Mamici de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 2
andreap spune:
gata..sunt iar in forma maxima;a venit rezultatul de la analiza de hep.B:nonreactive!Sa-i ia naiba cu analizele,reactivii si aparatele lor!
Multumesc tuturor de sustinere..am citit tot..da' ce sa scriu?ca imi era teama ca voi naste un BBlus care poate sa moara la 10 ani de ciroza hepatica?ca trebuie sa fac cezariana obligatoriu si sa nu alaptez.....nu voiam iar sa ma plang..in ultima vreme,numai asta am facut.
Elena,eu la sarcina precedenta am avut amenintare de avort prin luna a 6-a;col de 3 cm si deschis.am stat 1 luna acasa,efort minim +injectii Gravibinon.S-a rezolvat!Nu te panica!Stai cat mai mult in pat,ia medicamentele data..si-ti tin umnii sa fii OK
Leeloo..felicitari ptr.nora!
Pupici..sunt asa fericita!
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
MsBB spune:
andreap, felictari pt rezultat , sa dea D-zeu sa fie totul bine pana la capat si sunt sigura ca va fi. Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut , cat stres si cate griji...
Gata acum chiar am plecat , am vrut sa o felicit pe Andrea si sa mai trimit un rand de pupici tuturor!
Adriana 26+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Lorich spune:
Andreap: Doamne ajuta! Bine sa n-a fost nimic! Nici nu vreausa ma gandesc prin ce ai trecut in ultimele saptamani. Pupic
Lori 23+ asteptand un bebe Robert
Andree27 spune:
Luminel numai acum am citit despre situatia ta si sincer imi pare rau ,dar stai linistita ca Doamne Doamne te ajuta si totul va fi bine!!!Sincer chiar nu am citit pana acuma!!!
Felicitari AndreaP!!
Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric
Andree27 spune:
Am uitat sa va spun ca azi intram in saptamana 23!!!Ce repede trece timpul si creste maricei!!!
M-am mai calmat putin dar am niste ochi ca niste cepe!!!
elena_g spune:
ANDREAP...doamne,doamne...uratica faza.Mersi de incurajari...pai am vb deja ...o sa vin 2-3 ore la munca restul voi face acasa in patut la laptop ca nu e gluma .Va pup...
DanaH spune:
Buna, fetele!
Tocami ce am venit si eu de la moasa. I-am auzit inimioara bebelinei, a masurat-o. totul pare ok. se apre ca si-a schimabt pozitia si este pe diagonala acum, cu capul in partea stanga, jos. mi-a dat sa fac analize de sange, dar nu pt ca m-am vaitat eu de ameteli si oboseala, ci pt ca asa se face la acesta varsta a sarcinii. i-am zis si de durerile in partea de jos a burtii si mi-s spus sa stau linistita, ca nu sunt decat intinderi ale muschilor.
evident ca am uitat sa ii spun ca am uneori burta foarte tare si sa ii spun din nou de mancarimile de piele, dar de fiecare data se intampla sa uit ceva, oricat mi-as recapitula acasa ce sa zic.
dar asta pt ca azi dimineata am fost cam zapacita, ca am ajuns cu putina intarziere, domnul alexandru a fost in toane proste si pana l-am convins sa il imbrac, pana si-a ales el bluza pe care o vrea, pana s-a incaltat..... ufff... dar mi-a mai venit inima la loc cand l-am vazut pe sot asteptandu-ma in fata usii de la cabinet. initial imi spusese ca nu vine, ca are o intalnire la ora aia, dar a fugit cu un sfert de ora mai devreme de la intalnire, pt o intlanire mai importanta, cu fata lui.
acum o sa ma mai duc peste trei saptamani la control din nou. azi am aflat ca abia in saptamana a 36-a o sa ma trimita la spital pt control. deci mai am de asteptat sa o vad pe bebelina.
eu am in continuare durerea aceea in partea de jos a burtii, parca ar fi ca la ciclu, dar usoara. sunt putin speriata, daca sunt contractii am inteles ca astea fac sa se scurteze colul. aici nici gand sa iti masoare colul. si evident ca si eu am uitat sa intreb de asta. cred ca imi fac lista de pe acum cu ce am de intrebat data viitoare.
am intrebat in schimb ce pastile sa iau atunci cand am aceste dureri si a zis ca mai bine nu iau nimic, ca poate sa imi treaca durerile momentan, dar pot sa ascund alte semne, cum ar fi durerile care anunta nasterea (ceea ce nu este cazul meu, a tinut sa specifice). mi-a zis ca as putea sa iau paracetamol, dar mai bine sa ma intind, sa fac un dus caldut, sa ma relaxez. ufff... eu mai ia din cand in cand cate un no-spa, dar si pe acelea incerc sa la iau numai cand durerea devine mult mai serioasa (cum a fost aseara).
asa ca m-a lamurit tare tare doamna moasa azi. nus tiu la ce ma asteptatm, defapt.
dana 27s+
Alysh spune:
Inaisacum am vazut mesajul tau. Noi avem deja un patutz de la Chicco, primit de la cumnatii mei, dar trebuie sa mai iau unul pt ca noi vom merge f des la parintii mei la curte, deci trebuie sa existe si acolo un patutz. De aceea cel de la Ikea e o investitie mica, costa doar 150 ron cu tot cu saltelutza, este din lemn si cica e "disponibil in curand".....asta cu disponibilul dateaza din luna noiembrie. Am precizat asta sa nu crezi ca sunt zgarcita cu cumparaturile pt bebe, dar chiar n-are rost sa mai iau un patutz super performant.
Alina 27+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Luminel numai acum am citit despre situatia ta si sincer imi pare rau ,dar stai linistita ca Doamne Doamne te ajuta si totul va fi bine!!!Sincer chiar nu am citit pana acuma!!!
Felicitari AndreaP!!
Unde ai citit ca au nu gasesc nimic???????? In ce capitol/pag??????
22+
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
Ce mai faceti? Nu stiu care este treaba cu DARIA si LUMINEL, n-am inteles de ce s-a ajuns la chestia asta cu iesitul de pe forum, dar nu o vad normal. Macar ca suntem departe unele de celelalte, trebuie sa ne acordam sprijin moral una celeilalte, sfaturi, sa impartim experiente si sentimente, nu nervi si prostii. Ne descarcam sufleteste pe umarul cuiva, eu cel putin asa vad forumul nostru, si sunt foarte multumita ca exista, sincer, mi se pare o prostie toata treaba cu suparatul!
LUMINEL, ce simptome ai pentru boala care ti-au spus-o la inima? Eu de ceva timp, inainte sa raman insarcinata aveam aritmii, dar de cate ori mi-au facut EKG niciodata nu mi-au gasit nimic, mi-au dat ceva medicamente si cand am ramas insarcinata le-am lasat. La inceput nu ma deranjau pentru ca nu le mai bagam in seama, dar in ultimul timp le simt din ce in ce mai des, si mi-e teama sa nu-i fac vreun rau bebelinei. De cezariana nu mi-au pomenit nimic inca, oare o fi cazul sa fac intrebari in stanga si in dreapta ? Mi-e teama putin de momentul nasterii din cauza asta, mi-e sa nu mi se intample ceva din cauza efortului, ceva ce s-ar fi putut preveni!
Pupik de la Onyx si Vlad
28+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James