Regasiri (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

quote:
sa auzi din urechile lui ca este ok

tot eu scriu,tot eu rad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

nu am citit nimic, nu stiu nimic, noi suntem bolnavi,,, de aseara...o raceala relativ usoara..febra 39 de de dimineata ca a trecut cu nurofen si nu a mai revenit, tuse productiva si muci la greu, sterimar si humex...

maraiala si mai si

acu deja sunt semne de mai bine, a si papat azi ceva pui si cereale cu mar ras si niste cascaval... evident....cascavalul nu il lasa el asa usor

revin mai pe seara dupa ce adoarme sa va citesc si sa va tzuc!

pe toate!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by kokorina

quote:
sa auzi din urechile lui ca este ok

tot eu scriu,tot eu rad

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

Desiree insanatosire grabnica puiutzului
In mailul comun vazut tot,toti copii sunt frumosi,sa fie sanatosi.
Doamne ajuta!

Tot noi

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

quote:
nu am citit nimic, nu stiu nimic, noi suntem bolnavi,,, de aseara...o raceala relativ usoara..febra 39 de de dimineata ca a trecut cu nurofen si nu a mai revenit, tuse productiva si muci la greu, sterimar si humex...

maraiala si mai si

multa sanatate lui octavian!!!
chiar vroiam sa intreb de tine.imi pare rau ca puiului nu i-a fost chiar bine...dar se reface repede,mucii trec...pupam rebelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare dragelor

eu, recunosc ca va citesc din 2 in 2 dar pur si simplu nu stiu unde zboara timpul !

pupici la toate si la toti bbei cu un ghiocel alaturi !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Ooooffff, sunt moarta de oboseala. M-am chinuit sa o adorm o ora jumate.
Cu greu mi-am pastrat cumpatul. Adunase toti maimutzoii in patul nostru sa faca nani. Si dupa ce i-am acceptat, s-a apucat sa se joace cu ei. Maine seara daca mai prind picior de maimutzoi in dormitor il decapitez

quote:
Originally posted by kokorina
vad ca e o moda cu ciorapii bagati pe cap.si noi avem o groaza de poze asa.si atata de mandrii erau copchii cu ciorapii pe cap,patrulau unul dupa altul precum cateii...asa i-a placut si lui tacsu cum le stateau ciorapii ca si-a pus si el o pereche si se fugareau prin casa...

Mirona, ce frumosa va jucati voi doua la nani si cu suzeta. Sa ne mai povestesti ca-mi place

Violeta, o sa ii pun si pasta de dinti cat de curand. Deocamdata astea au fost primele tentative, sa vedem si noi in ce ape ne scaldam. De dimineata chiar s-a frecat un pic pe dintisori, insa a sfarsit tot prin a roade periutza. Deja periutza are cateva fire rebele.
Cum a fost la circ? V-a placut? Bafta maine la scoala. Ti-ai facut ghiozdanul?

Mirona, ce ajutor de nadejde are tati la aspirat. Pai mie Iulia imi pune betze in roate ca imi apasa pe butoane in timp ce aspir. Mai, si ce iubire mare intre ea si Ami. Este scumpa foc. Mi-a placut mult de tot

Marani

Dbunny, Kokorina are dreptate (parerea mea) ca e mai bine sa vezi un medic si sa iti spuna el daca ai voie cu avionul.
Eu pana acum i-am dat usturoi doar in spaghete, cand am preparat sosul. Chiar asa, vreau si eu idei cum sa fac sa ii dau usturoi.

Kokorina, ma bucur ca Pascal si Sophie au inceput sa pape. Sper sa doarma bine sa te mai odihnesti si tu

Desiree, vazui eu statusul tau pe messenger astazi, dar mi-a fost imposibil sa te intreb ce-ati patzit. Sper sa treaca tusea si mucii si sa va faceti bine.

Danita, ce ma bucur ca ai trecut pe la noi. Te mai asteptam. Hai cu primavara aia odata ca ne-am saturat de zapada.

Dodo, Roana, Roxana, Alex, Dolores, P_onu, Aka

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Azi noapte pe Iulia a apucat-o joaca. Vreo 2 ore. Cred ca nu putea sa doarma saracutza de masele. Azi statu mai tot timpul cu degetzelul la masele si rodea la el.
Iar dupa masa de pranz facuse kk si vroiam sa o schimbam de pampers (eu si Mircea). Si nu stiu ce bazdac o apuca pe ea ca incepu sa planga. Dar rau. Era atat de murdara la funduletz ca am decis sa o spalam la chiuveta. Ea saraca nu termina cu plansul. Cu chiu cu vai reusiram sa ii punem un pampers, dupa care vomita tot ce mancase la pranz. Ni s-a mai intamplat sa vomite de atata plans. Dar nu-mi dau seama ce avu ea de se puse asa pe plans. Mai tarziu s-a linistit, s-a jucat si apoi a facut nani. In afara de masele nu manifesta nimic altceva.

Azi insa ne luaram si noi 3 ore liber. A stat mama mea cu Iulia si noi fuseram la un restaurant si am mancat niste mititei... O bunatate... Nici nu mai tin minte de cand nu mai mancasem. Apoi am fost la shopping (cumparaturile uzuale pentru casa).
Sunt rupta de oboseala si maine ma iau aia la servici de odihnita.

Noapte buna tuturor.
Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

fetelor nu ma pot intinde..sunt rupta si nu am chef de scris..am ramas cu un gust amar de forum inca de vineri seara si pur si simplu nu m-am mai putut apropia de calc..dar presupun ca multe dintre voi cunoasteti deja acest gust!nu, nu de aici am gustul

suntem ok, nu suntem asa de bolnavi, ne tinem pe picioare dar..este foarte foarte nervos, agitat,imi refuza sanul la ora culcarii, vrea sa-i deschid camara unde stie el ca tine tati sculele si fierastraiele si bormasina, etc..si daca nu ii faci pe plac se pune pe urlat si nimic nu functioneaza ..nici vorbele de iubire, dragalasenia, luatul in brate, vorbitul minute in sir cu el si eu si tati.eu nu pot sa il las sa planga chiar daca este vorba doar de un capriciu al lui dar...este foarte agitat, cred ca e de la vaccin, ar fi a 6-a zi..CINE STIE SA IMI SPUNA ESTE POSIBIL SA AIBA SIMPTOME DE GRIPA DE LA PRIORIX?

koko...am uitat ce voiam sa iti spun..da stii ca te citesc cu placere, nu? la faza cu urechile vorbitoare am ras cu gura plina de pufuleti!

mirona, ma uit si eu la desenele tale ca la poze m-am uitat dar nu azi nu sunt in putere,..mai voiam sa iti zic ceva da amn uitat..ce naiba am>? si abia am citit...ma rog, promit sa vin cu o fatza mai vesela maine....stai ca mi-am amintit...si eu i-am dat peste lui octavian in austria de la restaurant cu specific nordic..am luat somon si cam balea la farfuria mea si i-am dat..o bucata doua trei..din cateva bucatele s-a saturat ca ala e gras rau!...te-ai gandit sa-i dai karei numai papa ce papati voi? adica sa nu mai gatesti special doar pt ea?

am retinut ca marani a scris 2 mesaje .si ma bucur enorm..cum mai 24 de ani? ma duc sa vad pozele...fetelor, avem si noi butoiul nostru sau tre sa ma duc prin vecini?

iulia a deschis usa...bravo iulia....noi nu mai avem secrete de astea cu usile da poate pentru ca suntem un pic mai inalti!

dodo a venit cu vesti bune de la examinare...ma bucur mult pentru bodoganici..asta inseamna ca este un copil sanatos, nu?

mark alearga din nou gainile si se comporta ca o adevarata gazda...

danitaaaaa....

dragi mamici din umbra care cititi aici..indrazniti sa scrieti!

aici ma opresc pentru aceasta seara

va sarut

PS tati pleaca maine in serbia cu afaceri pt vreo 3 zile asa ca nu stiu ce va iesi din mine singura acasa zilele astea dar promit sa incerc sa va scriu!

Mergi la inceput

o mica serenada pentru iulia sa adoarma sa ii treaca gingiuta si sa o lase pe mami sa se odihneasca!

somn usor, iulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata dragelor

quote:
Originally posted by desiree
dodo a venit cu vesti bune de la examinare...ma bucur mult pentru bodoganici..asta inseamna ca este un copil sanatos, nu?

Din pacate nu inseamna ca-i un copil sanatos ci ca si-a"invatat"neuronii de langa cei morti sa functioneze iar acum trebuie sa-i invatam ce sa faca (ex:sa vorbeasca,sa stie cand face pipi...)Sunt bucuroasa pt ca suntem pe drumul cel bun,e greu dar la final poate fi foarte bine(sa dea DD).
Va doresc o zi frumoasa (la Ct e uraat-bate vantul rau)!
Doamne ajuta!

Tot noi

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput