ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28
Raspunsuri - Pagina 16
Boo spune:
IUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!
Bravo Anca, felicitari !!!!!! Ma bucur enorm pentru tine !!!
Aerlilian, nu fii tristuta, ca sigur o sa fie bine si o sa ai un bebe cat se poate de repede !! Promit eu !!
Buburuza
asa creste Buburuza
aerlilian spune:
Boo ,imi pierd speranta ca o sa mai plimbam carucioarele in parc in acelasi timp...Ma tem ca o sa ai un copil mult prea mare ca sa mai vrea sa se joace cu al meu...
lucialu spune:
mie nu-mi merge nenorocitul asta de net!
Scriu din nou si sper sa-l ia de data asta....ca spontaneitatea mea s-a dus
Anca ma foarte bucurFELICITARI!SARCINA USOARA SI NASTERE LA TERMEN!BB SANATOS SI SA AI PARTE DE O ODISEE MINUNATA!A-TI COMIS-O SI PE ASTA
Aerlilian nu mai fii neca...vine si la tine
Crisis se ia ca gripa vad ca pe aici,asa ca sunt sigura ca va veti intoarce la pachet promotional de la unguri...dilema va fi cati in unulsi ce culoare?
Mada dupa cum vezi incerc sa fiu activa...si voi fi daca ma lasa netul si ma simt bine.Cred ca ma pregatesc sa merg la dentist pt maseaua de minte care nu iasa,dar a inceput sa doara azi.Puii mei cand mai termin cu durerile,ca m-am saturat...
Magdita
WE placut!KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
FELICITARI ANCUTA!!! nu am timp sa scriu dar am intrat special sa vad ce ai facut cu testul. Oricum, eram convinsa ca-i bb. 9 luni usoare si pline de zambete iti urez -restul vor fi cu siguranta!!
aerlilian- nu ma face sa scot maciuca, o sa vezi, copilul lui boo va fi extrem de politicos si se va juca si cu bb mai mici... cu cateva luni
va pup pe toate. eu sunt la ski la predeal, doar sa ma uit, ca altceva nimic nu pot face
a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
26+
drumul lui bebe
poze
Hera25 spune:
AncaFELICITARI SI O SARCINA CAT MAI USOARA!
Mare bucurie in familia voastra
Va pup fetelor si sper sa mai avem cat de curand asemenea evenimente frumoase.
ancaoradea spune:
Crisis 81 Merci mult de felicitari, abia astept sa ti le intorc inapoi. Acusica. si mai am o rugaminte, nu ma treci la unguroaice: endometrioza, sot ok, reusita prima IA, Debrecen, Dr Tandor Zoltan, sau ma rog, ce se trece, ca sa incurajam fetele care fac IA. Nu am prea activat pe la voi, dar sunt sigur ca va fi o spernata in plus pt cele care aleg drumul unguresc
aerlilian Sunt verde, alba, rosie, am trecut prin toata gama, de fericire. Te rog, nu-ti pierde speranta, vei reusi si tu, trebuie doar sa gasesti reteta ( la mine nu a mers natural, nu stiu de ce)
magdita
mada23 tot ce vrei draguta! Se poate, sigur, dar nu optimismul a fost reteta, ca din ala am mai avut din plin( se pare ca tot nenea doctorul mi-a crescut sansele, artificial...vorba mamei, ca m-am dus la ungur sa ma lase gravida
Diapapadia Merci de felicitari, astept vesti si de la tine
Boo Am vizualizat, ma crezi ca am pus bebe background la pc, un bebe multiplicat in 6, unul pe perete si unul pe frigider, se crucea lumea care vedea in vizitaDar l-a ajutat si pe sot, am impreuna.
Lucia Mare dreptate ai, am comis-o! Si ma bucur tare. Sa inteleg ca dupa vizita la stomatolog, iti creste IQ-ul? Nu ca ai avea nevoie, dar poate descoperi leacul pt endoAcu imi arde de glume, ca mi-au trecut greturile.Am uitat sa va spun, ca ma chinuie de 2 zile, sper sa fie un bebe cuminte, macar cat e in burtica.
Hera25 vad ca vestile bune te scot din barlog, tu cum mai esti draguta?
Gina Am deschis drumul catre Debrecen, ce zici?
Diana
Va pup dragele mele, pe toate si va multumesc pt sustinere si pumnii stransi. sa dea D-zeu sa va trag dupa mine!
unducthable spune:
am intrat si eu acu , sa vad la Anca, desi i-am spus ca sunt sigura ca va fii mamica
FELICITARI !! AI REUSIT !! Anca , sarcina usoara si multa sanatate si pup si bebe din burtica , sa se nasca sanatos .
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
lucialu spune:
Anca am o misiune:Alexia te felicita si te pupa!S-a super bucurat pt voi!
Spera sa vina acasica maine si sa intre pe net sa ne puna pozici cu bb-ita.Se simte mai bine azi si are o papacioasa mica
End of transmision.Noapte buna.Ma tirez la serial.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
crisis81 spune:
Anca o sa-i spun Adelei sa te treaca pentru ca ea a deschis ultimul capitol! SI da intr-adevar este o speranta in plus!
lucialu sa dea Dumnezeu sa se ia la toate fetele! Cat despre pachet....eu as vrea 3X1 de culori diferite . Dar as fi foarte fericita si cu 2X1 de orice culoare.
aerlilian esti la fel de optimista cum era Boo acum cateva luni. Si uite-o acum ! Iti vine si tie randul acum, la toate ne vine.
fetele !!!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...