Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)
Raspunsuri - Pagina 4
katiapam spune:
Anca-eu cind avea 3 luni jumate am inceput sa-i dau sa guste pireu de fructe cite o lingurita apoi doua si apoi cite o jumate de borcanel pina minca tot borcanelul care are 80 gr
puneam cite un biscuite in lapte sau gris
apoi cite un pic de suc si am inceput cu supica dar nu-mi amintesc exact oricum mai repede de 6 luni deja ii dadeam supa cu carne si mincaruri de bb ![]()
ii dai mereu cite un gust nou,si peste,asa se invata cu toate gusturile si nu se invata numai cu anumite feluri
e mai bine sa-i dai cit mai multe gusturi asa cind creste maninca de toate ca de nu se invata ca nu-ti maninca numai cu ce o inveti
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
ancadragoman spune:
Si eu vreau sa fac la fel ca mi-e frica ca pe urma nu o sa mai manance orice,azi vreau sa ii dau para ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
katiapam spune:
Anca-eu ii dau tot felul de gusturi
am inceput cu pireuri de fructe,acum ii dau supa cu carne,pasta de bb,peste,orez,pireu de cartofi,de morcov,dovlecel,ii fac gris cu lapte cu fructe,cu cacao,brinza cu gusturi de fructe-toate gusturile adica ![]()
fa si tu asa si cind are un an maninca de toate ![]()
aici este pasta de bb incepind de la 4 luni,orez mic pt bb,gris instantaneu (toate la viteza)![]()
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
ancadragoman spune:
Pai asa o sa fac
anca
de
poze
povestea nasterii
katiapam spune:
Anca-
Ramy-unde umbli?
Mariaana-la cafea nu te prezinti?
Addiana-cum se simt fetitele?
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
nastasie spune:
si eu pe aici.mi-am facut ordine pe la hartii ca era ca la nebuni.si bineinteles si in restul casei ca nu se poate.la noi ninge razlet.e un ger de mori.iesim dupa masa ca acum mi-e o lene.
si eu am inceput diversificarea pe la 4-5 luni parca.si manca orice.acum e mai fitos.
dar oricum mananca destul de multe feluri de mancare.ciorba e pe primul loc.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Fete-aici sunt!
Mai stiti ce? Pe mine m-a invatat dr. ca de la doua luni sa incep cu suculet de fructe, morcov.
Si nu i-am dat mult chiar putin si apoi dupa trei luni am inceput si eu tot asa cum spune Kati din ce mancam noi ii dadeam sa guste si ea ca de nu pleoscaia din gurita de numa
niciodata nu puteam manca linistiti parca avea ceas desteptator
HAi ca va pup noi tot cobza am ramas, inca ne curge nasul, tusim ba chiar mai mult Teo mi-a facut iar putina febra azi dimineata, si ii dau augumentin va dati seama? Of daca o iau razna sa nu va speriati. ![]()
Teo 
Perlute
nastasie spune:
ramy, acum daca ii dai augmentin o sa scapati de febra.sa-si faca efectul.sanatate multa.
adriana&
razvan 01.11.2004
ancadragoman spune:
Gata am venit de la manechiura![]()
anca
de
poze
povestea nasterii