Aveti asa ceva? Ma refer la suportul de perete pt un tv clasic destul de greu. Sunt sigure? Care ar fi avantajele si in special dezavantajele?
Te referi la suportul acela suspendat in perete? Daca da, eu am de cativa ani si nu am avut nici o problema. Mai cunosc inca doua persoane care au televizorul suspendat in acest fel, si deasemeni nu au existat probleme. Unele din suporturile astea TV astea sunt prevazute si cu chingi de fixare suplimentara. Iti poti lua unul d'asta, daca esti mai tematoare.
Multumesc, Clarice.
Nu stiam ca exista si cu chingi suplimentare. Sunt mai tematoare ca locul in care m-am gandit sa-l plasez e pe un perete care nu-i de rezistenta.
Unde gasesc un astfel de suport?
Incearca sa -l gasesti prin magazinele de electronice. Si intreaba-i pe aia de acolo detalii despre locul unde vrei sa-l amplasezi.
Cele mai bune produse sunt www.vog-design.ro/" target="_blank">Vogel's,dar sunt putin mai scumpe .O clasa de mijloc ar fi www.kaboo.ro/Results---1--X--X--Barkan--X--Suporti-TV.html" target="_blank">Barkan.Sunt dotate si cu chingi ,in plus suruburile de fixare au 12-20cm (in functie de marimea suportului).
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)