Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 15
CRISCOSTY spune:
Eu am pedalat, am facut un dus si apoi m-am tot dat pe langa sot pana m-a lasat la calculator
Am eu metodele mele![]()
Crys si Dany
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
ce faceti in minutul asta?
Zuzilici-munca?
dar celelalte fete?
io ma uit la un dvd cu un concert de-al Madonei, vorba vine: un oki e la dvd, altul pe dc.
In minutul asta am citit mesajul tau si-am dat reply.
Dar mai devreme am fost la lunch:
Si-am avut: Sandvis cu snitel de vitel (o chestie Italiana) si salata greceasca (salata verde, castravete, rosii, ceapa rosie, branza feta si masline)
Acum sunt full. Se mai danseaza aici?
Tzuni nu mi-ai zis nika de dedecatie....

Liris intrebam ca sa stiu daca ne-am intalnit vreodata live. Si io tot in '74 is nascuta. Puteam fi colege de scoala.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
CRISCOSTY spune:
Colegutele mele, va fac si eu cu mana
Ziceti repede, sunteti pregatite de concurs? Eu vreau sa slabesc frumos,sa-mi iau o rochie super, cu spatele gol pentru nunta.
Mi-am luat azi niste paste de orez... asi manca niste paste. Cum le faceti voi? Sa la fac cu niste ulei de masline si niste sunca?
Crys si Dany
gusta spune:

Cuscra eu vreau sa intru in niste pantaloni si dupa ma opresc.
De luni iau bine taurul de coarne.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Pastele de orez (daca sunt ce stiu eu, ca aici) merg bine cu soy souce si legume. Arata ca www.starportfoods.com/LomeinShrimpPltWeb.jpg" target="_blank">aici.
ZIETGEIST
Zuzilici
CRISCOSTY spune:
Zuzi ce bine arata, mor de pofta. Am sa-mi fac maine, sa vad. Cred ca merg super cu legume, merci.
Cuscra sigur ai sa intri in pantalonii aia. Si eu vreau sa intru intr-o fusta care-mi este tare draga, dar am drum lung pana acolo
Nu am mai purtat fusta de mult timp si m-am cam saturat de pantaloni.
Crys si Dany
gusta spune:
Ma duc sa imi pregatesc masina de spalat si cand ma intorc incepem petrecerea sau discutam ori vreti voi .
Cuscra eu am niste pantaloni negri si vreau sa intru in ei dar eu sper sa pot intra la 55 ca la mai putin nu pot gandi.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Zuzi ce bine arata, mor de pofta. Am sa-mi fac maine, sa vad. Cred ca merg super cu legume, merci.
Crys si Dany
Crys sa stii ca sosul soia ii da toata aroma si aspectulul. Daca dai un search la : chow mein noodles ai sa gasesti foare multe retete si combinatii pe care le poti face.
ZIETGEIST
Zuzilici
Zuzilici spune:
Poate Thailandeza noastra ne poate da o reteta mai buna?
MamicaDulce cu ti-a iesit puiul pe sticla? Mai ai ceva din el sau "s-au batut turcii la gura voastra" (vorba maica-mi)?
Tzuni nu mai vrei sa vorbesti cu mine.
Bine draga data viitoare am sa incep dedicatiile cu tine....
ZIETGEIST
Zuzilici
liris spune:
io toata ora asta m-am uitat (cit m-a lasat fi-miu)la o emisiune, the view, cu whoopi goldberg.