Tulcence (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

mai stau un pic, mai bag o poza< sa nu va speriati!
http://inlinethumb29.webshots.com/20956/2851685190101981029S600x600Q85.jpg

Mergi la inceput

merge tare greu forumul asta! eu sunt membru si pe alt forum si e mult mai usor de utilizat si mai bine structurat
http://thumb9.webshots.net/t/24/565/4/51/61/2711451610101981029wQgPXX_th.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

hello!

super mami, ai o scumpete de baiat, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!!!
teatru nostru nu e facut de primarie si primarul minune, e facut de Consiliul Judetean
sa stii ca forumul e f rapid, si mi se pare si bine structurat dar tu esti noua si mesajele tale inca se modereaza ...

dany, imi pare f rau ca nu-i ai pe ai tai aproape la botez. sper insa ca totul sa fie bine, sa va distrati. oricum cel mai important e ca maria merge la prima ei intalnire cu Doamne Doamne, restul imprejurarilor sunt mai putin importante

pup toate fetele si plec sa-mi platesc facturile: tel, lumina, tv....
deci pot spune ca ies la plimbare

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno

Mergi la inceput

Aha, de asta imi merge asa de greu ca sunt moderate mesajele? Nu stiam.
Pe unde lucrati in Tulcea? Eu am lucrat 2 luni la Plastex ca inginer chimist si nu mi-a placut, am fugit de industrie cat am putut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

da supermami sunt moderate mesajele si apar mai greu dar mai scrie inca 2 mesaje si scapi .Eu nu lucrez nicaieri deocamdata fiindca sunt in concediu de crestere a copilului.Am lucrat inainte de concediu la Liceul Naval si Sc.gen nr 4 ca profesoara de Religie .
Te pup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Dany, si eu sunt in Cic. Acum vad ca ai o fetita mica-mica! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si plina de noroc! Nu ati botezat-o inca, nu? a fost prea frig pt asa un eveniment. Eu l-am botezat pe Rares la 4 luni (iulie) si preotul a certat-o pe nasa ca l-a tinut prea mult nebotezat, dar vina o aveam eu ca cam asteptat sa vina vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

supermami noi avem botezul samabata acum , multumesc mult pentru urare .Sa-ti traiasca si tie baietelul si sa va bucurati de el

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Supermami, e superb pustiul. Sa-ti traiasca! Daca vrei, poti veni si la mamici de martie-aprilie pentru schimb de informatie. Eu am lucrat 8 ani in invataman apoi am plecat la o firma in santier. Apoi a venit bebe.
danybv, imi pare rau ca mama ta e bolnava. Spor la pregatirile pentru botez, sa iasa asa cum iti doresti!
Am fost afara, a fost super! 12 grade. Am lasat-o pe Maya pe jos (in ham) si bineinteles ca s-a oprit dupa fiecare catel, hartie de pe jos. A fost prima data cand am lasat-o asa de mult pe jos. Sper sa o stimuleze si sa dezvolte mai mult interes pentgru mers; eu vad ca poate sa mearga foarte bine, dar nu vrea.
Noapte buna!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Merci,Arissa.
Esti tare dragutza! o sa vin si la mamici sa mai ne sfatuim, as vrea sa vad si eu poze cu voi, cu bebelusii, cum fac?
Dany, sanatate multa mamei si sa va traiasca viitoarea crestina! Distractie placuta la botez. Sa pui si ceva poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Daca te referi la bebelusii de martie-aprilie(2007), subiectul se afla la sectiunea Clubul scutecelor si pe prima pagina se afla linkuri cu pozele bebeilor din fiecare luna. Daca te refri la mine si la Maya, mai pun o data linkul aici.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput