Tulcence (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

multumesc dany, intr-adevar eu sunt la serviciu dar e o zi linistita.

arissa, vad ca nici tu nu prea reusesti sa dormi, sper ca doar din cauza dintilor si in rest esti bine. o pupic dulce si pe maia nu doar pe maria si andrei
eu sunt indragostita de rochia mea de mireasa! numai de mine nu-mi place ca sunt prea slaba...si inca la nunta aveam vreo 3 kg mai mult ca acum

laura, sper sa te faci bine repejor. multa sanatate!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Arissa tu de ce nu pui poze cu tine si printesa ta ?

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Dany, chiar vorbeam si cu Laura, asteptam se se faca mai frumos afara si iesim. Trebuie doar sa programam din timp.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

hai mai silvi8 ca este bine sa fii slaba , nu fii trista , sunt fete care incearca metode greu de imaginat ca sa slabeasca asa ca fii bucuroasa.

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

mai dany, eu nu spun ca vreau sa fiu grasa ci sa mai pun vreo 5 kg, da nu reusesc in nici un fel...asta e!
si eu as vrea sa ne cunoastem, ne-a invitat mirela int-o zi dar n-am reusit sa ne intalnim...poate pana la urma ne-om intalni, numai sa fie in cursul saptamanii.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno

Mergi la inceput

eu astept sa vina primavara odata mai repede m-am saturat de vremea asta rece , astept mai ales saptamana viitoare sa fac botezul : ura ura ura

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Ma conformez. Incepand de aici e o selectie de poze cu Maya de la 0 la 5 luni si de aici poze mai recente. Cu mine cam evit sa fac poze, de mai mult de un an, avand in vedere cum arat

Mergi la inceput

Si eu vreau primavaraaaa! Imi place peisajul de iarna cu zapada, doar ca la Tl nu prea se depune si e prea mult vant. Vreau soare ca sa ma incarc de energie. Plus ca pot sta mai mult cu Maya pe afara. Primavara e anotimpul preferat.

Mergi la inceput

dany, deci saptamana viitoare faceti botezul mariei. ai inseamna multe de facut...n-ai sa mai stai pe aici. spor la pregatiri!

arissa mie imi place iarna, nu-mi place primavara ca e prea mult noroi... oricum nu-mi place deloc vara, o urasc

va pupic si ne auzim luni

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno

Mergi la inceput

fetelor eu am avut multa treaba azi si nu am mai reusit sa intru pe mess si am si reusit sa dorm putin dupa amiaza.am facut baita la bebelusi si acum ma pregatesc si eu de culcare .
arissa sunt foarte frumoase pozele , sunteti o familie frumoasa , sa-ti traiasca printesa sa stii ca ma faci sa ma intristez defaza ca eviti sa scoti poze cu tine ca nu arati bine , ba sa stii ca esti o femeie tare frumoasa de fapt fiecare are frumusetea ei aparte asa ca nu te cred ce ai scris ,asta este pt tine daca mai crezi asa ceva fata frumoasa .
silvi8 sa stii ca nu prea am mari pregatiri pentru botez : am sa gatesc doar ceva de mancare acasa pentru parintii mei care vin si nasii de botez ai Mariei iar in rest totul este aranjat deja , botezul il fac la Biserica Armeneasca unde slujeste sotul, iar masa va fi ceva simplu la Europolis , nu va fi cu petrecere , se va sta doar cateva ore si pe urma plecam acasa .Conteaza cel mai mult sa fim noi sanatosi si s-o increstinam pe Maria .
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut .
laura tie iti doresc sa te faci bine cat mai repede

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput