saltea relaxa adulti-unde?

saltea relaxa adulti-unde? | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

vreau sa mergem sa ne cumparam o saltea relaxa pentru un nou pat si nu am idee unde as putea gasi salteaua "ideala" cu:
1. cea mai buna calitate (daca merg in magazine ..toate sunt "relaxa")
2.cel mai bun pret
3.eventual cu livrare la domiciliu (optional!!!)

deci?
ma gandeam initial sa incerc la carrefour si cora chiar si la elvila "am auzit" ca sunt bune.
si inca ceva : rog sa-mi spuneti criteriile dupa care sa ne ghidam in alegerea ei.

multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Salteaua Relaxa este cea produsa la "Relaxa" Mizil... noi am cumparat din Metro sau Selgros, nu mai tin minte exact

Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

http://www.domusflex.ro/produse.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

multumesc!
dar sunt niste preturi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by gogosel

multumesc!
dar sunt niste preturi.....

Dar drept sa-ti spun sint si foarte bune. Eu am una ortopedica si sint super multumita.
E drept o am numai de 2 ani, dar spui ca-i noua.
Ma asez pe ea intr-o parte, iar partea cealalta abia se misca.

M-am dus odata la cineva si m-am asezat pe pat. Instantaneu erau sa alunec gramada in mijlocul patului, atit de moale era salteaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Am o prietena care e f. multumita de salteaua de la Mizil( e tare si ea are pb. cu spatele). Eu i-mi schimb salteaua dupa 7 ani de utilizare (atunci am dat 3.600.000 lei) si am dat-o acum mai degeaba caci avea arcurile varza!Acum nu ma voi calici la bani desi voi strange mult la ei dar vreau ceva bun! Cine are modelul dormeo comfort sau dormeo ortopedic imi poate spune impresia personala??Din cate citesc nu are arcuri !! Prima e garantata 12 ani iar cealalta parca 6! prima costa la dim. dorita de mine 700 de lei iar cealalta 500 lei!Sunt intr-o grea dilema!Dar eu nu mai vreau arcuri...si nici nu ma omor dupa o saltea tare... si ma incanta ideea ca salteaua sa ia forma corpului! Or fi doar basme???
www.dormeo.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

am vazut ieri in carrefour saltea de la mizil, ortopedica, si la dimensiunile 160x200 costa 500 lei. densitatea era ceva de genul 25 pe nu stiu ce (nu ma prea pricep). eu zic ca e ieftina.
cand ziceam de preturi mari ma refeream la 10-15 milioane pe o saltea....nu ma prea incanta.
cred ca este buna si cea de la mizil. o vom testa si daca se dovedeste a fi de calitate scazuta....vom lua cu siguranta una "scumpa" sa o testam si pe aceea (sa vedem daca pretul chiar face calitatea!!!!)

Mergi la inceput