Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Aha, deci si Razvan al tau tot asa facea? Pai o sa incerc la cana. La cresa cica el mananca laptele, le da un lapte praf Darling, cred si il mananca. O sa incerc si eu sa-i dau acasa. El e si asa foarte slab, acum parca iar a slabit, ca iar a fost racit cat am fost plecati. A facut si febra, nu prea mai vrea nimic, doar branza pe paine si ceai.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Gina-frumoase poze
sper sa reusesti sa-l reobisnuiesti cu toate
Nastasie-mai ia si tu o pauza ca mereu lucri cite ceva
Ramy-unde esti de lipsesti de la apel?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

katiapam, mersi pentru poze, e meritul lui Tibi, al meu sot, care are si trepied, vrea sa le faca cat mai clare si mai frumoase, m-a omorat, zice ca eu nu stiu sa fac poze, daca e ceva neclar, e teroare cu el.

Giulia scumpa ce face?

O sa incerc sa-l obisnuiesc iar pe Razvan cu laptele, si-a cam facut de cap cu mama, ca era prima oara cand ramanea fara noi. A plans mult dupa noi si noaptea cand se trezea tot de noi intreba, cine stie ce-o fi crezut?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gina,nu il forta.al meu de cand il stiu cere singur cand ii e foame si tot il minte pe ta-su sau pe bunica-sa la telefon ca nu ii da ma-sa nimic de mancare si care burta goala.incearca cu cana si vezi daca da rezultate.si razvan dupa ce nu mai manca acasa lapte deloc, la cresa savura.si a durat ceva pana a reinceput sa bea si acasa din nou lapte.nu l-am fortat.sa stii ca si al meu la cat mananca, pare slab, dar e bine facut.cred sa aiba vreo 15 kg acum la 3 ani si 3 luni.nu l-am mai cantarit de mult.

adriana&razvan 01.11.2004
quote:
Originally posted by gina_butnaru

Aha, deci si Razvan al tau tot asa facea? Pai o sa incerc la cana. La cresa cica el mananca laptele, le da un lapte praf Darling, cred si il mananca. O sa incerc si eu sa-i dau acasa. El e si asa foarte slab, acum parca iar a slabit, ca iar a fost racit cat am fost plecati. A facut si febra, nu prea mai vrea nimic, doar branza pe paine si ceai.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker
="http://www.flickr.com/photos/21444943@N07www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

[/quote]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastasie

gina,nu il forta.al meu de cand il stiu cere singur cand ii e foame si tot il minte pe ta-su sau pe bunica-sa la telefon ca nu ii da ma-sa nimic de mancare si care burta goala.incearca cu cana si vezi daca da rezultate.si razvan dupa ce nu mai manca acasa lapte deloc, la cresa savura.si a durat ceva pana a reinceput sa bea si acasa din nou lapte.nu l-am fortat.sa stii ca si al meu la cat mananca, pare slab, dar e bine facut.cred sa aiba vreo 15 kg acum la 3 ani si 3 luni.nu l-am mai cantarit de mult.

Poze de la Viena

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker
="http://www.flickr.com/photos/21444943@N07www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

[/quote]

Pai da, o sa-l las in pace, daca nu vrea. O sa mai incerc si la cana si cu alt lapte si daca nu si nu, o sa-l las sa ceara el. Al meu n-are decat 10,700 kg sau cel putin atat avea acum 2 saptamani, dar parca a mai slabit.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Gina-frumoase poze
sper sa reusesti sa-l reobisnuiesti cu toate
Nastasie-mai ia si tu o pauza ca mereu lucri cite ceva
Ramy-unde esti de lipsesti de la apel?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

gata, am luat pauza, dar astia tot suna dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Mamici va rugam frumos sa ii acordati un vot Clarei pentru starbebele lunii februarie pe site-ul www.starbebe.ro. Pentru a vota dati clik pe poza la pozitia f18.
Va multumim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by calinclaudia

Mamici va rugam frumos sa ii acordati un vot Clarei pentru starbebele lunii februarie pe site-ul www.starbebe.ro. Pentru a vota dati clik pe poza la pozitia f18.
Va multumim

Eu am votat! Sa-ti traiasca pritesa superba!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

gina frumoase pozele!,dar papa bun ca in poza nu ne ai adus si noua?
apropos de sterilet,pai eu nu stiam ca ai sterilet parca citisem ca iti doresti bb2 si ma gandeam ca vedem si noi dublu.
acum esti la servici?
20+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Alo...iar ati pus bb-ei la somn si ati adormit voi?

noi

Mergi la inceput