Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Amy26
Tocmai ce ne-am intors din vizita.Am fost la o amica care are un baietel de 2 luni si am ramas surprinsa
cand am aflat ca ea deja a terminat cu decalotarea....,hmmm noi nici nu ne-am atins de
``zona crepusculara``.
Medicul pediatru mi-a zis sa nu fac nimic pana la 4-5luni.Dar gandindu-ma mai bine acum chiar nush ce sa fac
Pentru mamicile de baietei: Voi cum stati la capitolul asta?
Va rog, sfatuiti-ne si pe noi!
Amy,nici noi nu ne-am atins de zona crepusculara si Robert are 3 ani si 2 luni.Am sters intotdeauna f bine dar nu am insistat cu trasul mai mult decat trebuia.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ma bucur sa aud ca se poate si fara decalotare ... Asa imi place si de chirurgul nostru ca nu e dinala batut in cap sa ne puna sa o decalotam neaparat
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
daia1202 spune:
bb yasmi si noi tot in zona A-urilor, noi ne plimbam in fiecare zi de pe la 1 - 1.30 pana pe la 4, si chiar mai mult daca e cald si soare. Dam o tura de cartier dupa care ne stringem mai multe mamici in parculetul de linga piata de pe str lotusului. Mamicile si pensionarii !!
si CARINA
poze
Amy26 spune:
Multumesc Ank si mami Miha!
Eu sunt de aceeasi parere cu voi insa azi eram
si aveam indoieli daca procedez corect.
pussi spune:
quote:
Originally posted by daia1202
Ne-am trezit.. acuma stam la mama pe umar si ne uitam la poze
Vali ai o printesica roz superba.
Pussy ...tustele tale sunt incredibile. Oricum poza anului am declarat-o pe aceea cu ele sub brad. Cred ca te-am vazut la maternitate ... erai cu tustele la salonul copiilor. Tatal tau e medic acolo ? Eu eram a doua zi dupa cezariana si de abia ma miscam.
Am pus si eu cateva poze .. sper sa se vada
si CARINA
poze
se poate, am stat mult in spital, si le alaptam la salonul copiilor. Nu cred ca m-ai vazut cu tati, mai repede cu un var care e medic acolo. M-am uitat la data nasterii la tine si cred ca m-ai prins la reinternare. Eram la ATI sau la cezariene?
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Pussi, Mihuta, la noi pe fisa de la Cord Blood Center sunt pana la 38 kg. Cred ca e vorba de cantitatea de sange recoltata de doctor si de celulele stem rezultate in urma prelucrarii.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
eu am sunat azi la ei sa ma lamureasca! E vorba de calitatea sangelui recoltat, la mine era de asteptat sa fie prost, din cauza preeclamsiei. Mi-au zis ca e foarte important ca, cantitatea sa fie pt. un pacient de 20 kg. deoarece acestea se pot multiplica de 2-3 ori in timp foarte rapid si ar ajunge pt. un om de talie normala. La mine problema e la Ana ... 19 kg., se pot inmulti dar in mai mult timp si-mi recomanda sa sun la ei peste 5-10 ani sa vad cum a evoluat stiinta Acum oricum nu mai pot sa fac nimic. O sa le pastrez si sa dea DD sa nu fie niciodata nevoie de ele. Din cauza asta mi-au si redus tariful!
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
am spart toate standardele... de dimineata Ana nu era in apele ei... aceleasi simptome de crestere a dintisorilor... pe la 16 cu toate luminile aprinse si super spalata, pana la cot incep la vizionat si pipait gurita, surpriza: canin dreapta sus iesit cam 1 mm, canin stanga gingia coborata si rosie. Maine sun si pediatra. Daca tot nu-i dau suc de morcovi poate trecem direct la gratar ca avem cu ceDin cate stiu eu sunt si dezavantaje: se cariaza repede! dar nu inteleg de ce a iesit caninul???
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
neata
daia unde la A-uri?? eu la 100.
pussi, tre sa ma pun si eu pe verificat atunci. nu credeam ca e posibil sa iasa asa repede.
dany tu parca ii dai la bebe suculet nu??? incearca cu cel de para, rezulta kk garantat!!!
aseara eram inarmata cu 150 ml ceiuc sa "testam" inlocuirea mesei dar nu a fost nevoie de ceiuc. cand dadea "tipatul" de anuntarea a foamei ii dadeam suzeta si uite asa am rarit mesele la 5h jumate!!! deci azi noapte a mancat o singura data la ora 1!!!! diseara o luam de la capat!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
pozele noastre le-ati vazut???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
pussi dar se simte la deget dintisorul?? daca o "caut" si are oare imi dau seama?? ca si pe a mea o mananca tare de tot gingiile si e balosita pana la burta...., roade tot ce apuca...
gata am fugit inapoi la nani!!!
bb_yasmi spune:
nu s-a mai trezit nimeni????
eu nu am mai apucat sa adorm ca a fost un accident la mine in fata blocului, sub geamul meu....