Ingineri fosti, viitori...(19)
Raspunsuri - Pagina 9
katik spune:
neatza fetele!
poftiti la cafelutza sa va treziti!
io sunt sechestrata linga miriiciul accidentat,d eci nu ma lasa sa scriu mai nimik. ii ies si ceva dinti, azi trebe sa mergem la un vaccin, deci, avem salata completa de miriieli. evident, si-a luat si sora-sa doza, deci, suntem familie de miriici!

va pup, sa aveti o saptamina usoara!!!!
nma spune:
salutare
kati multam de cafea. pupici sa faci fata maraielilor de peste zi.
anca am facut si eu proiecte pe gratis fara sa stiu. de fapt pe unul mi-a adus banii dupa 4 luni, dar mi-au prins bine si atunci. unul era mai mititel si suma mica asa ca l-am iertat, dar acum il taxez inainte, iar tariful l-am marit
. vad ca ii convine asa ca e ok.
o zi frumoasa tuturor
am intrat doar pe fuga ca iar am mult de lucru.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu m-am intors in campul muncii dar nu am nici o tragere de inima sa ma apuc de ceva ASA CA IMI CAUT DE DUCA SI NU STIU UNDE SA MA DUC ... Poate ca ar trebui sa ma duc in laboratorul celalalt si cand o sa ajung acolo poate imi vine si cheful de treaba!
Merci frumos Anca ca m-ai scuzat dar nu a fost cu nici un fel de intentie! Noroc ca am raspuns la telefon si s-a dus calculatorul din pagina aceea cu mesajul a fost transmis cu succes la pagina de forum propriu zisa si am vazut ce am scris... Mi-a fost asa o jena... Asta este! Se mai intampla...
Eu am avut un weekend placut, m-am plimbat, am fost la cumparaturi, mi-am mai facut doua gauri de cercei in urechi... asa ca acum sunt la maxim. As mai avea niste loc sa-mi mai pun dar cred ca ma opresc ...
Ieri am facut tort si fetele din campus au mancat de nu au mai putut. Le-am facut si celor de la servici ca am fost in mood de gatit. Le-am facut diplomat mai! Tare mandra am fost ca nimeni nu stia ce e!
Va pup fetelor si sa aveti o zi buna!
Cristina
Pisicuta spune:
Fetele!
Eu sunt in super-viteza ca-s "in vana" de lunea si lucru de nu ma recunosc nici eu! ... Te pomeni ca oi avea febra si nu-mi dau seama!
Ma rog, cand reusesc sa ma scot din priza sau sa-mi gasesc butonul de "OFF" de la lucru vin si mai scriu un gand in "Jurnalul Pisicutei", vorba Ancutei!
inginerele active 'au ba si-o saptamana de vis va doresc, fara stress si fara munca mocca!
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
iepumic spune:
Prietenele mele dragi!
Iaca acum jumate de ora am venit si eu acasa de la munca si m-am napustit in niste sarmale ce le aveam de la parastas..ca mi-a fost rau de la stomac toata ziua ......da' un rau asa ciudat, o greata vaga si parca usoare arsuri..tare ciudat. Mai pateam asa prin sesiuni..cred ca este de la ochi, de la stat prea mult cu ochii in monitor.
Va dedic o melodie frumoasa tare, imi place de mor... Holograf - "Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc". Pt voi! 

Oti pe unde o umbla oare?? O fi venit sotul la ea si e ocupata?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
neatza inginerele!
eu tot pe fuga dar am facut cafeaua:

trebe sa ma duc cu robi la vaccin azi, ca acuma dimineata n-o fi asa mare inghesuiala pe acolo, mi-e sa nu mai adunam ceva virusi de pe acolo, acum ca suntem cu totii bine.
anca, papa matale dupa mincaruri din astea mai grele niste colebil, rowachol, ceva sa ajute la digestie. ai facut si tu un pui de criza de fiere, oare? ai grija de tine!
eu am tot intrebat de oti, sper sa fie sotul acolo si asta sa fie motivul absentei si nu e ana bolnavioara.
claudia, si voi ocupati tare! recuperati inca, pina mai e mamika la voi?
ioanaaaaa, ce mai faceti voi, nici un semn pe niciunde, ce-i asta???!!!
dorina, vb!
la noi e destul de placut acuma, sunt numai -1 cred ca ma duc pe jos la dr, mai dau jos din calorii![]()
sa aveti o zi buna! va pup pe toate chiar daca nu v-am pomenit in parte! scot pirleala data viitoare!![]()
Pisicuta spune:
'Neata, ingenerele!
'Ete si eu p-aici, la o cafa cu voi!
Inca o data, Kati,
pentru soala de cafea si te astept cu amanunte despre "kilareala" de la vaccin. Eu, una, n-ash paria pe linistea de dimineata din cabinetele medicale, caci, de obicei, batranii "semneaza condica" acolo ... fara numar - fara numar!
Va pup
pe toate!
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
tuinea spune:
Buna dimineata fetele! Oala de ceai e gata ca mi-a trimis sotul tei de acasa ...
Eu inca nu m-am trezit dar asta este trebuie sa vin la laborator ... Sper sa ma trezesc pe parcurs! Ieri am facut curat in toata casa dupa amiaza, azi nu stiu de ce sa ma mai pauc dupa servici ca sa treaca timpul mai repede dar cred ca este timpul de odihna ...
In rest azi nu am nici o tinta dar sper sa gasesc ceva de facut si sqa si iasa ceva.
Va pup fetelor si sa aveti o zi buna!
Otiliav spune:
Nu ma dati disparuta.
Am foarte mult de lucru la servici si nu pot sa intru pe forum iar acasa impart laptopul cu sotul iar timpul este limitat daca mergem la magazine sau la plimbare. Reusesc sa citesc dar nu mai am timp sa raspund.
inginererlor si zile fara stres.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Pisicuta spune:
'Neata, inginerele!
Mai "puneti jos" o leaca si hai la o cafa! 

.
Otilia, ma bucur ca sunteti ok si ca doar lipsa de timp te-a facut sa nu mai reusesti sa ne postezi cate un mesaj.
Ancuta, cum mai esti??? Sotului i-a trecut raceala, sau ii dai "aspirina saracului" la greu ca sa-si revina?!?!
Sper ca saptamana asta sa fie mai lejera pentru tine si sa reusesti sa iesi din starea de "biro-pat" Te pupic si te astept cu vesti-povesti!
Tuinea, astazi la ce ora ti-a reusit trezirea??? Ma distreaza intotdeauna mesajele tale de disperare, cand nu reusesti sa iesi din starea de somnolenta, caci parca ma vad pe mine de fiecare data! 
Katik, tu cu ce te mai lauzi azi??? Ce-ti mai fac puiutii??? Robi ce mai face, ca deja mi-e dor de rasul lui si de manuta-i calda!

Va
pe toate!
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!