Mamici de martie-Aprilie 2008!!(88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Helloo burticoaselor!!!...cat mai pot sa spun asta ca in curand nu mai este valabil salututl(si daca ma gandesc mai bine nici acum nu prea caci Naty-pe care o pup si o astept acasuca cu bine are deja puiul in bratzic, chiar daca numai pt. cateva minute)

In primul rand va spun ca m-a terminat maimutzica printzesa si de aseara ma tot uit la ea si asa cum ati spus voi nu-mi vine sa cred ca este realitate. Ma bucur ca este sanatoasa si ....lasa ca se face ea mare!!!
VioletaH Mercy pentru urare si te pup!! Oare noi avem aici ceva pentru dureri de sani???Ar trebui sa incepem deja. Tu stii ceva?? Vad ca fetele cumpara Gamastan(parca asa se numeste). Ai mai vorbit cu prietena despre bagaj? Eu deja am inceput sa pun in valiza...hi hi hi am o valizutza miica albastra. Beeeeeeei nu va inchipuitzi ca plec cu valijoiu dupa mine
Roxana Claudia esti totala....auzi in pat cu Simo...Ha Ha. Implant...ohohhhhhhhooo... ce randunoi bucuros o sa ai.
Luny si Nicole haios chatul vostru nocturn!
Olgutzika mercy pentru urari si FELICITARI pentru bebel plimbaret. De asemenea felicitari pentru luna a 9-a. Bravo gandit sa iti aduca sotzul trusoul. Intreab-o pe Delphy ca ea musai trebuie sa stie mai multe. Fa repede listutza....
zoze un pupic mic si sa treaca toate relele. Nici la mine nu se vede linia si sanii sun puuutin maronii. So...don't worry!!!
Ia o foaie de hartie si timp de o saptamana puneti amandoi nume pe ea...cate vreti voi(si 200 pot sa fie) apoi...faci 2 copii xerox si fiecare pastrati una. Taiati ce nume nu va place si care sunt taiate de amandoi le eliminati definitiv...alta lista ...alta distractie. Si tot asa.... Strigi prin casa numele tare, prin parc...desi pare stupid crede-ma ca ajuta mult. Succes si sa stii ca nu esti singura. Si la noi al doilea nume sta pe o lista de 4...hi hi hi si nici de unul nu ne-am scapa ca ne plac toate...ufffffff. Felicitari pt. bebeii sanatosi si...pentru nasterea "normala". Ajunsesem sa cred ca numai eu raman la mana lui DD pe aici. Ufff
rox dox ce sperietura ai trass... eu il tin pe aproape pe sotz si sa stii ca in ultimul timp ma simt mai in siguranta daca este si el acasa. Dar mie mi se trage de la un lesin acum cateva saptamani...mai sa pic jos. Am mancat o bucatica de cioco si am baut un pahar de suc de porto imediat si mi-a trecut. Intr-adevar bun sfat !!! Sunt multe cazuri cu mame in ultimile luni implicate in accidente in baie datorita CENTRULUI DE GREUTATE care s-a schimbat si corpull nu este obisnuit.
Luny si mie mi se intampla de nu dorm cate 2 sau 3 zile bine apoi cate o zi sunt chiauna de somn s-apoi dooooooooormmm cate-o zi toata ziua.
numeioana Nororc ca era magazinul virtual.:)
mimonix si eu ma intrebam unde este Elara deoarece stiam ca este suparata din cauza "petei" aceleia.
bubu05 grija la anemie, poate un supliment de Fe te-ar ajuta.
maryb spune-ne despre tine ce mai faci, cum mai esti tu?!
ursuleata gooood faza cu sarpele :))))
mamicarepapatot felicitari pentru mobilutza si ma bucur ca ai terminat cu parchetul.
Apropos de mobila iti zic un banc asa...din memorie ca eu n-am talent la asta. Vine tziganul acasa si ii zice la nevasta...mai cum mai esti nevasta, ce ai facut azi? Apai bine barbate fusei la piatza. Si ce ai cumparat?. Ei mai nimic si da sa ii arate: uite o lingura de lemn. Ptiiiiii sare el suparat...pai noi n-avem bani de paine si tie iti arde de mobila...si poc una peste cap cu linguroiul.
Asta ca sa razacesti si sa nu mai fi supi.
Saptamana aceea (adica spun dr-ii ca ar veni bebe mai devreme cu o saptamana) apare la majoritatea gravidelor. Explicatia ar fi ca acum noi ne hranim mai bine, ne vitaminizam...inainte bebeii veneau la termen. Acum datorita bunelor tratatii bebe se dezvolta mai repede si il strange cameshutza si tre' sa iasa afara. Este de asteptat cam cu o saptamana inainte,dar nu este regula depinde de bebe...de mamica...
Uite ce spune teo2rina 4kg plus...hehe s-au dus vremurile cand bebe avea 2800 sau 3200 acum ies gigantici. Si de asemenea vremile cand femeia dupa nastere ramanea cu dintzii praf, anemica... etc..ai vazut?
sovi succes cu renovarea si asteptam pozici sa vedem roadele suferintzilor matalutza de o saptamana ...si mai bine.
mihutzo...cam vre-o juma' de an tot asa o sa o tzii...calda...rece...Si eu aveam zile bune, zile rele. Dupa aia trece... pana de sarbatori cand iar iti vin pandaliile. . Ma bucur ca acum esti mai happy. Tu esti mai norocoasa ca vine bebika si nu mai ai timp de alte ganduri.
Va pup pe TOATE, sper sa fie o zi buna maine si sa ne "revedem" sanatoase.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

36+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Io sunt aci, ma uit pe site-uri cu articole pentru bebei, macar atat, ca inca nu-mi sa iau nimic, m-a dezumflat faza ca n-au avut in stoc caruciorul pe care-l vroiam eu...

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Vad c-am ramas singurica, atunci va zic noapte buna!

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Din nou...eu
CCris nu o lua ca pe un sfat de la cineva calificat in asta, si nici celelate fete (cum spun eu n-ascultati la o baba surda si chioara...dar care stie sa tasteze la calc...haha)dar parerea mea in legatura cu analizele astea este cam asa:
Corpul nostru trece prin transformari Foooarte mari in aceasta perioada si nimic nu mai este normal. Doctorii ne dau sa facem teste peste teste unele justificate altele...justificate mai putin ca ...deh.. sa se faca utili, sa ne castige increderea, sa faca si lab-urile un ban (uite aici dr-ii au actiuni la laburi si la corporatiile farmaceutice si primesc bani...daaa bani pt fiecare medicament sau analiza recomandata...de necrezut dar adevarat). Am cam intzeles ca si prin tzara se creeaza "legaturi" de genul acesta mai nou.
Buuuun... am facut testele dar asa cum spuneam nimic nu este perfect si daca ne dam cu capul de toti peretii la fiecare rezultat din lista aceea de enshpe mii de pagini cu care venim de la analize mai rau ne facem. Dr-ul stie el la ce sa se uite. VA MAI AMINTITI PERIOADA AMNIOCENTEZA...TT...TTT..TTTTT???? Ce cramponeala si ce mai nebunie??? Si acum uite-ne in prag de nashtere. Totul a fost OK, bebeii au crescut...au crescut si burticile...
Lasati natura sa isi urmeze cursul. Ea stie mai bine tot ce trebuie SI DIN NIMIC ACUM AVEM O VIATA IN NOI:PLAMANASI,INIMIOARA, CAPUTZ,PICIORUSE,MANUTZE SI TOATE CELE TREBUICIOASE. Si nu le-a facut dr, sau laborantul sau...altcineva.
CCris,...pupici
... mai gandeste oare cineva ca mine???

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

36+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ela ma bucur ca v-a placut
Olgutza mersi de intrebare... sa stii ca azi fu iar nasoleala... asa sufleteste vorbind... maine sper sa rasara soarele pe strada mea, cum s-ar spune
Rox bafta la examene... cred ca bebitza o sa fie super-inteligent!
Adriutza, Vio chiar voiam sa va intreb ce creme luati voi pt bebe si pt sani eventual, sau alte cosmeticale de baita la bebe... ca ma uit ca matza in calendar prin market-uri! bine in afara de Johnson.. si la bibe am vazut o groaza de marci... nu stiu care ar fi mai bune..

cam asta ar fi... sper... ca-s cam dusa cu pluta cum va spuneam...
v-am pupat cu drag!

Mihaela 33+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Rox, ai grija de tine, mama! Dupa cum spunea Adriutza, organismul nostru nu mai e ce a fost...Pe mine ma termina cum scap tot din mana. Mi-e frica sa imi pun ciorba in farfurie, sau sa umblu cu ceva mai greu de 100g in mana...Cate examene mai ai? Ca s-ar putea si stressul lor sa te influenteze...

Luny, iti spuneam ca sigur au si sampon de par si corp la Klorane, am vaz't io. Te asteptam inapoi!

Ela, te astept ca pe painea calda! Deci ce ai de facut azi: sa fii vesela, sa vii cu vesti bune de la Naty, sa faci capitol nou si sa stai cu noi la sporovaiala ! E? Iti place programul tau?

Cris, stai linistita cu analizele respective!! Oricum, pana nu ajungi cu ele la medic, nu ai prea mare lucru de facut, decat sa te stresezi inutil. Incearca sa mananci mai putin sarat. Adica nu suplimenta sarea, si evita floricelele de porumb, pufuletzii lui Sovi, muraturile, etc. Si urmareste tensiunea aia. Cata vreme nu ajungi la 14/9 e ok. Cine ti-a diagnosticat SAFL-ul? Si eu am o trombofilie, Deficit de Factor V Leiden, pe care l-am dus fara nici un tratament pana acum...E ok un INR spre limita inferioara in ultimul trimestru, sa stii ( in sarcina, starea de hipercoagulabilitate e normala...). Ma uit in buletinul meu si scrie ca "normal range" este intre 0.800-1.140 ( e vorba de INR-ul de la PT ). Anyway, APTT-ul cum e?

Ramo, tu cum te simti? Ai mai fost la control? Multumesc de aprecierile hainutelor. Mai ai un pic de rabdarica, si o sa ii cumperi tu cate-n luna si in stele!!!! Nici tu nu ai nume de bebe?

Clau, Rox, succes la doctor!! Va asteptam cu vesti bune!!

Nicol, bine ca ai ajuns cu bine...De prietena ta nu stiu stiu ce sa zic, pana la urma fiecare face alegerile pe care le crede...Dar nu e deloc de glumit cu cerclajul ala. Sa ii aduc aminte Stelei ce bine i-a fost prin Kaufland, cu tot cerclajul ei? Nu cred ca i-a fost deloc placut!!!! Cerclajul nu e solutia atoate-salvatoare...Succes, oricum!

Mamicel, sa stapaniti sanatosi mobiloaka noua!! Sper ca sambata vei fi numai supraveghetor, nu te bate gandul sa pui manutzele la munca, nu? Caciulitzele si body-ul vargat le-am luat de la Z ( caciulitzele si doua perechi de sosetzele-cele mai mici- din Carrefour Feeria, body-ul ala, inca unul roz paaaal, si body-ul rosu si alb cu desenutze mici, de la Z-ul din Mall Vitan- asa mici nu aveau la cel din Carrefour ).

Adriutza, multumim!!! Si da, de acord cu tine ca toate ne creem griji de cele mai multe ori inutile...Dar cine se poate abtine!??! Cu atat mai mult cu cat e atat informatie in jur, si e greu de filtrat...Doamne ajuta sa fie bine si in continuare! Ochelarii-roz-de-Sovi sunt solutia, ca altfel ne ducem cu capul ! Intre timp, o astept pe Delph ca limba scoasa . Cu toate ca se gasesc de toate si aici, iar preturile sunt comparabile...As fi vrut sa ii aduca ceva deosebit, dar nu ma duce capul ce...De hainutze de scos din spital si de botez, am interzis de la sora mea ( si viitoarea nasa a Ioanei ) sa cumpar ceva...Din cele trebuincioase in casa, am de toate, mai putin baby-monitor, de care nu sunt convinsa ca imi trebuie ( poate cand sunt la bucatarie, cu usa inchisa, sa nu intre mirosurile )..ma gandeam la cercei..vreun pont, fetelor?!?

Mihutza, scot toiagul si la tine! Da-le incolo de nasoleli. Acum trebuie sa fii zen, sa o faci pe Andra maricica. Mai e asa putin pana la intalneala cu ea...hai, cheer up ! O sa fie bine!!!

Trimit cearceaful si ma duc sa schimb semnatura!

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gataaaaa !!! Am intrat in ultima luna!!! Mai vreau inca doua saptamani linistite!!! Pe urma, sunt gata de intalneala cu Gazoaka-grasanutza!!! Va doresc tuturor parcurs linistit pana la 40s!!!

So: astept vesti bune de la Iulia si Naty azi ( poate i-au mai dat sa pape glugozika buna printzesukai ), de la Clau si Rox, si de la cine mai are control la medic azi, si veselie muuuuulta in stol!!!

Elara, ce faci? Kyaaaaaaa? Strig si eu pe langa Ela, sa se auda pana depaaaarte....

Si cum vorba cantecului de la Sprite: sunt singurel, bing-bang, printre copaci, bing-bang...imi intind batranele-mi oase pe canapea la tv...PUPAM!!

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate, asa dis-de-dimineata, ca mai incolo am treaba.. iar! dar am ceva cumparaturi de facut, ma rog, pentru bebe. si pentru gradi. revin, sunt in zona cu o cafea cu frisca muulta, aseara am luat special pentru asta o prajitura cu frisca ca nu-mi place aia la tub (ca n-are sub frisca si un blat insiropat si neste crema )

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Capitol nou!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by mihutza11
Adriutza, Vio chiar voiam sa va intreb ce creme luati voi pt bebe si pt sani eventual, sau alte cosmeticale de baita la bebe... ca ma uit ca matza in calendar prin market-uri! bine in afara de Johnson.. si la bibe am vazut o groaza de marci... nu stiu care ar fi mai bune..

Bun gasit, fetelor.
Eu pentru bebe am luat un set Mustela (samponel, ulei, sapunel), in jur de vreo 35 $ la BabiesRUs sau ToysR Us ...si are tot ce-i trebuie lui bebe.

De Johnson's eu nu ma ating. Ca adult si nu ma impac cu el de nici o culoare... poate doar cu lotiunea...dar pentru bebe n-as lua.
Am inteles ca Aveeno este iarasi bun.

Bibe... fetele recomanda Nuk sau Avent.Eu am vazut un set fain ... "newborn feeding esentials"... de la Avent, cu sticlute,biberoane si sterilizator...sau incalzitor.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

AMR : less than 2 WEEKS !!!

Mergi la inceput