Mamici de martie-Aprilie 2008!!(88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Maryb vezi ca ti-am trimis PM

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!

Eu sunt bine dispusa azi, si asta pentru ca am vazut un ingeras care mi-a luminat ziua. Acest ingeras are un nume Iulia. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, forta si putere sa se faca mare. Este o minune. Naty priveste-ti ingerasul si incarca-te cu putere si optimism. Si nu uita ca va iubim si ne gandim mereu la voi.

Zoze nici eu nu am linia neagra si nici culoarea sanilor nu s-a schimbat. Cat despre greutate...daca ma priveste cineva de la spate nici nu zice ca sunt insarcinata.

+31, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oana stai linistita ca se corecteaza anemia asta!Cat am stat eu cu inima stransa..iata ca mi-a iesit super-hemoglobina!..Sii..fierul am cam omis sa il iauNu m-am tratat decat cu Elevit si uite ca a mers!
Irina e foarte buna ideea cu pachetelul!Daca Dr.a zis asa..atunci..
Fug inapoi la baie!Am reusit sa modelez un picior-urmeaza celalalt!Pe don'soara o las la urma!
Edit:
Pucca-suntem 3 defecte!!Pupici!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna ,randunici ! Tot citesc in ultimul timp dar nu am avut curaj sa scriu pana acum.Sunt insarcinata in 27 de sapt si 6 zile sunt si eu mamica de aprilie -mai.Am tot citit de mamica Naty si puiutul ei Iulia ,m-a impresionat foarte mult ,sa lea D-zeu sanatate si multa putere pentru a trece peste toate iar micuta Iulia sa se faca puternica si sa-si bucure parintii.

Ce trebuie sa fac sa fiu si eu in listuta unde trebuie sa-mi las datele ?

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Bine ai venit pe crenguta noastra Miradi sa ai un bebel sanatos si la termen
Mai scrie un mesaj cu DPN, UM si daca vrei DN(data nasterii tale)
multi

_
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!Ce mai ziceti,ce mai faceti?
Cine-mi da si mie parola vad pozele Iuliei?!M-ati facut taaaaaare curioasa!
Ela,trebuie sa existe un nume care sa va placa amandurora si sa se si potri cu cel de familie..ce preferinte ai?Clasic?Exotic?..Ca poate iti dam si noi sugestii
Miradi,bine ai venit,sa ai sarcina usoara si bebelus sanatos!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Oana, mulsumim! Vroiam sa iti spun ca imi place mult cum iti sta cu culoarea ta naturala, mor dupa nuanta asta de par, nisipie! Presupun ca e a ta, nu? Nu am facut vreo gafa ...

Irina, eu am repetat analizele de toxo de 5 ori, si niciodata nu am fost nemancata...Tu de ce le faci din nou la Lazar? Tot la ea m-a trimis si pe mine Anca, dar nu am fost, ca l-am schimbat pe el .

Maryb, nu era nimeni pe faza, nu te supara! Pupam!!!

Sambata imi pleaca soatza la Paris !!! Puteam si eu, dar nu am voie cu avionul ... si ma oftiiiiiiiiiiiiiiic....Acum un sfert de ora a aflat. Ma apuc de cautat preturi la scaunele de masina si carucioare . Daca gasesc acolo mai ieftin decat aici, m-am scos! Si wrap! I'm so hepi !

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

BUBU....

Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, am fi inca in paradis, deoarece ei ar fi ignorat marul si ar fi mincat sarpele.

Alina 28+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Miradi am vazut ca mai ai o fetita tare frumusica, sa-ti traiasca....acum ce ai in burtica??
...aaa, si burtica e mamoasa foc

_
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

Mergi la inceput

Raluk ti-am dat PM
pupici