Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am terminat cu hainutele bebitzei, spalate si calcate, dar am obosit de parca as fi urcat pe Himalaya, nu alta...Si am stat jos, nu le-am calcat din picioare...

Nu stiu deloc cum e cu laptele congelat, asa ca nu-mi dau cu parerea...

Luny, baga ceiut cald cu lamaie!

Zoze, sunt normale starile astea prin care trecem rand pe rand, important e sa iesim repede din ele si sa nu lase urme. Tu oricum esti o puternica si deja esti in picioare!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 19 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am gasit aici o mami suparaciosa in loc de papacioasa...mami ca satreaca...si mami care scrie atat de frumos...
mihutza11-mamica pe care incepe sa o ia dorul de casa..
hagiyannis si puppa-bine ati venit pe crengutza..
maxinne-ma bucur sa aud de bine...naty si iulia au dovedit ca sunt niste luptatoare...tineti-o tot asa...va pup si va urez numai bine si insanatosire grabnica...
vad ca s-a vb de frica de nastere...pai da ce sa zic ca si mie imi e frica ...daca as face cezariana nu mi-ar fi f frica dar daca o sa nasc normal mi-e frica pt bebe pt mine sa nu ma chinui f mult...vreau sa va zic ca si noua ne-a aparut colostru...din sanul drept imi curge fara sa strang de sfarc cand il apauca pe el mi s-a intamplat de 2 ori pana acum...am simtit rece si cand m-am uitat ce sa vad...colostru ...
simonette-cred ca toti barbatii sunt asa...can d se uita la tv mai ales la sport gata s-a dus totul nu te mai baga deloc in seama...si al meu e la fel...vine de la serv mancam ,vb de una alta,ce am facut eu ce a facut el,pupici lui bebe si uitat la tv la sport si gata ori adoarme ori se uita la meci si nu ma mai baga in seama...dar il lasa mama in pace ca destul alearga toata ziua...
zoze- mamica ...eu evit sa ma mai uit la astfel de emisiuni...m-am uitat si eu la euforia si la fel m-am indispus si m-au apucat o miesi una de ganduri negre...asa ca mai bine nu...s-ar peste programul respectiv....am incredere in DD ca totul o sa fie bine si sper din toata inima sa fie bine...aaa capitol nou...multam pt el si sa auzim numai de bine...zoze tu ti-ai facut programare la tudorache pt eco?
mstela-multam pt vestile bune...le pup si le doresc numai bine...auzi caciulita bleu si pluovoras...LA MULTI ANI IULIA...MULTA SANATATE SI MULTI PUPICI......DA INTR-ADEVAR IULIA ARE F MULTE MAMICI IUBITOARE...
va pupic...off mai am de citit cap 83(o parte),84 si 85....

ramo26+ 29 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata ne-am schimbat si noi semnatura...ieri am facut 30 de sapt....luni merg si eu la dr si o sa cer un eco sa-l mai vad pe bebe...nu l-am mai vazut din dec....aseara am fost un pic agitati,am baut o juma de pahar de cola si m-au apucat noiste crampe si transpiratii plus o durere in partea dreapta un pic mai jos...am luat un no-spa si mi-am revenit...off si ma omoara rau de tot picioarele...imi amortesc nu stiu cum sa mai stau...

ramo26+ 30 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

LA MULTI ANI, IULIA, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI FRUMOASA SI S-O BUCURI PE MAMA TA!

Ce bine ca a iesit de la bronzat si maine deja papa! Doamne-ajuta!

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Lasa, Naty, nu te ingrijora de laptic, ca nici mama mea n-a avut lapte decat 6 saptamani si m-ai vazut ce voinica m-am facut!

M-am imbaiat, mi-am uscat parul, m-am imbracat si-l astept pe randunel sa vina sa ma ia si sa mergem intai in oras si, apoi, la Medlife, la 19.00. Tineti-mi pumnii randunici!
Daca dispar brusc, sa stiti ca a venit randunelu', pana una alta va pe toate.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Uite ce zic astia aici, despre metode de pastrare a laptelui de mama (sper sa nu se considere reclama mascata, ca nu au de ce :)
http://www.babycentre.co.uk/baby/breastfeeding/pumpingexpressing/storingbreastmilkexpert/

Nicoleta 29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Deci, cu laptele cum am inteles eu, si am intrebat in mod expres despre asta: daca nu poti alapta, pleci din oras o zi, doua, sau mai stiu eu ce, este ok sa tin laptele in congelator si sai dau, dau sa trec la lapte praf?! si mi s-a spus ca intr-adevar, laptele chiar si pus in biberon isi pierde mult din proprietati, cel mai sfant este sanul!!! DAR, intr-un final, au spus ca merge congelat si dat la nevoie, decat sa treci la lapte praf, ca apoi sa revina bebe la san!...in fine, eu sper sa nu fie nevoie pt niciuna dintre noi, dar la NATY e clar un caz mai special! eu raman de parere ca tot e mai bun cel de la mama congelat decat formula din start...macar o perioada, nu stiu ce sa zic...ar trebui sa intrebe ea acolo, in mod sigur sunt medici competenti care-i vor spune cum e mai bine pt ea si fetitza..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cris, succes azi la doctor, te asteptam cu vesti bune!

Ramo, , ti-am simtit lipsa pe crenguta.

Am pus cateva pozici cu lucrusoarele bebelinei daca vreti sa vedeti ( la semnatura )

Acum ma duc sa ma intind putin in pat, va pupic pe toate!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 19 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Heloo, am revenit!!

Luny, spor la treaba, la mine a inceput curatenia randunoiul ieri, si am terminat-o eu azi, adica am sters praful si am strans hainele uscate de pe uscator.

Clau, si eu m-am ocupat de hainele bebelinei azi, repriza nr. 2, si am mai verificat o data bagajul de spital , ca sa nu uit ceva.

Cat despre randunoiul meu, cred ca tre sa-l laud si eu putin.El e cu curatenia, ordinea, apoi ma ajuta la haine: bagat, scos, intins pe uscator, starns, la mancare, dar numai la curatat, pregatit, invartit, nu gateste de unul singur niciodata (aici e bila neagra), face cumparaturi dar numai cu lista precisa, hraneste si spala pisica, nu se uita la nimic legat de sport la Tv, telecomanda e mereu la mine si nu-i pasa, imi rasfata burtica, iar pe mine numai cu indicatii precise
,ma asculta cand vorbesc,ar mai fi multe, ce mai e un scump.
Partea mai putin buna e ca nu-i place sa gateasca,sa faca curatenie in baie,si e super pasionat de noua tehnologie, soft-uri, bla, bla ,bla, are un tel superdotat care face cat toate electocasnicele din casa, si cand vorbeste de el sau se ocupa de ceva pe el, se rupe de tot ce este in jurul lui.
Cat despre socrii....nu ii deranjam , si nu ne deranjeaza, de cand ne-am mutat la casa, de 3 ani, socrul a fost in vizita O DATA, si atunci din greseala, iar soacra de vreo 5 ori, eu la ei si mai rar.
Nu ne-au facut nimic, dar sunt prea multe de spus.
Deci tot comportamentul randunoiului e format din vazute , auzite si de cand suntem impreuna, de acasa nu prea a avut ce invata!!!

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Heloo, am revenit!!

Luny, spor la treaba, la mine a inceput curatenia randunoiul ieri, si am terminat-o eu azi, adica am sters praful si am strans hainele uscate de pe uscator.

Clau, si eu m-am ocupat de hainele bebelinei azi, repriza nr. 2, si am mai verificat o data bagajul de spital , ca sa nu uit ceva.

Cat despre randunoiul meu, cred ca tre sa-l laud si eu putin.El e cu curatenia, ordinea, apoi ma ajuta la haine: bagat, scos, intins pe uscator, starns, la mancare, dar numai la curatat, pregatit, invartit, nu gateste de unul singur niciodata (aici e bila neagra), face cumparaturi dar numai cu lista precisa, hraneste si spala pisica, nu se uita la nimic legat de sport la Tv, telecomanda e mereu la mine si nu-i pasa, imi rasfata burtica, iar pe mine numai cu indicatii precise
,ma asculta cand vorbesc,ar mai fi multe, ce mai e un scump.
Partea mai putin buna e ca nu-i place sa gateasca,sa faca curatenie in baie,si e super pasionat de noua tehnologie, soft-uri, bla, bla ,bla, are un tel superdotat care face cat toate electocasnicele din casa, si cand vorbeste de el sau se ocupa de ceva pe el, se rupe de tot ce este in jurul lui.
Cat despre socrii....nu ii deranjam , si nu ne deranjeaza, de cand ne-am mutat la casa, de 3 ani, socrul a fost in vizita O DATA, si atunci din greseala, iar soacra de vreo 5 ori, eu la ei si mai rar.
Nu ne-au facut nimic, dar sunt prea multe de spus.
Deci tot comportamentul randunoiului e format din vazute , auzite si de cand suntem impreuna, de acasa nu prea a avut ce invata!!!

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput