Tulcence (3)
Raspunsuri - Pagina 18
danybv spune:
buna fetele.uite tocmai am ajuns si noi acasa .azi am avut placerea sa o cunosc si eu pe arissa si maya si m-am bucurat nespus de mult
abia astept sa ne cunoastem si cu celalate fete.
In legatura cu mobila sa speram ca nu vom avea si noi probleme uite chiar ca nici nu stiu de la ce firma o luam am sa ma consult cu sotul sa vedem .
mirell@asa este suntem la inceput de drum si nu putem sa avem de toate inca de la inceput dar incet incet timpul le va rezolva pe toate .
sanatate lui Teutzu
gabiu multumesc de urari pentru mobila , noi am ales o bibloteca mare care are spatiu foarte mult pentru haine si mai putin spatiu pentru cartiile lui taty ![]()
![]()
sa-ti traiasca baietelul care este un frumos foc .
arissa multumim pentru informatia cu sarlatanul din Piata Veche , ma bucur din suflet ca te-am cunoscut 
iana-mari bine ai venit la noi in club 
si sa-ti ajute DD sa-ti indeplinesti visul .
nusy bine ai venit la noi in club

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
silvi8 spune:
salutare fetele!!!
in primul rand ma bucur sa aud ca mai sunt si alte tulcence pe forum...mai de ce stati ascunse? sa stiti ca si eu sunt aspiranta
da in ultimul timp nu prea mi-am mai facut aparitia pe acolo ca discutiile ma cam depasesc. imi place mai mult la fetele mele, adica voi

iana_mari, nusy, bine ati venit si sa de-a Domnu sa fim cat mai repede mamici!!!
mirell@, multa sanatate lu teo, sa stati in casa cumintei si sa va faceti bine
dany, cred ca toate trecem prin problema aceasta cu casa, mobila hainele prin saci etc. eu sunt multumita ca am reusit sa/mi cumpar casa mea, dar mobila inca nu asa ca am inca mobila pe care am carato prin tot felul de garsoniere si apartamente inchiriate. hainele mele e mai grav ca sunt la tara...de exemplu acum nu am decat o hainuta mai subtire la tulcea asa ca mor de cald![]()
sper si eu cat de curand sa reusesc sa/mi amenajey casa si sa/mi iau si mobila.
am vayut si eu ca au aparut martisoarele da inca n/am cumparat, da tre sa ma duc si eu sa vad ce iau ptr mama, soacra si cumnata...si cine imi mai aduc aminte.
gaby, arissa, dany, deci voi va cunoasteti? mai eu chiar daca v/as vedea nu cred ca v/as recunoaste ...da daca ma vedeti voi va rag sa ma opriti. chiar daca par grabita, eu merg f repede si cand sunt la plimbare![]()
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
danybv spune:
silvi8si eu ma bucur mult cand mai apar fete noi pe forum
si mie imi face placerea sa stau cu voi de vorba .
Sa stii ca aseara m-a cunoscut si gabiu desi eu inca nu am cunoscut-o , ea ma vazut aseara in oras , eu eram cu sotul si cu Maria la plimbare cu treburi iar cu arissa am avut onoarea s-o cunosc azi in parcul de langa sala sporturilor.La mine este un pic mai usor sa fiu recunoscuta datorita sotului meu care daca este alaturi de noi la plimbare fiind imbracat in reverenda de preot si cu copiii pe langa el imediat iti poti da seama ca noi suntem ![]()
ce bine de tine ca ai casuta ta , s-o stapaniti sanatosi si fericiti .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
silvi8 spune:
dany, sa stii ca pe sotul tau cred cal/as recunoaste si eu, da si pe tine cred, asa imi pare din poze ca esti mai deosebita.eu in schimb am o figura comuna, ati vazut de altfel...
maine daca am timp poate mai fac un album cu poye diverse mai noi,ca sa ma vedeti mai bine![]()
dany, multumesc de urari, si sa reusiti toate sa aveti casutele voastre ca e mare lucru. eu astept sa se incalzeasca sa fac unele renovari, sa/mi iau mobila si sa sfintesc apartamentul (dany sa ma ierti daca nu se numeste asa actiunea...)
pupici mii fetelor, vin pupicii de la mine ca albinutele la flori 

silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
danybv spune:
silvi asteptam pozele noi , eu abia astept sa-mi aduca Domnul Buta cameramanul pozele si botezul filmat.Am sa va anunt si am sa le pun la semnatura dar mai este un pic de asteptat.
tu unde lucrezi ? la Teatru sau ma insel eu ca stiu ca lucrai la proiecte etc...
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
iana_mari spune:
Fetelor va multumesc pt. primire.Am vazut pozele si aveti copii frumosi si sanatosi.
Gabiu as veni cu placere,dar azi am o zi proasta ma tot gandesc la chistul asta.Cat despre poze eu nu stiu sa pun o sa-l rog pe fiul meu sa ma invete.
Eu zic sa-i facem galerie prima data lui Nusy ,ea are nevoie acum eu mai am de asteptat un pic.
Silvy tu ce probleme ai unde te tratezi?

Galerie pt. Nusy.
Azi nu cred ca mai intru ca la noi in casa e ''bataie ''pe net.
arissa spune:
Hehe, mi-era dor de majoretele astea ca nu le-am mai vazut de cand asteptam sa vina bebeii de martie-aprilie 2007.
Deci, 

Hai Nusy!

silvi, daca te vad te trag de maneca, asa cum am facut si cu dany azi.
Iana_mari, e mare chistul? De ce iti pune probleme? Te intreb pentru ca la prima ecografie de sarcina am aflat ca am un chist de 4 cm pe ovarul drept. Dupa ce am nascut nu am mai fost la eco sa vad evolutia. Insa nu am avut probleme cu sarcina.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
gabiu spune:
iana_mari cand trebuie sa mergi pt urmatoarea echo? Tu stiu ca mergi la Bucuresti. Poate dupa menstra dai o fuga la C-ta la un echograf si vezi mai repede dc a disparut sau nu chistul. Of...e atat de nasol ca nu exista in toata Tulcea un echograf cu sonda intravaginala....Oras de 2 lei si medici asisderea!
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
Deci sa activam si din partea noastra galeria pentru nusy ; 

fii puternica !!!
Ai dreptate in legatura cu medicii de la Tulcea gabiu
eu nici acum nu am fost la controlul de 6 saptamani de dupa anstere fiindca chair nu stiu la cine sa ma duc sunt descurajata de dr ginecologi din Tl.Luna viitoare mergem si noi la Carrefour si poate reusesc sa merg si eu la un consult in Ct.
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!