LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

yuppy mi-a adormit copilul!!!

edit: si noapte frumoasa tuturor!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele...am de acum cosmar noaptea asta!!!
Am fost sa imi faca analizele de angajare...si am tinut sa imi fac radiografia la plamini ca am o tuse seaca care ma cam chinuie de citeva luni, dar fara alte simptome..efectiv tusesc parca as avea ceva in git dar de 2-3 ori pe zi...MA suna azi cunostinta cu cara am mers la spital si imi zice ca mi-o luat rezultatul si ca am PNEUMONIE!! Sa moooooooooor. Ce-i drept inainte de a ramine gravi cu ioana am fost racita, si m-a ascultat o doc alergoloaga-in umblarile mele ca rep med din cab in cabinet- m-a auzit tusind si m-a ascultat, imi spusese ca am pneumonie interstitiala si sa merg la med meu sa imi dea reteta...am mers dar vaca de doc mi-o zis ca aiai e nebuna ca ce a auzit..si asa nu am luat tratam si numai cu ceaiuri mi-a trecut... Si iaca acum ca acolo e ceva...offff trebuie sa iau augmentin 7 zile, dar las dupa simbata sa pot bea si eu un pahar de vin la partyul fii-mii.
Ma tot gindesc s anu fie altceva ca ma IMPUSC!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Uite asa afla omul ca e bolnav...la controale din astea!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

eu am dus copilul cu taxi la gradi. dus-intors si m-a costat 12 lei. sa mor nu alta ce s-a scumpit taxiul.

Mi-au venit si baietii sa-mi intoarca apometrul din bucatarie, caci la mine se invartea acul invers. ca la nebuni, ce mai!!!
Astept sa-mi aduca sotul masina, ca am treaba multa in oras....pana atunci sunt prin zona.

Any bine ca ai aflat ca sa o tratezi. de cand esti cu tusea asta urata?

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Tusea nu e suparatoare, e ca o gidileala mai mult...cam de vreo 4 luni...

Mergi la inceput

veste buna: imi pune piatra la verigheta si nu mai platesc nimic. mama ce fericire pe mine, precis si-au dat seama ca nu a cazut din neglijenta!!!!

_

Mergi la inceput

Super veste...normal ca nu or fost prinse bine pietrele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Anasol imi pare rau de intamplarea cu masina, nasoala treaba.Sanatate sotului tau.
Anymony santate si tie, bine ca ai fost pana la urma la dr si s-a dovedit ce ai.Aveti grija.
Giova si restul fetelor va pup.
Eu ieri m-am simtit nasol si am plecat acasa de la serviciu, m-a dus Dan.Am avut contractii toata ziua, iar Andrei a stat langa mine tot timpul, mancal-ar mama pe el de dragut.
Azi dimineata am fost la dr ca nu mai era de gluma.Am fost si mi-a zis sa stau cumintica in pat si sa iau no-spa.

Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Am pus poze de la petrecerea in familie..saptamina viitoare de la petrecerea de simbata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna tuturor.
Noi acasa, asteptam sa vina terapeuta.
Gio, am trimis azi ceva banuti pt. Maria, de fapt sotul meu, de la Reiffesen Buzau. Stupoare, nu l-a intrebat de nume, a spus ca nu-i nevoie... Numele nostru de familie este Buharu.
Eu sunt extrem de suparata , aseara i-am pierdut Chitzul lui Razvan, cel cu care dormea, adormea, il lua oriunde si era pe post de calmant si frate mai mic... Sunt amarata rau, cel care l-a gasit l-a luat, desi era flendurit, murdarel (se spala greu, ca nu mi-l dadea deloc...) si ma intreb la ce-i foloseste. Putea sa-l lase naibii acolo unde era, si poate il gaseam. Ceasu' rau.
Cam atat.
Numai bine tuturor.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput