Tulcence (3)
Raspunsuri - Pagina 15
danybv spune:
buna fetele.eu tocmai am terminat toata treaba prin casa si acum doar astept sa soseasca nasii de la Bv
silvi8 saru`mana
pentru incurajare , sa stii ca ma simt alaturi de voi fetele ca si cum ati fi surorile mele , va multumesc ca mi-ati fost si imi sunteti alaturi.
arissa
am si eu emotii cu botezul legat de Maria eu sper sa nu planga as vrea sa fie o fetita cuminte , ea de obicei este foare cuminte plange doar cand o scot din apa cand ii fac baie .
supermami_1 foarte frumoase pozele , sunteti o familie frumoasa , sa va traiasca baietelul care este un dulce 
Doamne numai obstacole am avut cu pregatirea pentru botez : s-a imbolnavit mama , pe tata nu l-a lasat sa vina patronul de la munca ; la biserica au zis ca botezul este la ora 13 , azi m-au sunat si mi-au zis ca l-au mutat la ora 14 , tot azi m-a sunat o familie sa-si ceara scuze ca nu mai poate sa vina ca au intervenit ceva probleme si uite asa s-au tinut toate relele de noi saptamana asta .
Dar cel mai important este ca maine Maria va fi increstinata .
Am sa va pun si poze de la botez si am sa va povestesc si cum a fost .
va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
gabiu spune:
danybv, nu te mai necaji, important e sa fiti voi si Maria evident, bine. Imi pare rau ca nu vin ai tai la botez dar lasa ca o sa vina cand vor putea si atunci vei avea si timp sa te bucuri de prezenta lor ( acum nu ar fi fost decat printre picaturi). O sa aveti o vreme super la botez, pupici, te asteptam cu poze.
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
arissa spune:
Ce liniste pe la noi, fetelor! Astept lunea sa povestiti cum ati petrecut sfarsitul saptamanii. Eu am iesit afara foarte putin azi cu Maya, deja plouase, dar am vrut sa o scot la aer. Am luat-o fara carut, doar in ham. Iarasi mi-a aratat ca poate sa mearga, dar cum vedea un catel sau un carut, o lua la fuga si se impiedica. Mica de ea, trebuie sa fie o perspectiva cu totul noua pentru ea sa vada lumea asa. Sper sa nu ploua si maine, sa putem iesi mai mult.
Duminica faina va doresc!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
gabiu spune:
fetelor, vine primavara. Azi am vazut un tip in pantaloni scurti si tricou. Nu ca vremea ar fi fost de asa ceva dar totusi... primavara vine
Afara erau o gramada de carucioare si copii mergareti. Noi am fost prin parc putin si apoi am dat o tura pe la Visa si inapoi. Frumos, doar ca batea vantul, in rest ok. Va pup
gabi, mamica lui
danybv spune:
Buna gasit dragele mele prietene .
Am sa va povestesc ce am facut eu ieri la botez .
Asa cum va spusesem eu ca am probleme legate de pregatirea botezului vreau sa va zic ca ele au continuat si ieri la botez sa apara : soacra si socrul raciti cobza , abia mai vorbeau saracii , pe urma in timpul botezului au venit la mine o familie sa ma mustre ca de ce nu i-am anuntat ca se schimbase ora botezului si asta a fost cireasa de pe tort dupa ce ca eram trista ca nu-i aveam pe parintii mei alaturi, faza cu acei batrani care m-au mustrat m-a facut efectiv sa incep sa plang si uite asa tot botezul n-am mai fost buna de nimic , incercam sa ma gandesc la lucruri frumoase ca sa pot sa-mi revin , nici n-am trait spiritual slujba botezului dar asta a fost .... necazuri.Dar acum a trecut tot si ma bucur ca Maria in sfarsit este crestina si a primit si ea un ingeras la botez.
La local a fost foarte frumoas , am fost doar 10 persoane exact in familie dar m-am simit bine alaturi de ei .Am chemat pe acel Domn Buta sa filmeze si sa faca poze la botez si a zis ca pe Vineri ne da tot materialul filmat si pozele .Si am uitat sa va zic ca necazurile nu s-au oprit aici , ieri la botez Maria a racit putin desi a fost apa calda dar era putin rece in biserica si aseara am stat cu ea toata noaptea treaza ca a inceput sa-i fornaie nasul si nu putea sa respire bine si tipa cat o tinea gura , i-am pus niste picaturi in nas si pe urma cu pompita nazala da-i si scoate-i muculetii, mai si stranuta , tuseste etc.Maine dimineata mergem la doctor sa o vada si sa ne prescrie ceva medicatie.
Va pup pe toate si vorbim luni .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
arissa spune:
Salutare!
quote:.
fetelor, vine primavara. Azi am vazut un tip in pantaloni scurti si tricou. Nu ca vremea ar fi fost de asa ceva dar totusi... primavara vine

De-ar veni sa stea!danybv, pacat ca ai avut ceva ghinioane, dar gata, a trecut! Sa-ti traiasca micuta crestina, sa creasca frumos si sa faca bine cat mai repede. Ma surprinde, stiam ca bebelusii nu prea racesc la botez. Am fost la o prietena care a facut botez in toiul iernii, la lumina de lumanare, ca s-a oprit curentul dupa ce am intrat in biserica si fetita n-a avut nimic nimic! Ghinion, ce sa-i faci.
Am iesit un pic azi, acelasi ritual cu Maya pe jos, urmarind catei si gustand tot...A fost frumos.
Ne auzim maine, sper.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
silvi8 spune:
neata fetele!!!
dany, imi pare tare rau ca necazurile s-au tinut lant da deacum gata a trecut...sper ca maria sa fie bine, sa nu fie nimic grav.

eu am fost la tara. am iesit cu un prieten care a venit de la sibiu in concediu, am fost la padure. la padure era asa de frumos, plin de flori, zumzaiau albinele, copii, multa lume la gratare...noi am facut gratar in curte
apoi am plecat la padure. bruno alerga ca-mi era frica sa nu-l pierd.
o saptamana minunata tuturor!
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
gabiu spune:
'neata,
asa stiam si eu, ca la botez nu racesc copiii, dar vezi ca-s doar mituri. Imi pare rau ca s-au tinut scai ghinioanele de tine dany dar ai sa vezi ca iese soarele si pe strada ta. Pupici Mariei, sa-i treaca repede raceala.
avem inca un dintisor
, de cand il asteptam....
arissa, vezi sa nu puna mana Maya pe frunze, plante ca s-a stropit prin parcuri si e periculos daca duce la gurita.
silvi, abia astept sa mergem si noi la iarba verde. Noi am luat ghiocei de la copii de pe marginea drumului. Imi inchipui ca in padure e superb
gabi, mamica lui
danybv spune:
Buna fetele.Vreau sa va zic ca este foarte cald afara numai ca bate vantul dar este bine .Noi am fost plecati de dimineata cu treburi prin oras in formatie de 4 membri.Am fost cu Maria la doctor si a consultat-o si mi-a zis ca are ceva muculeti si mi-a zis sa-i pun picaturi : vibrocil , sa-i dau nurofen si sa cumpar batista bebelusului ca este foarte buna pentru a scoate muculetii din nas , am cumparat-o la frumoasa suma de 42 ron dar nu conteaza banii ci sanatatea este cea mai importanta.Ma sa stiti ca nu cred eu ca a racit ea la botez , eu cred ca sambata s-a declansat mai tare fiindca ea sfornaia din nas cam de marti seara , se poate cand i-am facut baita intr-o seara sa prinda putina racoare si asta s-a transformat in aceasta mica raceala.Cel mai bine este ca nu are febra si alte complicatii mai mari , sunt fericita ca nu este grav.Este o cumintica , nu plange , mananca foarte mult si doarme pe masura , a so cantarit-o azi are 5,700 g.Isi tine deja capul cateva secunde bune s-a bucurat si doctorita si deja gangure de vreo 2 saptamani , gangurea ea mai de mult dar putin acum sta si se uita pe tavan si numai dintr-o data o auzi ca incepe sa vorbeasca in limba ei .cam astea s-au intamplat pe ziua de azi la noi.
arissa
multumesc pentru urari ,sa-ti traiasca si tie printesa si ma bucur ca suneti bine si ca iesiti afara la plimbarica.
silvi8 ce ma bcuur ca ati fost la padure si mai ales ca v-ati simtit bine acolo. 
gabiu
si un pupic dulce si lui bebe Albert Mihai 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
silvi8 spune:
fetelor, vad ca v-am facut pofta de padure!
sa stiti ca noi mergem f des, ar fi si pacat sa nu mergem avand in vedere ce aproape e padurea. asa ca saptamana viitoare daca e vremea la fel scoateti piticii la aer!

si un pup mai mare ptr mariuca sa se faca repede bine!!!
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno