mamica singura
Raspunsuri - Pagina 2
Roxie spune:
Daca ii va fi greu fara tata... te asteptai sa isi lase familia ca sa fie tata pentru copilul vostru? Dar la copiii pe care deja ii are te-ai gandit o secunda? Ei nu au nevoie de tata?
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
chevara spune:
de gresit am gresit .acum nu asta e problema..am zis ca il iubesc si nu pot trai fara el acum insa nu prea am de ales mai am 2 luni si nasc si voi fi singura doar cu mama si nu stiu cum va fi fara el. El a fost egoist si nu a contat nimic din relatia noastra numai posibilitatea ca si-ar putea pierde ceilalti copii il innebunea...acum a plecat,si eu nu stiu cum voi trece peste asta desi el mi-a spus mereu ca un copil nu are loc in aceasta relatie
Jollie spune:
quote:
Originally posted by ellej
Sotia lui ce parere are, ai facut bine sau nu?
da' ce crezi ca p-astea le intereseaza parerea sotiilor ... sau copii legitimi???
Si daca voia un copil numai pentru ea , o informez ca exista inseminari artificiale si banci de sperma ...
Din partea mea pt Chevara:
mikki2 spune:
Eu zic cå el e la fel de vinovat ...dacå are familie si copii....ce i lipsea?E usor de judecat dar eu zic cå fata asta nu e singura care a gresit ...e greu de pus intr o situatie de asta ,,,numai ea stie de ce a ales varianta aceasta...dar så nu aruncåm cu pietre numai in ea....are si el vina lui---
Chiara...nu as vrea så fiu in situatia ta ...fiecare face greseli...copilasul tåu nu va avea nici o vinå.... faptul e consumat....DOAMNE AJUTÅ
ellej spune:
quote:
Originally posted by mikki2
Eu zic cå el e la fel de vinovat ...dacå are familie si copii....ce i lipsea?E usor de judecat dar eu zic cå fata asta nu e singura care a gresit ...e greu de pus intr o situatie de asta ,,,numai ea stie de ce a ales varianta aceasta...dar så nu aruncåm cu pietre numai in ea....are si el vina lui---
Chiara...nu as vrea så fiu in situatia ta ...fiecare face greseli...copilasul tåu nu va avea nici o vinå.... faptul e consumat....DOAMNE AJUTÅ
Vinovatia lui e foarte clara. Auzi, nu vrea sa-si piarda copii dar umbla in dreapta si-n stanga. Sper sa capete ce merita.
Iar motivele pentru care Chevara a facut asta le-a spus singura "nu credeam ca pot trai fara el". Acum depinde de varsta ei: daca are douazeci si un pic poate fi considerata drept naivitate, daca are peste treizeci e prostie curata.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
chevara spune:
am 34 si relatia dureaza de 10 ani..era caldut pentru amandoi si comod si chiar nu are nici o vina pentru copil despre moralitatea relatiei ........am fost egoista il doream pentru mine macar un pic desi stiam ca nu si-ar parasi familia mi a spus-o mereu dar .....numai ca acum am simtit ca e mai important un copil decat el si da am sperat ca o sa-l accepte<nu recunoasca>iar familia lui nu aflase decit tarziu cand cineva i-a facut <un bine>sotiei si ia-a spus de noi >cred ca tacea pentru copii ei sau nici eu nu stiu..credeam ca ce nu sti nu are cum sa-ti faca rau.iar eu l-am iubit prea mult .Oricum ar fi multumesc pentru raspunsuri aveam nevoie sa spun cuiva prin ce trec..la revedere
arleena spune:
iti doresc sa ai un bebe sanatos si sa-i dea dumnezeu tot binele din lume, el nu e vinovat cu nimic, dar daca tu ti l-ai dorit o sa te descurci si fara tatal copilului....sti, tata nu e cel ce doneaza spermatozoidul....esti inca tanara si poti sa-ti gasesti un sot si un tata copilului....
eu totusi ma mir cum ai putut sta intr-o relatia ca asta 10 ani???daca iti doreai copii si cel cu care traiai ti-a spus clar situatia de ce nu ai cautat in alta parte fericirea??mie asta mi-e greu sa pricep...si el daca nu vroia alt copil de ce nu a fost mai atent, mie mi se pare un tipul un gunoi.....imi cer scuze daca jignesc dar e parerea mea, poate iti va fi mai bine fara el...
nastere usoara si sa mai intri pe forum, o sa-ti fie util de multe ori dupa ce-l vei avea pe bb acasa