tiroida
Buna fetelor! Vroiam sa va intreb daca vreuna dintre voi a avut cancer tiroidian si mai ales probleme si cu ganglionii. Sper sa fiti cat mai putine, insa daca e cineva in situatia respectiva, sau a fost, ma interesa cum evolueaza inflamatiile astea alea ganglionilor. Ca medicul mi-a zis sa astept,pe net am gasit numai informatii care nu mi-au convenit, am asteptat 6 luni, se marisera din nou, luna asta trebuie sa merg la doctor si nu mai am chef..
Va pup si va doresc sanatate!
Raspunsuri
luminita74 spune:
CILLI eu am hipertiroidie si am 2 noduli mari care sunt acolo de 3 ani ,mie dr.mi-a spus sa ma operez dar am zis sa mai incerc cu tratament .Tu stii sigur ca ai cancer??Ai putea sa schimbi dr.sa mai afli o parere eu asa am de gand sa fac ptr sa nu vreau sa ma operez.Astept sa vii cu detali .
cilli spune:
Buna! Eu am avut un singur nodul, de fapt nu se vedea nimic, decat eu am stiut brusc ca e acolo ca mi se parea ceva in oglinda...Nu ma simteam rau, totul era ok, apoi am slabit atunci vreo 8 kg destul de repede, in vreo 5 saptamani. Am fost la 4 medici diferiti care mi-au zis sa ma operez, am asteptat la programare si m-am operat. Nu iti mai zic totul ptr ca e informatie dura si nu are rost, in plus asta e experienta mea, la tine o sa fie mai bine. Important e ca a fost un microcarcinom, acum sunt bine insa am probleme cu ganglionii limfatici. Daca vrei un sfat de la mine mergi si fa analize si afla ce fel de noduli ai, sunt de doua feluri. Posibil ca la tine sa fie bine, am o cunostinta care la fel ca tine are doi noduli f mici si sta cu ei si o cheama la analize de doua ori pe an sa vada cum este, ea este in state si acolo aia lucreaza altfel, insa nu sunt mai buni ca cei de aici pe probleme de tiroida ptr ca au cazuistica putina fata de aici. E bine ca vad ca nu sunt fete cu probleme din astea. Luminita problemele de tiroida de oricare fel, se rezolva cu succes, important e sa mergi la doctor. Succes!
tierry spune:
Cilli, nodulul tau era pe tiroida? Sau erau inflamati ganglionii laterali, pe gat?
Multa sanatate iti doresc si numai bine!