Mamici de martie-Aprilie 2008!!(88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am mai aparut si eu putin pe aici...
scuze ca n-am mai dat nici un semnal..dar ma chinui cu invatatul ca am 2 examene la 2 zile unul de altul si invat in paralel..
v-am citit dar n-am mai apucat sa scriu.
maine dimineata dau o fuga la al meu dr sa vedem ce mai zice...adik la control..si poate mai vb dupa aia.
va pup si noapte buna!

_
32+ cu RADU
AMR 8 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
am rezultatele la analize, dar ma uit ca curca-n lemne, ca mare lucru nu pricep... Am ramas cu cititul in urma de la pag. 12, da am zis sa va scriu cat va mai gasesc pe crengutza.
Din ce vad eu p-aici si pricep, am trigliceridele marite, colesterolul (aici nu pricep ce parametru folosesc ei, fiindca zic ca am colesterol VLDL=69, iar valoarea optima este sub 30). Glicemia e OK, e 88, si mai am ceva in neregula cu leucocitele, proteinele si hematiile de prin urina. Aa, si mi se pare si ca INR-ul e cam mic, 0.99. Ei zic ca normal e intre 2 si 3. Abia astept si rezultatul de la secretie si sa merg apoi sa mi le citeasca medicul. Cam asta e, daca va pricepeti vreo tara, luminati-ma si pe mine va rog.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Acu, va las, ca are randunoiu treaba, intru mai tarziu.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma duc si eu in patuletz langa randunoiul meu... Ne auzim maine dimineata! Pupici si somn usor!

Ioana
37+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ela, a zis ceva de limfocitele mici-pitici? Cum se mai apropie si sorocul nostru...Felicitari amandurora pentru bebicii voinici ! Si eu mor dupa cuciuli, le-am gasit la Z, sunt numai bune de spital. Ca doar acolo o sa ii vaza tzeasta mica caciula !

Mira, Lyvy, mulsumesc frumos! Liviutzo, crez ca fu Luny, dar am gresit destinatia...spunea cineva ca stie de la o farmacista ca Klorane tine de Avene, si ca nu ar avea decat lotiuni de corp, nu si sampon. Si farmacia, cu numele asemanator..am gresit, iertaciune !

Bubule, le-am luat de la BabyExpo si aveau toate marimile!! Si erau si cu alte desenutze! E asa moale materialul, l-am spalat pe cel galben si imprimeul e neatins...sunt singurele pe care le-am luat de se baga pe cap, restul cu capse toate, sa nu chinui copilul ( viitoare mama paranoica! )

Mihutzo, ce faci? Esti mai vesela azi? Au trecut norii?

Ioana, eu votez cu Vlad, Serban, Alexandru, Seabastian si Andrei ( ordinea e aleatorie ). Ela, tu vezi ce iti pregateste Ioana aici?

Rox, bafta multa!!! Si vesti bune de la control!!!

Cris, nu stiu de masuratoarea asta a colesterolului ( ca valoare, adica )...Cica ar creste in ultimul trimestru, ca si-ar face organismul rezerve de grasime...proteinele in urina, not good, cum stai cu tensiunea si edemele? Leucocite in urina parca semn de infectie, hematiile habar nu am. INR-ul scazut indica o stare de hipercoagulabilitate a sangelui, din nou fireasca in sarcina si in trim III. Acum importante sunt si valorile, si opinia medicului, nu lua de bun ce spun eu, o profana! Ela? Esti pe-aici? Sa dai un sfat?

Ce-o fi facand Nicol? O fi bine prietena ei?

Sunt in zona, ma uit la HotShots pe ProTv

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare, radunici!

Eu mai rar, ca nu pot tine pasul cu voi la scris! Macar la citit sunt la zi!

Mami.p, merci de adresa cu mobilier pt camera lui bb, mi-au placut mult cateva modele de acolo, dar preturile mi se par destul de mari, din pacate.

Ioana, si eu tot pompa de la Nuk as fi vrut sa-mi iau...am vazut pe net si mi-as fi dat comanda, plus vreo 2-3 biberoane pt bb. Inca nu m-am razgandit, da' nici comanda n-am dat...Sper sa fie bune, totusi.

Zoze, privitor la nume...Costin imi place si mie mult si Mihnea. Le-am regasit in lista Ioanei si mi-am amintit ca as fi ales unul din numele astea pt. bb al meu, dc ar fi fost baiat. Da' a vrut sa fie fata!

Va rog sa-mi dati si mie parola mail-ului comun, vreau s-o vad si eu pe Iulia! Cum se procedeaza? Multumesc!

Va pup, Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

fetele...am tinut neaparat sa intru sa va spun ceva.
am fost acum la baie de am facut dus si m-am ferchezuit pt controlul de maine...si vreau sa va zic urmatoarea chestie:
NU VA MAI DUCETI SINGURE LA DUS!

m-am asezat pe marginea cazii si am alunecat si era sa ma duc pe spate..
vreau sa va zic ca am tras o sperietura de mama focului, ma si vedeam pe jos si nu ma puteam gandi decat la ce i se putea intampla astuia mic de la o cazatura ca asta...mai ales ca eram si in mijlocul unei contractii.
asa ca va rog eu mult: ATENTIE ATENTIE MARE!!!
mai bine sa mearga sotul cu voi la baie cat faceti dus..ca nu-i de glumit...o cazatura din asta poate sa faca mult rau acum.
eu una de acum incolo nu mai intru singura la dus, ca prea tare m-am speriat acum!
ne auzim maine!
noapte buna!

_
32+ cu RADU
AMR 8 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Olgutzika, ce-i cu mine? ma intrebai ceva de Avene, dar nu gasesc unde, mai zi o data!!..nu prea stau azi si maine pe creangutza, ca are treaba sotul!..va pupicesc pe toate fara exceptie!!

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Noapte buna, fetelor!
Io ma bag la somn cu randunoiu k maine ne trezim devreme sa ne tragem in poza de buletin.. cu noul domiciliu.. buletin de bucuresti deh.. dupa 7 ani de ilegalitate pe aici.

Pupici!

Mary 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sarutmana Simooo!!La fel iti doresc si eu tie-si tuturor randunicilor dragi!!
Miha!Bai-supertare bancul ala!!Eu ca eu-dar randunicul a lesinat de ras!
Ioana cauta,cauta daca nu te deranjeaza!!Poate ma ajutati voi sa gasesc ceva..ca dupa noi..ramane cupilu' nenumit!!
Bafta maine la Dr.,Rox!Te asteptam cu vesti bune!..De examene..nici nu-mi fac griji!!..Cat despre patania cu baia..ce sa mai zic..Cred ca te-ai speriat ingrozitor de tare..
Cris in mod normal val.trigliceridele are o stransa legatura cu val.colesterolului,acestea-alaturi de lipoproteine-transportand practic colesterolul in sange.
VLDL(very low density lipoprotein)-colesterolul si trigliceridele sunt factori de risc in bolile de inima si diabet-insa nu stiu ce sa zic despre valorile lor in sarcina..In mod normal VLDL-ul este un colesterol rau(alaturi de LDL)..
Stiu eu..poate doar ai mancat mai gras in ultimul timp-oua,grasimi animale?!
Leucocitele pot exista in urina fara sa exprime ceva rau.Depinde de nr.lor,insa.Un nr.crescut de leucocite=inf.urinara
Proteinele-la fel-masoara si TA-ai grija pt.ca proteine+HTA=preeclampsie,dar e prematur..Ce-ti spun eu aici e pur informativ,Dr.tau iti va spune exact ce trebuie sa faci.
Nu stiu ce-ai priceput din ce ti-am insirat eu aici-cert e ca cel mai bine e sa mergi cu ele la Dr.Asa m-am impacientat si eu degeaba cu limfocitele mele..si s-a dovedit a fi alarma falsa..Valoarea era normala in sarcina
Alice activeaza-ti PM-ul sa-ti pot trimite parola de la mailul comun!
Fetelor ma retrag si eu pt.ca m-au rapus arsurile la stomacel
Va si va doresc o noapte linistita!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput