Gravidute si mamici de CLUJ - 53

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata tutror!
trisia, bine ai venit. eu am fost la dr. cruciat in timpul sarcinii - e ok, dar nu iti explica prea multe - consultul dureaza cam 10 min cu tot cu intrat-iesit din cabinet. daca insa ai nevoie de cezariana el e super bun chirurg.
de nascut am nascut insa cu dr butnaru, care era de garda, pt ca cruciat nu a putut ajunge. a fost super ok, insa am avut si mare noroc cu moasa care era de garda...practic in ea iti e baza, ca dr vine sa te controleze doar din doua in doua ore in timpul travaliului.
in ceea ce priveste urmarirea sarcinii, eu am auzit numai lucruri bune de butnaru, cu exceptia faptului ca intr-adevar fumeaza in timpul consultatiei (ceea ce eu nu am putut accepta).

de nanu, nu stiu ce sa zic. eu am doua colege de serviciu care au nascut cu el, ambele cu cezariana (pe care a facut-o in clinica lui) si au fost f multumite. eu personal nu am avut incredere.

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Elena atunci nu sunt bubite de alea. David la alergie face niste bube ca niste pete mari si proeminente. Acum sa vedem rezultatul analizelor.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai tu scumpelor, aveti un ritm, de nu va mai ajung din urma. am mai mult de citit la voi decat din cursuri,hihihi.astept sa ne vedem.vom incapea toate acolo cu bebei daca suntem asa multe?Voi mergeti cu caruciorul?unde punematatea carucioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

KITZY - Eu am facut gimnastica la Provita.E adevarat ca nu am mers decat de 4 ori (numai in concediul prenatal de 2 saptamani) si pe urma am si nascut.Au fost folositoare cursurile de gimnastica corelate cu exercitiile de respiratie.Ce nu mi-a placut: medicii nu prea veneau la cursuri, tot concedii, conferinte si alte cate.
Iti doresc succes si ai grija de tine si de bebelus.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Dianabv Irinei! Pote ne mai puneti si voi poze...nu mai zic de Meli, care nu a mai pus poze cu frmoasa ei de nu stiu cand:(

Vai, nici eu nu m-am apucat inca de nimic...

va pup, revin

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli Eu merg cu caruciorul, doar daca i se face somn unde sa il pun?Eu zic ca o sa fie loc. Doar le-a spus Alex ca mergem cu carucioare.

Cine stie cum se poate plati factura orange cu punctele?Fara sa suni la servicii clienti?Stiu ca am mai platit o data si acum nu mjai gasesc setarile.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetele, incep cap nou imediat.bex, avem ceva filme din februarie mai noi

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

deci,
capitol nou

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, am o intrebare: stiti cumva vreo farmacie care are Galactogil?
Ca mi se termina cel adus din Franta si nu gasesc pe nicaieri...

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

VICTO draga, noi am trecut pe Happy (4-9 kg).Sunt foarte bune si in afara faptului ca sunt putin mai groase decat Pampers-ul, nu exista nici o diferenta.
NICO, te rog tare mult poate reusesti sa vorbesti cu tipa aia pentru gauri in urechiuse.Abia astept sa-i pun Dariei cercelusi.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput