Mamici de martie-Aprilie 2008!!(88)
Raspunsuri - Pagina 18
rox_dox spune:
am mai aparut si eu putin pe aici...
scuze ca n-am mai dat nici un semnal..dar ma chinui cu invatatul ca am 2 examene la 2 zile unul de altul si invat in paralel..
v-am citit dar n-am mai apucat sa scriu.
maine dimineata dau o fuga la al meu dr sa vedem ce mai zice...adik la control..si poate mai vb dupa aia.
va pup si noapte buna!
_
32+ cu
RADU
AMR 8 saptamani!!!
Pozele mele!
ccris_ccris spune:
randunici,
am rezultatele la analize, dar ma uit ca curca-n lemne, ca mare lucru nu pricep... Am ramas cu cititul in urma de la pag. 12, da am zis sa va scriu cat va mai gasesc pe crengutza.
Din ce vad eu p-aici si pricep, am trigliceridele marite, colesterolul (aici nu pricep ce parametru folosesc ei, fiindca zic ca am colesterol VLDL=69, iar valoarea optima este sub 30). Glicemia e OK, e 88, si mai am ceva in neregula cu leucocitele, proteinele si hematiile de prin urina. Aa, si mi se pare si ca INR-ul e cam mic, 0.99. Ei zic ca normal e intre 2 si 3. Abia astept si rezultatul de la secretie si sa merg apoi sa mi le citeasca medicul. Cam asta e, daca va pricepeti vreo tara, luminati-ma si pe mine va rog.
Cristina
28+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
ccris_ccris spune:
Acu, va las, ca are randunoiu treaba, intru mai tarziu.
Cristina
28+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
numeioana spune:
Ma duc si eu in patuletz langa randunoiul meu... Ne auzim maine dimineata! Pupici si somn usor!
Ioana
37+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Ela, a zis ceva de limfocitele mici-pitici? Cum se mai apropie si sorocul nostru...Felicitari amandurora pentru bebicii voinici
! Si eu mor dupa cuciuli, le-am gasit la Z, sunt numai bune de spital. Ca doar acolo o sa ii vaza tzeasta mica caciula
!
Mira, Lyvy, mulsumesc frumos! Liviutzo, crez ca fu Luny, dar am gresit destinatia...spunea cineva ca stie de la o farmacista ca Klorane tine de Avene, si ca nu ar avea decat lotiuni de corp, nu si sampon. Si farmacia, cu numele asemanator..am gresit, iertaciune
!
Bubule, le-am luat de la BabyExpo si aveau toate marimile!! Si erau si cu alte desenutze! E asa moale materialul, l-am spalat pe cel galben si imprimeul e neatins...sunt singurele pe care le-am luat de se baga pe cap, restul cu capse toate, sa nu chinui copilul
( viitoare mama paranoica! )
Mihutzo, ce faci? Esti mai vesela azi? Au trecut norii?
Ioana, eu votez cu Vlad, Serban, Alexandru, Seabastian si Andrei ( ordinea e aleatorie ). Ela, tu vezi ce iti pregateste Ioana aici?
Rox, bafta multa!!! Si vesti bune de la control!!!
Cris, nu stiu de masuratoarea asta a colesterolului ( ca valoare, adica )...Cica ar creste in ultimul trimestru, ca si-ar face organismul rezerve de grasime...proteinele in urina, not good, cum stai cu tensiunea si edemele? Leucocite in urina parca semn de infectie, hematiile habar nu am. INR-ul scazut indica o stare de hipercoagulabilitate a sangelui, din nou fireasca in sarcina si in trim III. Acum importante sunt si valorile, si opinia medicului, nu lua de bun ce spun eu, o profana! Ela? Esti pe-aici? Sa dai un sfat?
Ce-o fi facand Nicol? O fi bine prietena ei?
Sunt in zona, ma uit la HotShots pe ProTv 
Olga
35+ cu
Ioana-Sofia
aliceionescu spune:
Salutare, radunici!
Eu mai rar, ca nu pot tine pasul cu voi la scris! Macar la citit sunt la zi!
Mami.p, merci de adresa cu mobilier pt camera lui bb, mi-au placut mult cateva modele de acolo, dar preturile mi se par destul de mari, din pacate.
Ioana, si eu tot pompa de la Nuk as fi vrut sa-mi iau...am vazut pe net si mi-as fi dat comanda, plus vreo 2-3 biberoane pt bb. Inca nu m-am razgandit, da' nici comanda n-am dat...Sper sa fie bune, totusi.
Zoze, privitor la nume...Costin imi place si mie mult si Mihnea. Le-am regasit in lista Ioanei si mi-am amintit ca as fi ales unul din numele astea pt. bb al meu, dc ar fi fost baiat. Da' a vrut sa fie fata!
Va rog sa-mi dati si mie parola mail-ului comun, vreau s-o vad si eu pe Iulia! Cum se procedeaza? Multumesc!
Va pup, Alice
rox_dox spune:
fetele...am tinut neaparat sa intru sa va spun ceva.
am fost acum la baie de am facut dus si m-am ferchezuit pt controlul de maine...si vreau sa va zic urmatoarea chestie:
NU VA MAI DUCETI SINGURE LA DUS!
m-am asezat pe marginea cazii si am alunecat si era sa ma duc pe spate..
vreau sa va zic ca am tras o sperietura de mama focului, ma si vedeam pe jos si nu ma puteam gandi decat la ce i se putea intampla astuia mic de la o cazatura ca asta...mai ales ca eram si in mijlocul unei contractii.
asa ca va rog eu mult: ATENTIE ATENTIE MARE!!!
mai bine sa mearga sotul cu voi la baie cat faceti dus..ca nu-i de glumit...o cazatura din asta poate sa faca mult rau acum.
eu una de acum incolo nu mai intru singura la dus, ca prea tare m-am speriat acum!
ne auzim maine!
noapte buna!
_
32+ cu
RADU
AMR 8 saptamani!!!
Pozele mele!
luny spune:
Olgutzika, ce-i cu mine? ma intrebai ceva de Avene, dar nu gasesc unde, mai zi o data!!
..nu prea stau azi si maine pe creangutza, ca are treaba sotul!
..va pupicesc pe toate fara exceptie!!

LUNY
,
in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
hagiyannis spune:
Noapte buna, fetelor!
Io ma bag la somn cu randunoiu k maine ne trezim devreme sa ne tragem in poza de buletin.. cu noul domiciliu.. buletin de bucuresti deh..
dupa 7 ani de ilegalitate pe aici.
Pupici!
Mary 32+
zozela spune:
Sarutmana Simooo!!La fel iti doresc si eu tie-si tuturor randunicilor dragi!!
Miha!Bai-supertare bancul ala!!Eu ca eu-dar randunicul a lesinat de ras!
Ioana cauta,cauta daca nu te deranjeaza!!
Poate ma ajutati voi sa gasesc ceva..ca dupa noi..ramane cupilu' nenumit!!
Bafta maine la Dr.,Rox!Te asteptam cu vesti bune!
..De examene..nici nu-mi fac griji!!
..Cat despre patania cu baia..ce sa mai zic..Cred ca te-ai speriat ingrozitor de tare..
Cris in mod normal val.trigliceridele are o stransa legatura cu val.colesterolului,acestea-alaturi de lipoproteine-transportand practic colesterolul in sange.
VLDL(very low density lipoprotein)-colesterolul si trigliceridele sunt factori de risc in bolile de inima si diabet-insa nu stiu ce sa zic despre valorile lor in sarcina..In mod normal VLDL-ul este un colesterol rau(alaturi de LDL)..
Stiu eu..poate doar ai mancat mai gras in ultimul timp-oua,grasimi animale?!
Leucocitele pot exista in urina fara sa exprime ceva rau.Depinde de nr.lor,insa.Un nr.crescut de leucocite=inf.urinara
Proteinele-la fel-masoara si TA-ai grija pt.ca proteine+HTA=preeclampsie,dar e prematur..Ce-ti spun eu aici e pur informativ,Dr.tau iti va spune exact ce trebuie sa faci.
Nu stiu ce-ai priceput din ce ti-am insirat eu aici-cert e ca cel mai bine e sa mergi cu ele la Dr.Asa m-am impacientat si eu degeaba cu limfocitele mele..si s-a dovedit a fi alarma falsa..Valoarea era normala in sarcina
Alice activeaza-ti PM-ul sa-ti pot trimite parola de la mailul comun!
Fetelor ma retrag si eu pt.ca m-au rapus arsurile la stomacel![]()
Va
si va doresc o noapte linistita!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos