Copiluti de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, sa stii ca asa si este, nu poti sa-ti imaginezi pina nu faci si nu te obisnuiesti. Deci, sa zicem ca esti acasa acum, dimineata le-a dus tati pe fete cu metroul si la 3, Agatei i se da drumul si sta in curtea scolii pina vine cineva sa o ia. Mai ai timp sa te gindesti cum ajungi pina acolo!?! Il iau pe Lisandru la piept, inchei geaca peste el, ca sa nu simta nimic micutul din ce e afara, ies din casa si merg... cu intoarcerea e mai greu, dar trebuie sa ajungem, ce putem face, ca nici taxiurile nu stiu cum inoata prin zapada de afara. Avem totusi niste avantaje: sintem in buricul tirgului si toate locurile unde mergem nu sint mai departe de o ora sa zicem dus-intors. Apoi, metroul e la 5 minute de casa, gradinita si scoala e la doua statii de metrou, gradinita e la 3 minute de mers pe jos de metrou, scoala la 10. Statie de autobuz e la doua minute de casa, autobuz care ne lasa exact in fata clubului de patinaj, coborim si intram. Facultatea e la 20 de minute de mers cu metroul, serviciul lui tati la 30 de minute. Dansul si inotul e la trei statii de metrou, biblioteca avem la 5 minute de mers pe jos. De aceea nici nu ne vine sa ne mutam, sa renuntam la apartamentul asta, nu vom gasi asa ceva nicaieri sau oricum cu mare greutate. Nu spun ca ne e usor, dar daca nu ar fi avut locul in care stam aceasta pozitie strategica, nu am fi putut face aproape nimic din ce facem. Iar in ceea ce-l priveste pe Lisandru, pai in primul rind, Lisandru ar fi stresat daca ar fi lasat acasa, pe pat, cu oricine linga el in afara de mami. Asa, el sta cam o ora sau doua in patutul lui, scaunel sau pe un pat, in rest la sinul mamei. Il tin in wrap, strins legat de mine, cind se trezeste ii bag titzica in gura (singurul avantaj ca s-au lungi de la alaptat) si se potoleste, in rest el e superfericit ca e acolo si linistit, in siguranta, cu nasul in pieptul meu tot timpul, cu vocea mea linga urechea mea tot timpul... Unde poate fi mai placut pentru un bebelus decit acolo. Nici nu stie ce sa faca lasat in patut sau pe un pat, asa, cum vede ca il pregatesc sa-l bag in wrap se si calmeaza. O sa-l pun pe Octav sa faca o poza ca sa ne vedeti... Iar eu m-am obisnuit cu el atit de mult in brate, lipit de mine, ca atunci cind il dau jos imi lipseste ceva, dar rau de tot... Si apoi, mai intervine si obisnuinta, daca stam trei zile in casa, a patra ni se pare imposibil sa iesim afara! Dar cind o faci zilnic, zilnic, ca nu ai incotro, te mai plingi, dar intra in reflex, ca orice altceva. Plus ca mie imi place mult de tot sa merg pe jos, daca ar fi dupa mine nu am lua nici un mijloc de transport, de urasc de-a dreptul! Si sotul e la fel si vad ca si Agata. Mai putin Tudora, de aceea am nevoie de carut pentru ea, nu-i place sa mearga mult pe jos, e si micuta inca...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

nelia, pot spune atat:

dar....mai am si o intrebare...cred ca esti cea mai potrivita pentru a-mi raspunde la ea. Cum e sa fii mama de fata? Cum e sa fii mama de baiat? E altfel? Simti nevoia sa te porti altfel...sincer, mereu mi-am dorit fete. Acum insa nu stiu cum as fi mama de fata si cu siguranta nici nu voi afla vreodata. daca insa te plictisesc cu intrebarile mele de femeie in convalescenta, obosita si super plictisita...da-mi ignore...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Am pus www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze cu Lisandru imbracat in rosu si cum arata cind il lasa mami jos! Si cu zapada de afara!

Andutzy, niciodata sa nu spui niciodata... nu-i asa ca, macar teoretic, te tenteaza sa mai incerci inca o data!?
Acum ca stiu cum este, as fi regretat mult, dar mult, mult de tot, daca nu mai faceam inca un copil. Simt ca m-am linistit, inca sint nostalgica ca stiu ca e ultimul si nu voi mai fi nici gravida, nici mamica de bebelus mic de tot in viata mea, dar m-am linistit, nu mai vreau alti copii, stiu ca astia sint, acum sa vedem cum i-om creste!!!

Inca nu pot sa-ti raspund prea bine intrebarea de mai sus, Lisandru fiind prea micut. Dar pot sa-ti spun ca-l simt baiat, atit de baiat incit simt ca este o diferenta in orice fac pentru el. De la lipeala lui de mine, fetele nu au fost asa, felul in care ma cauta cu privirea disperat si linistea care i se asterne pe fata cind ma vede sau ma aude, de la ce simt cind il spal, cind il simt, ma simt mama de baiat asa cum ma simt de fata cind ma ocupam sau ma ocup de fete. Exista o diferenta pe care o simti, dar nu cred ca se poate descrie in cuvinte. Oricum, merita din plin sa ai copii de sex opus si, in general, sa ai copii oricit de greu este sa-i concepi, faci, cresti... merita orice efort. Si simt ca-l iubesc altfel, iar nu pot sa explic, dar simt ca iubesc un baietel si nu o fetita. Pe toti trei ii iubesc la fel, dar de fapt pe fiecare altfel, s-a triplat dragostea mea de mama, nu trebuie sa o impart, pentru ca fiecare are partea lui, dar pentru fiecare e altfel, nici asta nu ma pricep sa descriu in cuvinte. Cind ma bag in pat linga Agata si stau seara cu ea la povesti, e una, cind ma bag linga Tudora si se pisiceste pe linga mine, ca e ca o pisicutza de tandra, numa' nu toarce, simt altceva si cind sint cu pisoiul de Lisandru in brate e altceva. Si cu ochii si urechile astupate, as putea spune linga cine sint, fara sa-i ating... nu stiu daca intelegi. Ei, asa si cu dragostea pentru Lisandru, e diferita, e dragoste de mama, dar seamana pina la un punct cu cea pentru tati... ajung sa-i dau dreptate lui Freud. Si am observat ca si Agata il iubeste altfel, de fapt ea mi-a spus... E atit de multa incarcatura sufleteasca atunci cind spun fetita mea cea mare, fetita mea cea mijlocie si baietelul meu... ca simt clar ca sint ai mei, dar si ce ii diferentiaza.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

nelia, in afara ca nu stiu cum e sa ai copii de sex opus, in rest inteleg TOTUL PERFECT! ii iubesc atat de mult si atat de diferit! Dar sunt ai mei si nu i-as schimba cu nimic in lume! Si in chestia cu freud iti dau dreptate, uneori o simt si nici nu mai stiu cum sa-i zic pe nume....

Mergi la inceput

Am mai completat un pic pe la mesajul de sus, nu stiam ca tu deja citesti. Da, cind spuneam de Freud, ma refeream la diferenta dintre barbati si femei, cind ingrijesc fetite ma simt mama si simt ca ele sint fetite, ca mine, cind il ingrijesc pe Lisandru ma simt mama, dar simt ca ingrijesc baietel, ca si cum l-as ingriji pe tati. De exemplu, nu ma pot abtine sa nu zimbesc cind se pisa in sus, daca nu sint atenta, cind are putzica mai sculata decit de obicei, sint chestii pe care nu am cum sa le simt la fete, ca nu am obiectul simtirii in fata ochilor... Intelegi tu... Si asa, imi dau seama, ca sint mama, dar femeie in acelasi timp, iar el e copilul meu, dar e baiatul meu, nu fetita mea... Asta e o exprimare, cam copilareasca, a diferentei intre mama de fetite si de baietel. Si de aici ar putea pleca explicatiile pentru toata diferenta intre a fi mama de fetite si mama de baietel.

Mergi la inceput

EU la chestia cu freud ma refeream ca de multe ori ma lipesc de BAIETII MEI si simt apropierea unor mici barbatei de mine. SI mi-e bine si dulce langa ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela mi se rascoala parul pe mine prin ce urmeaza sa treci mai ales ca am oroare de injectii...astea cu cortizon sunt infiltratii?! Nu mai vorbesc de operatie dar daca exista cea mai mica sansa sa-ti revii complet atunci cred ca ar fi mai bine operatia, chiar daca e o solutie mai drastica. Tu decizi, dar te rog sa te faci bine!!!

M-a pus fii-miu sa-i pregatesc pachetele cu dulciuri pentru fetele din clasa, ca deh, maine e

Adina, Clara, Gabitza, Laura si Daniela ati tras cu ochiul la ultima noutate in materie de Bianca si va multumesc

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela azi de dimineatza cand ma imbracam era o emisiune pe realitatea tv fix despre problema ta cu reumatismul.imi tare rau ca nu ai putut sa o vezi ca sigur te-ar mai fi luminat putin...

Elisor sper ca noaptea asta va fi mai buna pentru voi si sa te gandesti si la varianta care ti-am spus-o ca am folosita la fetele mele.Nu ai numic de pierdut poate ceva de castigat...

Adriana nici o noutate despre nepotica ta?!

Tdi pletoasa cum mai este?!Bipeda si epilata sau patrupeda si cu blana permanent cu suvite?!

Gabitza nici tu nu ai trecut pe-aici si deobicei erai tot timpul... daca nu am mai avut timp de net nu mai stiu nimic de tine...

Lucas ai rezolvat cu mailul?!

Monu voi acasa sau la gradinitza?!

Gabi te-ai lamurit pana la urma ce-i cu suma aia?!Sincer mi se pare enorma si sa nu fie vreo greseala...au fost 2 majorari ...una in octombrie din iulie , si alta in decembrie valabila din octombrie...si-asa adunate si tot nu iese ce mi-ai spus tu.daca e iti dau actele normative trimise de la DFC....chiar ....cand ai ai nevoie de ceva da-mi faxul tau sa-ti trimit ca eu am la hartii sa-mi pun si in cap...
Maine iar ma calca auditul pentru fiabilitate ...imi vine sa ma omor ...

Cuscra cum mai esti?!

ce sa va mai spun ...MULTA MULTA SANATATE COPILUTILOR BOLNAVI...SA INCHIATI ODATA CU SEZONUL DE BOLI...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Azi au operat-o pe nepoata mea...rezultatul asa cum se asteptau toti doctorii.....s-a reintors cancerul si e mare si nu se mai poate face nimic....acum dr le-au spus parintilor ca au 2 optiuni, sa o lase sa moara incet numai cu morfina pt dureri sau sa continue cu chimoterapia ceea ce i-ar prelungi putin viata dar ar fi foarte dureros pt Elena pt ca pe langa durerea de la tratament trebuie sa suporte reactiile adverse care sunt diaree cronica,voma, ameteli, lipsa poftei de mancare ceea ce ar face-o si mai slabita....
Toate astea ni le-a spus socrul meu, ce a inteles si el de la cumnata mea ca vorbea plangand...am incercat sa sunam dar nu respunde nimeni...mie imi e atat de jena sa vb cu ea....sunt foarte stangace in chestii din astea si chiar nu stiu ce sa ii spun unei mamici a carui copil e pe moarte...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adriana plange inima in mine alaturi de tine si cumnata ta...ori cat ai fi de priceput nu stii ce sa-i spui unui parinte caruia ii moare coplasul de cancer...o adevarata nenorocire...in momente ca aceste incepe sa ti se clatine credinta in Dumnezeu si te intrebi cu diperare de ce lasa sa se intample asa ceva...
Nu am cuvinte...sa le dea Dumnezeu parintilor macar puterea si intelepciunea de a trece peste aceasta nenorocire si sa mearga impreuna mai departe...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput