sa ti se ridice hormonii la cap.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
asteryaro spune:
Oachi, de cand vreau sa-ti spun: eu am facut liceul (treapta a doua, cum era pe vremea aceea ) in Focsani, la Economic, langa gara. Vaaai, ce vremuri faineee..... Bine ca ati scapat de suzi si ca e bine la gradi.
Noi ieri am dat o fuga la capitala, am "evadat" vreo 7 ore, a fost bine, dar mi-a fost tare dor de puiul meu, pe care nu l-am luat cu noi, fiindca am fost si la Fundeni la soacra.
In rest... evaluarea psiho de azi a mers multumitor, baiatul meu s-a comportat mai mult decat multumitor, mai avea putin fatuca aia si-mi spunea ca am copil fara probleme... dar pana la urma si-a dat seama ca lucrurile stau altfel. Pe 26 mergem la comisie.
La cresa e bine, flacaul meu este fericit acolo, este foarte clar. Si eu ma bucur pt. el, normal.
Suntem p'aci.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Florinini spune:
Fetelor dragi, suntem si noi pe aici din cand in cand mai am si eu timp sa citesc, nu prea sunt la curent cu noutatile de pe aici, sper ca toata lumea e bine...astazi am citit si eu cateva pagini...Gio, multumesc de intrebare, suntem bine, David creste si e la faza in care repeta cuvinte dupa noi...de cateva zile rationealizeaza cand sa zica da si nu...dupa ratiunea lui bineinteles...mai primeste si pedepse ca deh e si el rautz cateodata, ne arata cati ani are, manaca singurel in general o masa pe zi, mai nou se omoara si cu ciorba sa o culeaga din farfurie...spunem poiezii din gesturi si unele cuvinte de la finalul versurilor, cuvinte stalcite si alea...insa vorbeste in limba lui de ma tampeste...astazi a invatat sa spuna please in versiunea lui: piz.
Am incercat sa pun niste poze pe webshots si inca mai lucru la albume sa-l mai vedeti si pe pupurelu meu....
Va las ca ma inebuneste sa ma joc cu popicele pe care trebuie sa le ducem cu remorca...morrrrr!!!
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
cosmi1975 spune:
salutare fetele
eu am mai doborat un examen ...daca merge tot asa ma bag la bursa
am adus papanul acasa ca maine el e seful si sta cocotat pe birou si striga ....lupiiiii
am dat comanda de tort cu twety si cu motanul ala , am facut invitatiile...matusi unchi
Giova spune:
salutare!!!
am ajuns de ceva timp acaSA, cu peripetii...a dat Clau intr-o groapa si am facut pana, de fapt s-a indoit tare janta, sa vedem acum sa mergem intr-un service cu masina sa echilibreze roata.
In rest suntem bine, obositi, dar fericiti ca am ajuns acasa.
Ieri la chef a fost fain, Marco a inceput sa, cand l-a luat fostul meu invatator in brate, dar si-a revenit cand a vazut copiii si a auzit muzica.
azi cu ceva treaba prin Alba, si pe urma la pranz, spre timisoara.
ma pun sa citesc din urma si revin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
pun contul mai tarziu...promit sa-i scriu un mail si lui Tudor, dar daca nu se ofera vreo mamica din Buc., eu ii trimit lui banii. nu pot sa trimit cadoul si banii din Timisoara, as vrea...dar ar fi mai simplu sa fie din Bucuresti.
Irina ma bucur ca a venit marian si ca Mario a fost tot dupa el.
asteptam filmele si pozele de la party lui Vladimir.
Canda vreau sa mergem la munte, sa vedem cand il prostesc pe al meu. as vrea sa mai vada piticul zapada pana nu da caldura.
Cristina ma bucur ca merge totul bine cu razvan. cu cine ati lasat piticul cat ati fost in capitala?
Miha insanatosire grabnica si ma bucur ca dupa atatia ani ai reluat studiile. felicitari!
maraki lasa mai fetele in pace, normal ca sunt multe care scriu in ambele parti, unele mai mult acolo, asta e, fiecare alege unde si cu cine se simte mai bine. nu te mai consuma si nu mai pune la suflet.
La soacra i-am luat o bluza si un Amaroy.
Florina ma bucur ca sunteti ok, felicitari lui david pt. vorbire. lasa ca-si va da el drumul.
hai mai acina nu te mai enerva, pacat ca nu scrii si la noi mai multe despre Andrei si despre tine. mie imi face placere sa citesc ce mai zice piticul, ca tare haios mai e.
Oachi felicitari ca ati scapat de suzeta!!!
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
cosmi felicitari pt. examen. 2 mai ai?
Uitati contul:
Purdea ioan Claudiu
Raiffeisen Bank Timisoara
RO42 RZBR 0000 0600 0613 0716
nu stiu daca mai trebuie ceva, eu am scris tot de pe cartonasul ala de la banca, cu datele contului.
Maine merg acolo, ca trebuie sa-mi dea o noua parola de la internet baking( a blocat-o Clau), ca sa verific pe net, caci toata ziua sa merg la banca nu pot.
_
dana_ene spune:
Giova, am copiat datele. Eu maine o sa trec pe la banca sa depun banii si apoi te anunt. Te pup!
Bine ca ati ajuns acasa intregi. Uf!
Florina, deci a inceput si la voi vorba. Super! Ce draguti sunt cand repeta, nu?
Cosmi, felicitari, doamna! Hai, poate iei bursa. Vrei galerie?