Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neataaa
cristina felicitari pt putzurica!!!! ce fain ca ai aflat asa repede ce este bb!!! superr!!!
dma felicitari si tie pt bebelache care creste! asta...51mm!
noi suntm bine...abia astept sa merg vinerea viitoare si eu la eco!!! ca iar ma apuca paranoia
bujo ce fain ca megi la cursul ala! la noi nu este asa ceva...adik e ceva..dar nu prea imi convine...eu merg la un bazin de inot si ma simt f bine dupa!
va pupilesc pe toate!!!! si multa incredere si speranat celor cu TT aiurea (scuze...am citit asa pe diagonala...si n-am retinut exact, deci n-as vrea sa dau cu bata-n balta)

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza viitoare mamici fericite!!!
Dana Sa fii fericita si saantoasa, si sa ne mai dai o veste despre tine!!!
Biri Felicitari pentru baietel sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si fericit!! Va sa zica o sa aveti pereche! La nume v-ati gandit?
Multumesc fetelor ca m-ati lamurit cu eco morfo...inca o intrebare: Tre' facuta cu ecograf 3D sau merge si cu 2D? Ca sa stiu sa caut din timp alt ecograf, ca la care merg eu e 2D.
Mona Poate ai mai zis si am ratat eu momentul...din greseala dar cati ani are Cris? Ca mi se pare ca deja ai baiat mare, care vrea sa fie independent. Ce zice el de fratior e fericit ca o sa aiba?

Mie efectiv mi-a explodat burta de marti de la 12 (dupa ce cam mancat la 10) mi-a crescut brusc si nu a mai scazut...asa in cateva ore parca a crescut cu "un numar" ca la haine...e ciudat sau normal?

O zi frumoasa si linistita va doresc!! Sper sa nu mai fiu aglomerata la servici si sa mai intru.
Pupici!!!

dia 17+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Neata!!!
Fetelor am o programare, vineri pe 15 febr la dR Iosup, la clinica Fortis. Eu nu mai pot ajunge ; daca vrea altcineva sa mearga in locul meu sa imi spuna pana maine, cand voi suna sa o anulez.
Caprioara, Mada, Mona, multumesc ...
Dara, eu sunt mare fan ciupercute; asa ca o data la 2 zile ba fac ciuperci cu maioneza, ba ciuperci umplute( cu barnza de vaci, smantana, si marar), ba ciulama, ba tocanita, ba crema de ciuperci, ba le prajesc pe gratar...
Anka, offff...nu stiu ce sa zic. Bafta multa mai departe!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Cristina la ce ora ai programarea, m-ar interesa pe mine, chiar pe 25 venim in Bucuresti si vroiam sa imi fac programare dar cand am sunat eu nu mai aveau liber decat dupa data de 22 ori noi nu stam decat in we.
Scuze daca intre timp s-a dat programarea, eu acum am ajuns la mesajul Cristinei si n-am mai stat sa citesc pana la capat.

Cami13s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

La Multi Ani Dana sa fii sanatoasa si voioasa, impreuna cu familia ta!

Biribu felicitari pt baietel, stiu sentimentul, eu am dat si un pic la soricei de fericire cand i-am vazut putzulica:)

monalac cat despre simptomele mele referitoare la hipertiroidie au fost multe si parca toate dintr-o data, slabisem foarte mult chit ca mancam, tahicardie, insomnii si exoftalmie. Asa ca m-au internat de urgenta la Parhon unde am stat 3 sapt...

Lori20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata burtici.
LA MULTI ANI pentru sarbatorita zilei de azi.
Multumesc pentru idei fetelor,o sa ajung obeza daca mananc tot ce ati scris,dar le iau pe rand ca sunt idei foarte bune.
Eu am ceva treaba la birou sper sa pot sa mai intru sa va citesc si eventual sa scriu.

Pupici tuturor.

18+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata la toate gravidutele....

Din pacate scriu cam rar pe la voi, in schimb citesc zilnic ceeea ce scrieti. Fiind foarte ocupata la munca, apuc doar sa va citesc iar cand zic sa va scriu si eu 2 vorbe mi se termina programul si trebuie sa plec acasa. Nu stiu cum va descurcati voi dar eu simt ca nu mai am rabdare la servici...Avem si o situatie destul de tensionata....un patron italian care ne vede pe toti vinovati si incompetenti....multi nervi multa agitatie...

De vreo 2 zile nu m-am simtit prea bine din cauza agitatiei de la munca si a catorva dicutii mai aprise cu niste colegi "atotstiutori"...In fine, eu una deabia astept sa plec in concediu si sa scap de nebunia de la job. Ma gandesc ca in 2 ani cat voi sta acasa sa imi cresc copilul se va limpezi situatia la job si voi sti pe ce cale sa apuc.

In rest sarcina merge bine, astept cu nerabdare urmatorul control care va fi undeva la sf lunii....

Am inceput sa iau si vitaminele(Centrum materna) si fierul (Maltofer Fol)...dar deoarece nu prea le suport, le iau seara inainte de culcare si le iau alternativ...intr-o seara vitamine, intr-o seara fier....La inceput am facut prostia sa le iau impreuna si mi-a fost foarte rau de la ele...dar acum de cand le iau separat totul este ok.
In privinta kg-melor pot spune ca am luat 1,5 kg....sper sa nu recuperez pe parcurs...

Ma opresc aici ca deja e agitatie mare in birou...

O zi buna la toate fetele si multa sanatate....

Magda 13+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Fetelor am si eu o mare problema!!!!
Locul de munca unde sunt angajata va da faliment peste o luna si eu fiind gravida nu stiu ce drepturi as avea,pot intra in somaj?Cine imi va mai plati concediul prenatal?Patroana actualului loc de munca mai are o afacere si ma gandeam daca are vreo obligatie prin lege sa-mi mute cartea de munca acolo,eu fiind gravida?Daca ma poate ajuta vreuna din voi v-as fi recunoscatoare!Nu as vrea sa pierd indemnizatia pt copil.

Nu cred ca are vreo obligatie sa te treaca pe cealalt firma a ei dar somajul este asimilat stagiului de cotizre. Uite ce spune art1 (2) din OUG 148 :
"(2) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
a) si-au insotit sotul/sotia trimis/trimisa in misiune permanenta in strainatate;
b) au beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform legii;"

sunt mai multe litere la acest aliniat dar am copiat doar ce te intereseaza.

Cami13s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, la Hrubaru merge cumnta mea. E in 24s. La la 16 s si la 21s i-a spus ca SIGUR are fata. Ieri a fost sa faca eco morfo (dupa ce am batut-o eu la cap) si acolo surprise baiat 100%, i-au vazut puta si toate cele. Asa ca mai bine ca nu ti-a spus. La inceputul sarcinii si ei i-a zis sa ia Utrogestan ca are uterul mic (aiureli parerea mea si a ei), dar ea nu le-a luat. Ce ma bucur acum, pentru ca aici s-au facut studii si Utrogestanul creste probabilitatea ca bebelusul baiat sa dezvolte la maturitate un cancer de testicule (se site asta de ani de zile).

Fetelor, am postat ceva despre celule stem la Nasterea unei stele. Poate ar trebui sa cititi cele care doriti sa colectati.

SunSmile ce mail mare si frumos .

Anka ce mai faci.

Biri felicitari pentru baietel.

_
Vicky 20+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

este normal sa ai contractii in sarcina??

ma refer la contractii nedureroase, azi noapte mi se intarea burta ff tare dupa care se relaxa putin, iar se intarea...cred ca astea sunt contractii, nu?
este normal? ce-i de facut? este vreun pericol?
eu iau no spa...

bubuleana
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neatza,

Multi ani traiasca, multi ani traisca, Laaa multi aaani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, Dana! Si sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere asemenea si un bebe perfect!

Biriii super! Sa va traiasca bebe-putza! Foarte tare ma bucur ca e bine, sanatos si "imputzat".

Ana tu-mi confirmi ca eu scriu mult dar mai ales prost. Pentru ca eu cand am citit ca te aduc cu picioarele pe pamant era sa lesin. Chiar nu ma vroiam lupul moralist si nici aia de nu vede ceva evident. Tu chiar esti o femeie frumoasa, insarcinata sau nu! La nunta ai fost cu totul altfel...ai fost realmente "out of this world", adica mai frumoasa decat esti in realitate (tot frumoasa). Oare acum am scris mai clar? Ca mie-mi place de tine, zau, chiar da! Si nu zic lucrurile pe care le zic doar asa, ca sa fac conversatie si sa gadil vreun orgoliu! Si da, esti frumoasa si insarcinata!

Azi o sa stau putin la birou, pt ca n-am reusit sa dorm decat 2 ore azi-noapte si....O sa vin sa-ncep sa-mi strang casa in cutii si sa-mi astept bestia!

Va pup si va doresc o zi de vineri usoara!

p.s. Anka?

20+

Sun de ce ai intrat asha in panica?eu te admiram pt faptul ca potzi vedea o diferenta..pana acum la toata lumea care mi-a vazut pozele a trebuit sa le explic ca realitatea nu-i aceeashi
tu imi eshti tare draga,si era o apreciere in niciun caz nu m-a deranjat....cred ca nu m-am exprimat eu corect
tu te-ai suparat?nu?

Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput