Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Marilena, bravo, ma bucur ca te-ai despovarat, vezi si tu ce bine e! Si ce ganduri mari aveti diseara,
.
Si inca ceva: schimba-ti titulatura, nu ti se potriveste. Zau!
Alicia, sa-mi spui daca ramai in concurs.
Vikinga, cum te numesti?
Daca doresti, poti da si datele de nastere, ale tale si ale copiilor, sa completez lista.
Liris, nici tu nu esti trecuta la zile de nastere, daca doresti, imi dai datele.
Da, moderatia e cheia succesului, ![]()
gusta spune:
Eu imi schimb titulatura dar sa mor de stiu ce sa scriu.Poate doamna in devenire si cine stie poate ma marit si eu anu asta
.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Zuzi natural, cum sa nu...eu am baut deja un pahar mare![]()
Am si pedalat, acum are treaba sotul la pc, asa ca daca mai pot mai intru, daca nu...oricum mai avem un pc care sta de pomana, asa ca i-am dat comanda sotului sa mi-l monteze in dormitor si atunci pot sta si eu mai mult.
Va pup, o seara placuta!
Crys si Dany
hcclara spune:
Pai fetelor, la slabit atunci ...ca vom avea nunta anul asta!!!! si sa fim acolo manechine! uraaaaa!!!
ce face Mara? a fost si de amigdalite operata acum , sau numai polipi?
liris spune:
cica silicoanele s-au facut 4400. de la 3800. 600 de euro ca popa ... o fi tot pretul crescut al carburantului ... il resimte domnul chirurg, la pompa....
deci, Carmen, io-s Simona, 27 feb 1974, iar fiul meu , Robert Alexander, s-a nascut pe 30 septembrie, 2006.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by liris
deci, Carmen, io-s Simona, 27 feb 1974, iar fiul meu , Robert Alexander, s-a nascut pe 30 septembrie, 2006.
ma duc sa completez lista.
Si io-s in 74,
mephala30 spune:
luna asta vom avea chef mareee: 26, 27, 28 februarie, avem 3 sarbatorite! 
mai stiti ceva de Tumpi? Sau de Olgutza?
mephala30 spune:
ce faceti in minutul asta? ![]()
Marilena?
Anda -munca?
Tzuni-munca?
Delia?
Liris?
Zuzilici-munca?
dar celelalte fete?
io ma uit la un dvd cu un concert de-al Madonei, vorba vine: un oki e la dvd, altul pe dc.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by gusta
La calc si va citesc pe voi.
Marilena si Mara Augusta
iti fac din mana, ma vezi?