Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)
Raspunsuri - Pagina 17
numeioana spune:
Nicol, asa am auzit bebei care au facut alergie si la produse sanosan sau mustela... depinde de organism. Si eu fac alergie la absorbante Libresse (poate si la alte firme, ca n-am mai avut curajul sa incerc), dar asta nu inseamna ca nu sunt bune... Ultima data alergia de toata frumusetea m-a tinut un an de-am crezut ca mor de depresie... Apoi am folosit numai OB. Nu cunosti persoane care fac alergie la OB?
Eu cred ca depinde de pielea bebelusului/persoanei in cauza. Stiu persoane care fac matreata la Pantene si persoane care nu suporta sa se spele pe par decat cu Pantene...
Eu ma gandeam sa nu contina ceva aiurea produsele Johnson... fata de celelalte... credeam ca s-a demonstrat ceva nasol despre ele... Dar am vazut ca si la americani sunt in top.
Ioana
37+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Mai fetelor, eu va las, va las..dar vad ca insistati cu soriciul ala...chiar asa? Faceti pofta la randunicile din provincie...si vb Ioanei..nu batem acum j'de km pana la Obor pt sorici..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
28+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
mstela spune:
Ioana,o rima mustela cu stela,dar eu zic ca e o firma f scumpa.Asa ca altceva..

![]()
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
numeioana spune:
E super listuta!! F completa! Am mai notat ceva ce lipsea de pe lista mea: Baneocin pudra pt buricutz.
Stela, cum zici matalutza! Eu te-am sfatuit, doar!![]()
Ioana
37+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Aaaaa, am uitat sa va spun ceva... Stela, daca zici ca Mustela sunt scumpe, stai sa vezi ca stiu pe cineva care foloseste pt fetita (ca e f alergica) numai Trixera, care cica e vreo 50 RON sticluta si ii trebuie una pe luna!!
Ioana
37+ si
David
ccris_ccris spune:

am facut nanitza, acum mi-e foame, da' l-astept pe randunel sa vina de la servici, sa mancam impreuna. O sa vina (sper) si cu rezultatul de la streptococ B.
Bitza, nu mai lua pastilutze cu eucalipt, nu e bun la sarcina, eu luasem ulei esential de eucalipt sa fac inhalatzii si scrie pe prospect ca gravi sa nu-l foloseasca. Ia Homeogene, vezi ca scrie pe prospect, daca doare gatul tare, cate una pe ora pana se amelioreaza, p-orma reduci. Si la oscillo scrie cum sa-l iei, in functie de ce simptome ai. Pentru febra, ia paragrippe sau sosete cu otet in picioare, le pui ude, stepti sa se usuce, si apoi le schimbi, pana scade febra. Cand iei homeogene nu papi o juma de ora dupa.
Roxana, mersic, aa deci de la Carrefour, dar hainutze?
Stelutza, super listutza, am memorat-o! 
Cristina
28+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
Simo27 spune:
Ma bucur ca v-a placut Scanteiuta mea
...nu am vrut mai mare,desi si eu tot 2 copii o sa plimb,caci masina sotului e mare VW Passat,si mie nu mi-a placut sa conduc o masina asa mare...gusturile nu se discuta,nu?
si,apropo de condus,si sa vreau ,nu pot...numai dupa ce nasc o sa-mi satisfac placerea...ca acum sunt in pioneze...de atata stat la pat,am vreo12 saptamani...dar,au trecut destul de repede,acum pe ultima suta de metrii e mai greu...
Stela,eu am produse Penaten din Germania,recomand aceasta gama...e fff buna!
Ma duc si eu sa ma preagatesc...ca fiu fresh ptr control![]()
Simo,mamica lui DAVID,
,
36+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
Bafta la control, Simo, tinem pumnii!
Ma duc sa pregatesc masa!
Cristina
28+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
nicol_conte spune:
Ioana eu nu am spus ca nu sunt bune produsele de la Johnson sau de la Sanosan, ci doar ca noua nu ne-au priit si ca atare nu le mai folosesc. Cred, ca si tine, ca depinde de fiecare persoana in parte daca tolereaza sau nu un anumit produs. Iar persoane cu alergie la OB nu cunosc.
Antonia
Nicol
28+ cu
nicol_conte spune:
Simo bafta la control! Si indiferent de ora la care ajungi acasa, sa nu care-cumva sa te culci fara sa raportezi rezultaul de la eco...ca stii ca noi suntem randunici insomniace si vrem sa ne punem repede la curent cu noutatile.
Oare Floriio ce-o fi facand acum? O fi intrat deja la eco? Sper sa i se fi spulberat deja nelinistile. Doamne-ajuta! 
Antonia
Nicol
28+ cu