Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - ma bucur ca Rebecca e bine si nu mi se pare putin cat a iesit la eco, mai cu seama erorile care pot pendula cam plus minus 400g, la greutatea asta. Important e ca e sanatoasa si ca e bine facuta. Tu oricum si pe primul l-ai nascut cam la aceeasi greutate..Asa e si la mine: pe Cata l-am nascut la 3.650 iar Robert clar va avea cam tot atat.

Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mama, ce greu v-am prins din urma!!!

Ali, tre sa inventezi o metoda prin care sa o "convingi" pe socrela sa o lase mai moale, ceva fffffffff drastic!!!

Irina, nu mai baga in seama ce zice lumea despre marimea burtii, si la mine zic unii , mama ce mare e, alti ca e prea mica.Uita-te numai la Delphin, ce finuta e la varsta ei de sarcina!!
Tot ce ai luat tu acolo, merge la gravide, dar vezi nu combina menta din pastilutele de supt cu produsele homeopate.

Simo, felicitari pentru masinuta !

Ioana, si eu am luat gama JB completa, pe langa Nivea si Sanosan.Eu personal am parere buna despre JB, multe mamici cumpara, si nici una nu mi s-a plans.
A, da, si eu am alergie la tampoanele OB, sa nu le vad!!!

Oare, cand vine Floriio de la eco, ca tare ne tine pe jar!!!

Azi , am avut o zi tare plina, am stat la servici pana la 15.00, si-apoi cumparaturi si toate alea, ma cam doare spatele.

Stela, Nicol, Sovi,Clau, Simonette,Raluca,Ela,Giani,Olgutz, Delphin,Oana, Kya,Mami-papaciaosa ,Luny si nu mai stiu

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, asa e, cred ca facem bebeii la fel ca si pe fratiorii lor! Razva a avut 3 fix si parca vad ca si Rebecca o sa fie la fel. No problem!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 17 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele care nasc pe 18, Rox, Simo, stiti ca 18 e ultima zi din zodia Varsatorului? Si eu speram sa am un varsator, dar cel mai probabil voi avea un pestisor

Ioana
37+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Io vreau un PESTIC!! Bine ca mi-ai zis ca eu credeam ca zoda se termina pe 22..deci mai am o sansa

Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cica am dormit, da de unde...am stat si yo acolo asa...
si eu cred ca pana la urma, poate fi si mama cremelor si sapunurilor, fiecare bebe o primeste in felul lui, ii este ok sau nu...si vorba unei tipe, la inceput e un mic cobai saracutul, pana vedem ce-i 'vine bine'..
Incurajam bebeii Varsatori, sa marim gasca!!

Ca probelma...am niste intepaturi de cateva ore, jos de tot in stanga...parca sunt cutite, tin cateva secunde asa...ce or fi??...ca ma cam sperie..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

http://www.eva.ro/horoscop/zodiac-copii2.html
Ia delectati-va cu zodiile micutilor! Nu cred eu in zodii, dar e haios...

Ioana
37+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Iona, ce amuzant! Si eu m-am distat citind!

A! Si ma gandeam azi la inca 2 nume de baietei, nu stiu dc au fost "nominalizate", dar asta e, o sa repet: Rares sau Calin.

Alice, 34+, cu Thea

Mergi la inceput

Rares il cheama pe fratele meu! Dar nu l-am mentionat, ca am inteles ca Ela nu vrea nimic care sa inceapa cu R. Oare de ce?

Luny, stai linistita in pat si baga un no-spa, ca nu e nimic grav! mai am si eu asa...

Ioana
37+ si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei, ce-ati mai ciripit!

Eu am bagat somnic pana la 6, ce bine a fost! Vladut se trezise la 5 si s-a jucat frumos in camera lui cu casuta piticilor, ce baiat cuminte am!

Ioana, si la Elias ne-au zis sa nu folosim gama Jonhson ca ar usca pielea bebeilor, apoi acelasi lucru mi l-a zis si pediatra noastra. Eu, oeicum, luasem numai Nivea si chiar am fost f. multumita de toate produsele.

Raluk, felicitari pt. bebelina ta si ca totul e bine!

Steluta, eu vreau nastere naturala cu epidurala, cum a fost si prima, rapida si fara dureri . Daca totul e bine ca pana acum asa o sa fie.

Si eu am pozici cu mana si piciorusul lui Vlad de bebeic impreuna cu ale lui tati, sunt super, plus ca i le-am si desenat conturul in agenda cand avea 3 luni

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput