Gravidute si mamici de CLUJ - 53
Raspunsuri - Pagina 14
dpop spune:
meli, am uitat sa-ti spun sa nu fi trista, nu esti student cu adevarat pana nu ai o restanta ![]()

mami de irina
nrl spune:
Am revenit cu cafeluta ![]()
Ramonella, am uitat, eu iti raman vesnic recunoscatoare ca ai deschis acest subiect ![]()
Andrei al meu si-a stricat programul cel frumos de somn, mai nou adoarme pe la 12 si se trezeste la 3, la 5, la 7...
Ce vreme frumoasa se arata, vine cineva in parcul mare mai tarziu?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
dariandra spune:
Buna dimineata si din partea noastra!
Am avut o absenta bine motivata;au fost ai mei cei dragi pe la noi si am avut multe probleme de rezolvat.
NICO - Noi venim in parcuol mare in jur de 12:30.Poate ne intalnim!
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
soanso spune:
neata,
Bex ,mesajul tau "m-a uns pe suflet"!este perfect pt a incepe o zi superba alataturi de sosolicii mei dragi!
Antoni, imi pare rau pt examenul tau ,oricum mare nesimtit tb sa fie profu respectiv!mai ales ca eu urasc sa dau mita!!!!!!!!!!
apropo de asta ati auzit cum a zis guvernul ca se numeste mita la doctori "mici atentii" ....halal
SOSO (20 dec 2005)
RAMONELLA spune:
Neata!!!!
Ce dimineata superba...cu capuccino langa mine...chiar ca o zo minunata se incepe cu o cafeluta...![]()
Co tare frumos ce ai zis tu acolo...adevarul e ca familia si cei dragi conteaza cel mai mult in viata...pe mine ma apuca plansul foarte des cand ma uit la Bea,nu-mi vine sa cred ce minune ne-a daruit Dumnezeu.Si ce e mai important,e ca e sanatoasa.
Sunt putin suparata,ca Radu lucreaza pana tarziu,ajunge pe la 7,8 acasa,si nu poate sa se bucure si el de ea...Si sambata lucreaza pana dupamasa...cateodata ma gandesc ca mai bine am fi saraci,dar sa stam cat mai mult impreuna...Nu stiu daca ma intelegeti...
De abia astept sa vina weekendul sa stam cat mai mult impreuna.
Meli lasa,nu-i bai...cred ca ti-e ciuda ca ai stat si ai invatat si tot te-a picat.Ca daca stiai nu te stresai atata si stateai cu fata,nu??
Apropo,La multi ani pt ieri la piti!!!
Fetelor,in 8 martie vom avea multi bebei de sarbatorit!!!Asa-i???Vai ca de abia astept!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
ALEX29 spune:
NEATZA dragele mele
RAMO draga asa te inteleg de bine ,si noi suntem tot asa ,Clau meu lucreaza f mult si e tare greu ca nu petrecem mai mult timp impreuna ,dar asta e ,nu le putem avea pe toate
CO chiar ca i asa
GABI ar fii super sa poti veni si tu la Felix
NICO si noi venim in parcul mare
GEANINA l am vazut pe tipul ce canta si la TV are o voce tare frumoasa
IKO sunt interesata de site ,cand ai timp te rog mult sa mi l trimitzi
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
CINE MAI VINE IN PARCUL MARE AZI INTRE ORELE 12 30 SI 13
NICO
ANDREEA
ALEX
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
geanina-nica spune:
neata feteloram intrat pe fuga ca plecam si aici e un timp super.
bexchiar ce sentiment frumos cand te simti implinita si fericita.
ALEX ASA AM DE GAND SA FIU PE 8 MARTIE pe acolo,poricum va anunt.
super sfarsit de saptamana la toate.
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
antoni spune:
fetelor, va rog eu din suflet daca puteti,iesiti cu familionul la o plimbare.noi am fost in parcul babes, pe langa somes, piti era in culmea fericirii,hihi, apoi a dormit una buna la soare, acum papam mancare luata de la chinezesc,hm,ce bine e...
mersi pt urari,vom sarbatori in 8 martie,nu?
Ramo-da,macar nu ma stresam atat si stateam cu piti.asta e.cum papa Bea?
mersi de incurajari, il voi lua in vara.
dpop-chiar,trebuia macar un examen picat,hihi.
Alex-"pityca'tot nu a reusit sa intre pe forum?
pupici la toate si o zi supe!