VREAU SA DEVIN MAMICA
IMI DORESC SA DEVIN MAMICA CEL MAI MUL PE LUME.DUPA CE AM CITIT CEEA CE ATI DISCUTAT DESPRE SIMPTOMELE UNEI SARCINI REALIZEZ CA AM UNELE DINTRE ACESTEA.MA DOR FOARTE TARE SANII SI AM UNELE POFTE.MA DOARE SPATELE DAR NU FOARTE TARE.CREDETI CA ESTE POSIBIL SA RAMAN INSARCINATA?
Raspunsuri
Mindy spune:
quote:
Initial creeata de BMADAIMI DORESC SA DEVIN MAMICA CEL MAI MUL PE LUME.DUPA CE AM CITIT CEEA CE ATI DISCUTAT DESPRE SIMPTOMELE UNEI SARCINI REALIZEZ CA AM UNELE DINTRE ACESTEA.MA DOR FOARTE TARE SANII SI AM UNELE POFTE.MA DOARE SPATELE DAR NU FOARTE TARE.CREDETI CA ESTE POSIBIL SA RAMAN INSARCINATA?
BIRNU DANIELA MADALINA
Pofta de mincare de obicei vine mai tirziu, dar la unele chiar de la inceput... intarirea sinilor poate prevesti o sarcina.
La mine a fost si o coloratie a sfircurilor si aureolei in maro-brun. Imi era somn, tot timpul as fi lenevit si mincat. Atunci am fost sigura ca e ceva.
Eu zic sa fugi repede la farmacie sa iti faci testul de sarcina. In caz ca iese pozitiv sa te comporti ca si cum ai fi insarcinata (iei vitamine, nu tutun, cafea, nu efort, nu baie fierbinte, etc), pina la prima vizita la dr. cind se va face testul de singe.
Mult succes!
tlaura spune:
Nu vreau sa te descurajez, dar faptul ca iti doresti foarte mult sa devii mamica, iti poate induce unele stari asemanatoare unei sarcini.
Cel mai bine ar fi un test de sarcina! iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul!
luminita74 spune:
E adevarat ,aceste simtome sunt cu siuranta de la o sarcina.Dar tu parca nu esti sigura ca vrei acest copil.Sau nu esti pregatita????Imi cer scuze daca supar pe cineva.
BMADA spune:
quote:nu superi pe nimeni.imi doresc foarte tare lucrul asta.nu stiu daca sunt deplin pregatita sa aduc pe lume un copil.dar cred ca nimeni nu este pregatit sau ma rog nu stie daca este pregatit pana nu il tine in brate si simte ca este al lui.
Originally posted by luminita74
E adevarat ,aceste simtome sunt cu siuranta de la o sarcina.Dar tu parca nu esti sigura ca vrei acest copil.Sau nu esti pregatita????Imi cer scuze daca supar pe cineva.
digeka spune:
Buna fetelor!
Ce e nou BMADA- ai facut testul, care e rezultatul?
Anunta-ne si pe noi - eu stiu ce inseamna aceasta dorinta si iti tin pumnii cu speranta ca dotinta ta va deveni realitate!
Succese.
katiapam spune:
Bmada fa testul
de ind ai intirziere in afara de sintome
suces si anunta-ne si pe noi![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
E adevarat ce spunea cineva ca datorita faptului ca iti doresti sa ramai gravida poti sa crezi ca ai pofte am patito pe pielea mea si crede-ma ca asa pofte mari aveam...dar nu eram gravida si atunci cand am ramas gravida am dormit mult adica pur si simplu adormeam in fund, sanii ma dureau foarte tare si nu aveam pofte ![]()
Asteptam un rezultat de la test.
Teo 
Perlute
o viata...