scrie aici gandul tau ascuns din clipa asta ! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_bunica spune:
sa merg la nani.....ca am bantuit prea mult pe aici!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
sali spune:
1. Ma dispera reclama asta labartata la Pampers, care acopera postarile. E agresiva!Oare e vreo chestie prin care se dezactiveaza si eu nu am vazut-o?
2. Sper ca nu am uitat nefelicitat(a) vreo Elena sau vreun Costica !
marcellinna spune:
as vrea ca macar pt o zi (dar sa fie o zi frumoasa sa se oftice rau de tot ),printr-un straniu proces de inversiune,tuturor rasistilor di lume sa li se schimbe pozitia pe corp a surasului vertical cu cel orizontal si viceversa.
Mercedes spune:
E gandul meu de acum dar nu e ascuns - sa ajunga sotul si fetita cu bine acuma noaptea la destinatie mai au de mers cu masina aprox. 200 de km.
monica70 spune:
TZEAPA
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Doris-Alina spune:
I-am cumparat cadoul fetitei mele, de ziua ei, exact ce si-a dorit, si-s are mandra de mine...merci, Tati, pentru sprijin si iubire...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gogosel spune:
ma enerveaza la culme reclama asta cu pampers....ca ma incurca.
apare mereu !!!!!!!!!!
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
poze noi
miau-miau spune:
oricum imi pare o anti-reclama la pampersi, ca filmuletzul respectiv arata copii foarte agitati care daca te gindesti ca probabil poarta pampersi, reclama fiind la pampersi, nu se simt tocmai confortabil in ei.
Tethys spune:
Offf... dupa "lupte seculare"... in sfarsit, un pic de bine si pentru mine... macar atat, daca mai mult nu e ...
mariana_flo spune:
gravida in 17 saptamani, am lucrat 15 ani fara vre-un medical sau vreo abatere si acum patroana (femeie cica) imi cere sa demisionez. Ce fel de FEMEIE ar face asa ceva unei gravide ?