LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)
Raspunsuri - Pagina 16
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI SI O ZI FRUMOASA TUTUROR MAMICILOR INDRAGOSTITE !!!
Maraki bine ca nu a patit nimic Angelo, o sa mai traga ei multe cazaturi de acum inainte Si la voi Toys-ul e cel ami fain magazin de jucarii, aici e unul f mare e o placere sa te plimbi prin el.Cand ma intorc cu Alain am bilet de avion din Cluj pana in Dortmund ca pe ruta asta am gasit cel mai aproape de noi direct asa ca o sa vina Jean dupa noi si mai facem ceva shopping si pe acolo. O sa te intreb pe tine ceva magazine faine pentru copii ca alceva nu ma intereseaza.
Bumbita tareee simpatica esti Ce bine ca e asa cuminte gradinarul tau, al meu nici acum nu sta fara mama nu stiu ce o sa ma fac cu el aici ca aici nu o sa ma lase decat de vreo 2 ori cu el. Si eu ma bucur f mult ca am rezolvat cu haltgarderia, mai ramane sa fac rost de ceva hartii si sa il inscriu pe bb la medic cand il aduc si gata.Despre net ce sa iti zic am ceva net mobil ca Zapp cred de la Orange cu modem dar am o limitare la un gica pe luna si ma costa 75 de euro, m-am tot plans de el dar asta e inainte nu aveam deloc asa ca...
Mirela stai linistita ca asa visezi tot felul, eu chiar aveam o perioada in care nu visam nimic si tare bine mi-a fost acum iar am dat-o pe vise, asta e. Pupici lui Dany forbalistul.
Acina tare faina petrecere ati avut !
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Chiar e la televizor acum ceva emisiune cu mamele si ma distra ca se tot discute despre cat de greu isi gasesc de lucru dupa o perioada de pauza de cativa ani de stat cu copiii si ma gandeam ca daca ele se plang eu ce sa mai zic. Am vazut mamici care s-au apucat de pictat, de scris carti de copii, de scris romane, tare frumos, e minunat sa ai un talent sau sa descoperi ca il ai fara sa fi stiut. Astazi stua si eu acasa si invat ca nu mai am de rezolvat nimic, ma tot gandesc ca nu mai e mult si scap si merg dupa bb.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
d_melli spune:
Silvi eu aveam de la neuf telecom si plateam 20 de euro pe luna si aveam trafic nelimitat. Toti care aveau wannadoo de france teleocm stiu ca se plangeau si ca plateau si o caruta de bani
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Pufu stai linistita, ca mai iau eu extras si sapt. viitoare. sa vedem daca are timp al meu sot sa ajunga la banca sa-si ia parola, imi e mai usor sa vad pe net ce bani intra.
ha-ha-ha...surioara? chiar vorbeam cu Clau aseara....sa mor daca mai imi vine sa fac bb2. am copil mare, nu mai plange, ma pot intelege cu el...parca nu mai vreau sa ma intorc la , scutece, colici, etc. In plus ar depinde 100% de mine, nu as avea cu cine sa-l las nici o ora/zi. si e tare greu sa nu poti merge la un dr., daca ai nevoie. Oricum poate imi schimb ideea prin toamna, acum nu am timp de asa ceva.
Oachi ma bucur ca totul a fost bine cu tortul la gradi, si ca ii place in continuare acolo.
Irina da si-a dat bine de tot drumul, multe stie si chiar il intelege lumea ce zice.
Intru si eu sa vad filmuletele.
Silvia hai ca mai ai putin si mergi dupa Alain. pana atunci baga mare cu invatatul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Gio, LA MULTI ANI FERICITI! Sa fii sanatoasa si iubita de cei doi baieti ai tai!
Intru si eu mai pe seara.
Pupam toate lumile.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
d_melli spune:
Gata am vizionat si eu cateva poze ca doar dropul merge aici si mai putin filmultele. Am vizionat ce am gasit prin liste si totusi nu sunt multe.
Concluzia e cum ai da-o cum ai suci-o toti copiii sunt absolut superbi .Sa ne traiasca!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
andiaroro spune:
Giova - La multi ani!
Eu sunt convalescenta - intre timp am colectat si diagnosticul no 3 si s-a lasat cu antiniotice, dar simt ca isi fac efectul.
Mira- Alex merge in continuare la cresa...mama a venit mai mult pt mine. Ca am mai multe cursuri si alte traznai de facut si 99.99% ma ocup de Alex. adica singurul meu timp liber e ala petrecut la serviciu si nu mai faceam fata, incepusem as am insomnii si banuiesc ca de asta a cedat si organismul si am ajuns sa bolesc ca in rest tot grasa si frumoasa mi-s...asa ca, Mirelus, insista si tot insista sa-ti iei cat mai multe libere ca pentru tine o faci...si pentru bebei
Noi ne amuzam teribil cu Alex si mamaie ca-i raspunde 90% in franceza si saraca mai intelege cate ceva, dar nu chiar tot, iar asta speculeaza situatia.
Bumbi - va imbucuresteniti....greu cu mutarile astea, da va arajati voi
Frumoase petreceri fetelor - mi-a placut de toti sarbatoritii si aniversatii lor...
cica incepe sedinta, sper as pot reveni
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
se pare ca Ana de France e tot in sedinta. insanatosire grabnica si ai grija de tine.
Irina si eu am cam viziovat ce era neparolat. nu se mai prea inghesuie lumea cu poze si filmuletze.
asa...am fost la banci.
Mirela si Mira va trimit datele contului in euro, daca vreti sa trimiteti banii, caci se poate.
de la Raiffeisen am luat extrasul...sa mor daca inteleg ceva:
- 2 intrari in 12/02: una din Buzau si una de la Badea Virginia (nu stiu cine este).
- una in 13/02 de la Ingrid
- 3 in 14/02, care nu stiu de la cine sunt, 2 de la BROD si una de la BTRA (o fi banca transilvania).
Suma din cont e de 205 lei.
am fost si la pranz( ne-am umplut burtile), si pe urma dupa pitic.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
canda_h spune:
Ioana LA MULTI ANI
Tot ce iti doresti sa se implineasca, sa te bucuri de cei dragi multi - multi ani de acum incolo si sa fi fericita!
Eu sunt la lucru si trebuie sa stau mult azi :( ... maine poate ajung sa pun si eu ceva pentru Mariuca. Ioana daca vrei vin cu tine cand cumperi cadoul ... dar numai sambata pot, ca maine am zi plina.
Mira pupici pentru nora mea cea dulce! Ce dulce e langa tort ...
M-am prapadit de ras cand l-am vazut pe Mario cum sufla in tortul lui Vladi ... super!
No gata pauza ca la 6 am ceva conferinta si trebuie sa mai pregatesc o prezentare.
v-am pupat
Angi de motanel (5.02.2006)
marchplayer spune:
Giova, Badea Virginia eu sunt, ce sa fac daca astia de la Banca scriu doar primul nume ca eu mai sunt si Daniela dar e greu de scrii atata.
UREZ SI EU UN VALENTINE FERICIT LA TOATE INDRAGOSTITELE NOASTRTE!!! SA FITI FERICITE SI SA VA FACETI IUBITII SOTIORI SI MAI FERICITI!
GIOVA, LA MULTI ANI!!! Petrecere frumoasa!
Vad ca din ce in ce mai multi copii merg la gradinita, m-am gandit si eu sa o duc dar deocamdata nu avem in Eforie una pentru copii asa mici care sa-mi convina. Se va deschide una noua cel mai tarziu la toamna am inteles si daca-mi convin conditiile o duc si eu. As vrea sa o duc doar daca ar fi in beneficiul ei nu doar ca sa scap eu de ea de acasa ca ma descurc destul de bine si asa, dar ea vrea copii si eu n-am de unde sa-i aduc ei copii, acolo invata alte lucruri decat acasa...mai am timp sa ma gandesc.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
Canda eu chiar as vrea sa mergem impreuna pt. cadoul mariei, doar ca sambata Clau lucreaza si nu am cu cine-l lasa pe marco.
Nasol ca lucrezi pana tarziu, astazi.
March am elucidat misterul!!!.....deci tu esti Virginia!!! si eu tot Virginia sunt, si asa nu-mi place numele asta....
Suna telefoanele la mine, ca in gara. nu stiu ce i-a apucat pe toti seara sa sune. Marco a facut pipi pe el de 3x, daca eu stau la telefon....
fug ca suna fixul...revin...
_