Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
diciu spune:
Va multumesc fetelor!
Am reusit cred sa fac un album...insa nu stiu cum sa pun linkul aici ai sa nu apara intreaga adresa ci doar un cuvant ca link
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by diwana
In mod clar azi n-a fost o zi buna pt. mine Poate am fost si cu moralul mai in pioneze si toate povestile triste de azi doar au accentuat starea asta
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
o mamica cu moralul in pioneze ,hai fruntea sus ,tocmai s-a incheiat ziua ,pentru maine iti urez o zi vesela si senina
luy spune:
diciu si Sabina, bine ati venit ! Asteptam cu interes pozele cu micutza printzesa, se pare ca si ea intra la categoria "finutze si delicate"
Si ca tot veni vorba de categoria asta... mami myral, unde esti ?
Andreea si Vladi, bine ati revenit ! Ne-a fost dor de voi... Depresie ? Ce depresie, mamico ? Mai, acuma toate ploiestencele sunt predispuse la depresie ? Eiii, io nu am timp de asa ceva !
bernix, in legatura cu precizarea ta de aseara... Eu stiu povestea voastra, asa ca atunci cand am scris urarea pt Degetzica si am scris "grabita" nu m-am referit ca s-a grabit ea ( ca a vrut ea sa fie grabita ), ci am scris-o cu sensul "grabita de altii". E adevarat ca asa cum am scris atunci, se poate interpreta in ambele feluri. Dar ideea mea ti-am zis care a fost
Si bv, nu te supara ca am pus-o pe Raisa la vioara, nu cred ca face gusha ( sa ne confirme Sabina daca exista vreun risc ). Ia gandeste-te, in pozitia in care tine vioara ii sunt scosi in evidenta cerceii aia frumosi
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Lia_B spune:
SI_BV, multumesc.
Ramasesem cu o datorie depre aparatul cu aburi. Avenit abia acum doua zile (comandat de pe la mijlocul lui decembrie). E bunut, nu-i insa nemaipomenit. Curata bine geamurile, covorul, faianta, chiar si aragazul. Ma bucur ca pot renunta la chimice. Da treb sa-i pun des apa si sa astept sa faca abur. Daca mai doriti alte informatii intrebati-ma.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa
Sabina spune:
Nu face gusa!!!!!!!!!!!!!!
Andreea(aniast) mi-a fost dor de tine!
maapuca si pe mine lipsa de chef de forum, nu e penalizabil, e normal.
\ ce-o face cealalta Andreea, adica Andries??
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
diciu, ca sa pui un cuvant ca link, trebuie sa faci asa:
scrii:
[ url="http:... "]Poze[/url]
trebuie doar sa nu pui spatiul ala intre prima paranteza dreapta si cuvantul url, iar intre ghilimele pui adresa paginii unde putem vedea pozele
danielle02 spune:
bine ai venit diciu
am citit povestea biancai
ma duc sa dragalagesc puiutzul micutz.
pozici
Ebonee(02/10/`07)
luy spune:
Sabina, multumesc de confirmare !
Lia_B
Gata, ma culc si eu, ca acusi se trezeste printzesa.
Somn usor tuturor si nu uitati de gandul bun catre Andrei.
urmychance spune:
Poze
trebuie doar sa nu pui spatiul ala intre prima paranteza dreapta si cuvantul url, iar intre ghilimele pui adresa paginii unde putem vedea pozele
Tudor
na ca mi-a iesit si mie. uraaaa. sar'na Luy.
diwana spune:
Mary (mai Maria eu de o vreme tot asa iti zic, te superi? Daca da trage-ma de maneca) Sper si eu sa fie o zi mai buna maine, sper sa am vesti bune la dr. Brrrr!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)