oare sunt insarcinata?

oare sunt insarcinata? | Autor: roxy-foxy

Link direct la acest mesaj

buna seara fetelor
ma bucur mult ca am gasit acest forum si pot vb cu voi si in acelasi timp as dori sa imi spuneti parerea voastra despre simptomele mele
mai intai vreau sa va spun ca am incercam cam 7 luni sa raman insarcinata dar nu a fost sa fie
dupa asta am hotarat sa mai asteptam putin si asa am inceput din nou sa incercam cam de 4 luni si ceva
luna asta am fost si la medic si mi-a recomandat 30 de pastile cefalexin , 20 plicuri de aulin , 10 zile de polidin si din Z16 pana in Z25 duphaston, toate astea din prima zi a cm
cm mi-a venit pe 30.01 dupa amiaza,primele picaturi fiind f rosii ,dupa care si-a diminuat cantitatea mult si si-a modificat si culoarea
s-a terminat pe 1.02 dimineata avand o culoare maroniu spalacit (mentionez ca nu am un cm regulat si faptul ca si luna trecuta am avut cam 2-3 zile dar era rosu )
pe 5.02 mi-am facut totusi un test de sarcina ozone care a iesit negativ
cert este ca ieri am ametit de cateva ori cateva secunde(am mai patit si in alte luni dar parca nu asa ca ieri), de vreo 3 zile simt si o greutate in partea de jos a abdomenului, imi cam tremura picioarele si ma dor pe os, plus ca imi simt sanii tensionati si durerosi (o durere diferita de cea a spm)in special sfarcurile
intrebarea mea este daca am facut prea devreme testul de sarcina, daca ozonul asta nu e bun si daca considerati ca sunt sanse sa fiu insarcinata
in speranta ca nu v-am plictisit astept rasp voastre
multi pupici pe burtici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna roxy,

Simptomele sunt inselatoare mai ales cand le urmaresti
Cel mai bine ti-ar raspunde un test de sange sa iti afli nivelul de BetaHCG care creste atunci cand esti insarcinata.
Sau mai poti astepta inca cateva zile si sa incerci un alt test de sarcina
Succes

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Roxy , bun venit.
Si...bafta sa ti se indeplineasca dorinta de-a deveni mamica.
Cat despre simptome... mie ameteala si tremurul picioarelor imi suna mai degraba a cadere de calciu, anemie ceva....

Cel mai bine, mai astepti vreo 2-3 zile si iti mai faci un test.
Si daca si atunci esti in dubii, o analiza a sangelui e cel mai sigur mod de-a afla.

Totusi..n-am inteles, pentru ce iei cefalexin ,polidin si aulin????

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

AMR : less than 2 WEEKS !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy83 spune:

Buna fetelor! De cateva zile imi dau tarcoale mii de emotii si de intrebari fara raspuns. As avea nevoie de un sfat ... de un ajutor ... Am 25 de ani si sunt casatorita. Amandoi ne dorim tare mult un sufletel gingas langa noi (mai ales o fetita). Tinand seama de ceva sfaturi gasite tot pe forumuri despre copii si in urma unor calcule atent realizate, am aflat ca pe data de 26 februarie ar fi ziua ovulatiei prin urmare conceptia a avut loc pe data de 23. In ultimii 6 ani ciclul menstrual a venit "ceas" la 29 de zile. Nu a intarziat nici macar o zi. Pe 10-11 martie il asteptam din nou dar iata ca azi 16 martie inca nu s-a aratat si lipseste cu desavarsire orice simptom de-al sau. Din pacate insa testele de sarcina facute pana azi (6 la numar) au iesit toate negative

(poate veti mai gasi acest mesaj la un alt subiect "test de sarcina": l-am mai scris si aici in speranta ca voi primi un raspuns de la cineva )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

candy, mai ai si alte simptome inafara de lipsa menstrei?????

ce test ai facut?

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput