Ingineri fosti, viitori...(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Azi sunt fresh din fericire ca ieri m-am culcat devreme si am avut o gramada de timp la dispozitie sa ma odihnesc.
Sper sa ma iubesti in continuare Pisi, chiar si nesomnoroasa!
Otilia ne pare bine sa auzim vesti de la tine. Ne-am dat noi seama ca esti in mare actiuneeeeeeeeee ......... dar noi tot insistam pe aici sa vedem daca ne mai si citesti din cand in cand ....
Anca cand am auzit ca de la OCHI eu am cascat ochii ca am crezut ca de la burta cu ochi asa eram dar citind mai departe tare dezamagita am fost ....
Sper sa aud de o burtica cu ochi cat mai curand la tine ca parca asta iti doreai nu?
Eu trebuie sa fug ca azi e miercuri incepe saptamana lucrativa si pentru mine ...
Pup fetele!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare si de la noi repede-repejor!
si o cafelutza rapida pt cine mai vrea!
am facut si noi prima tura prin oras, sper ca am scapat definitiv de upc, am predat decodorul si gata! acum robi doarme, cind se trezeste, pe la 3 papa si fugim dupa krisztina, o luam de la gradi si o ducem la fastrackids, ca tata e tare ocupat astazi (are scoala, ceva gramezi de protocoale de facut etc.etc.), asa ca trebuie sa ne descurcam noi intre noi azi
fug sa fac mincarea lui robi sa fie gata ca vom fi contra cronometru.
va pup, sa aveti o zi buna!
la noi e tare frumos afara, e soare, e cald, primavara ce mai!12 grade!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buuuuuuuuuuunnnnnnaaaaaaa!
Traim!
Sunt in priza. Am fost la schii in Austria. O sa va povestesc. A fost superb.
Suntem bine, Vla se lupta cu maselele. Eu am descoperit CRED de ce imi e rau. Tb sa scot colecistul. Si nu stiu cum si cand o voi face.
Kati nasol cu Robi. Va doresc sanatate.
Intru maine sa va pov mai multe!
Va pupam!!!!!!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

[purple]
Buna seara. Eu acum am ajuns acasa si mi-am luat ceva de mancare in fata monitorului, asa mai apuc si eu sa intru pe DC.
Si eu am reusit aseara sa ma culc devreme (adica pe la 10) dar dimineata m-am trezit la fel de obosita ca in alte zile.
Ioana mare nevoie am si eu de aer curat.....cred ca mai mare decat de orice altceva in momentul de fata....imi doresc cu disperare sa vina primavara dar pe de alta stiu ca imi va fi mult mai greu sa lucrez daca afara e frumos si te imbie la plimbare....
[/purple]

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata, poftiti la !

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta asi de la mine!
Si eu cu ceaiul ....
La noi ploua fetelor, e o vreme ca in Bacovia ... si culmea nu sunt somnoroasa! Am facut ochi de dimineata si asa cu ei mari am ramas. Poate ca ma odihnesc mai mult seara.
In rest munca si la mine multa, multa dar asta este cine nu munceste nu are nici pap si nici la shopping nu se duce ... Si cum shoppingul e viata mea vorba cantecului ... trebuie sa muncesc mult sa acopar pasiunea.
Si maine este final de saptamana si mai am 3 SAPTAMANI si ma duc acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
va pup fetelor!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
la noi e asa de frumos afara iar eu imi fac de lucru in casa . ma bucur totusi ca vine primavara. copiii stau mai mult afara si azi i-am lasat cu gecutele de primavara asa ca s-au miscat mai bine. m-am uitat si eu putin de la geam.
in rest muncesc cu drag si spor. ieri am avut o tentativa de sport dar a cam esuat. obosesc foarte repede.
ioana astept povesti despre vacanta. noi nu stiu daca mai mergeu caci suntem cam prinsi cu lucrarile. nici la praid nu stiu daca mai ajund.
operatia de colecist nu e grea, se face laparoscopic, iar recuperarea e rapida.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza fetele inginerele!
poftiti la cafelutza!

io nu mai pot: ieri m-am intepenit de spate, la prinz si pina seara de-abia am putut sa ma indrept, pe linga durerile de rigoare. acum nu ma doare asa tare dar parca as fi amortita. evident, sunt singura cu robi iar pe el trebuie sa-l tot manevrez (ridicat 13 kg cam greu). si iarasi evident, dupa-masa sotul are program de scoala, de la 4 pina nu se stie la ce ora(poate fi cindva in noapte, un proiect f mare si important).deci, imi fac masaj teroristii
plus ca azi este intilneala cu fetele de la timisoara, impreuna si nu cred ca ajung, daca nu ajunge bogdan acasa la timp

na, imi cer scuze, am desertat sacul , dar s-a cerut afara

o zi buna va doresc, voi reveni(daca mai pot sta pe scaun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

quote:
Originally posted by katik

neatza fetele inginerele!
poftiti la cafelutza!

io nu mai pot: ieri m-am intepenit de spate, la prinz si pina seara de-abia am putut sa ma indrept, pe linga durerile de rigoare. acum nu ma doare asa tare dar parca as fi amortita. evident, sunt singura cu robi iar pe el trebuie sa-l tot manevrez (ridicat 13 kg cam greu). si iarasi evident, dupa-masa sotul are program de scoala, de la 4 pina nu se stie la ce ora(poate fi cindva in noapte, un proiect f mare si important).deci, imi fac masaj teroristii
plus ca azi este intilneala cu fetele de la timisoara, impreuna si nu cred ca ajung, daca nu ajunge bogdan acasa la timp

na, imi cer scuze, am desertat sacul , dar s-a cerut afara

o zi buna va doresc, voi reveni(daca mai pot sta pe scaun)

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Kati, draga mea, imi pare rau sa vad ca nici azi nu ti-i mai bine, mai ales ca nici nu mai poti beneficia de ajutorul sotului!Eu sper ca astazi sa-ti mai revii putin si maine inc-un pic, iar la sfarsitul WE sa fii ca scoasa din cutie.
Cat despre intalnire, tu sa fi sanatoasa, ca acu da caldura si-ntalniri or sa mai fie! Stiu ca ti-ar fi placut sa fi acolo, dar, vezi, asta-i viata: plina de renuntari! ... Din pacate! Stai tu linistita, la caldurica, doftoriceste-te si nu te supune unor eforturi prea mari.

Te pup dulce si multa sanatate-ti doresc!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

Orice sut in fund este un pas inainte!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput