Mamici de martie-Aprilie 2008!!(88)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Ba da se gaseste in farmacie,eu am manuala si este f buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
simonette spune:
Lachioanooo, ne gandeam noi acum 2 ani ca o sa nastem fato???
Uite cum e viatza asta si cat ne iubeste Dumnezeu!!! Si uite ce frumuseti de fete ai tu acolo!!! multumesc 

Am vazut poze de lucrushoare dulci de bombonik Ioana 

Si-mi plac!!!
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 11 zile!!!!
Olgutzika spune:
Mirandi,Mary, bun venit in stol!!!
Bubule, mie mi place mai mult ashe decat blonda! Dar important e cum te simti tu bine, deci ignora-ma
.
Stela, multumim!!! Ia sa vezi cum se face uite acus si Teo o dodoloatza
. Cris, asemenea
! Felicitari si tie, ca nu am apucat sa o fac
!
Mamy, am intrebat si eu ginecoloaga, si mi-a spus ca de baza e DPN-ul dupa UM!!!
Marina, capul sus!!! Nu te necaji acum, cand trebuie sa ai mintea limpede. O sa rezolvi cu Vladareanu, tu singurica spui ca te descurci foarte bine cu oamenii, gasesti calea de comunicare cu el. Inveseleala si tu, nu te ineca acum la mal!!! De ce ai remuscari ca alegi cezariana? Sau nu ai? 
Sovi, vrem poze cu rezultatul final!!!
Livi, imi pare rau de experienta neplacuta!!! Asta e sistemul de stat, rezista cine cum poate...Am vazut cu ochishorii mei sampon de plete si corp de bebe! Deci estem la Klorane si soiul asta.
Cory, petrecere frumoasa! Si sa iti traiasca randunoiul mare mare, si sa fie sanatos, sa aiba grija de voi
!!! Si sanatate multa Lariselului mic, bietul pui!
Ioana, Simo, multumesc!!! Am cam exagerat eu cu rozul, dar o sa ma opresc
. Nu am luat foarte multe, ca nu imi dau seama cat de repede cresc...Si mi-e teama ca nu apuca sa le poarte...
Am si spalat azi prima tura ( si un set de lenjerie, si o paturica )...Ma gandeam ca la cat de mici sunt hainutzele, o sa le calc inceeeeet, ca nu am cum repede, pe la toate colturile, ca-s miiiici. Ioana, cum te-ai descurcat?
Ela, te asteptam cu vestile alea buuune!!!
Olga
35+ cu
Ioana-Sofia
numeioana spune:
Alina, cum mama sa ma supar?! Am editat repede, nu mi-am dat seama ca e asa lung linkul...
Olgutz, imediat se calca... e mai greu cu statul in picioare, dar daca Clau zice ca se calca si stand jos... Eu una n-am incercat...
Am fost in oras si am luat niste suc natural, poate poate l-o trezi pe bebe... Lenes a mai fost azi! Pe drum mi-a mai tras cate una...dar in rest e cuminte foc. Poate m-a auzit cand ziceam ca e cam jucaus
.
Ioana
37+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
miradi spune:
Olgutzika foarte frumoase hainutele Ioanei ! Asa mult imi place sa privesc la hainute de bebe !
Ne-am odihnit si noi putin ,acum putin la calc ,am noroc ca de cateva zile este soacra la mine si face de mancare ,am scapat de o grija ,ma odihnesc si eu. Maine facem si noi 28 de sapt si trebuie sa mergem la analize ,sper sa fie bine.
Eu mi-am luat pompa manuala cu recipient de stocare de la Primii Pasi ,imi pare ok ,acum nu stiu cum o fi ,a fost si foarte ieftina.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea (19.08.2004) si
27 +
Medeea-Elena
ancadragoman spune:
Ioana eu o trezeam pe Maria cu ciocolata![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
simonette spune:
Zozeee, tu inca nu ai iesit din depresie???
mama ei de lighioana!!! Depresia.....
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 11 zile!!!!
luny spune:
si pe pe crengutza!
LUNY
,
in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Gataa!!M-am intors!!
Avem bebelusi sanatosi(si eu si Deea),grasuni,nazdravani si mai mari cu o saptamana!!
La mine Dr.a zis ca mergem pe nastere normala..So..
Va pup apasat si fug sa citesc si eu din urma!!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
lyvy spune:
Olgutz, io cred ca m-ai confundat cu raspunsul, nu stiu la ce te referi!!!
Frumoase hainutele beblinei Ioana!!!
Livi
+36
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe