Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare dragelor

ca sa punem neuronul la treaba mai dau de citit ......si bune si ne-bune ca altfel se prind paianjeni si facem planu' la farmacie la magne b6 . eu mai bag cate un ochean pe net ... la diverse articole , nu sunt de acord cu toate dar ... tre rumegat ca sa ppot aproba ori ba .
recunosc ca si eu am gandit in acelasi fel .... dar am zis ca e o chestie de optica divergenta ;) .

ps azi incepe anul sobolanului !! detalii ptr fiecare zodie aici : www.horoscop-chinezesc.ro/horoscop-chinezesc-2008/" target="_blank">horoscop chinezesc

BeBelusca

...Asa-i cum zici!...Ia d-aci si da-i si la P

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am mancat multe legume, muraturi si fructe..... toaleta este in alt container ..... Doamne, ce rau ma simt!!!
Donia, vin dupa tine in butoi.. si eu nu ma simt prea bine... asa ca afara cu tine ca vin fara pampers ; esti o mamica minunata si un exemplu pentru mine..... pupici de la Cluj
Danutz, nu am putut sa nu rad ; va fi norocos Maria-sa cu siguranta.....
Vreau un pampers.... revin, promit

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

desiree in cartea aia cu jucurile de care ii ziceam si laurei e la un mom dat asta cu ascunsul unui obiect in mana, apoi dus la spate si pus sa 'ghiceasca' dar ideea e sa il ajuti, nu sa il incurci. adica sa aiba incredere in el...deci cand faci chestia asta trebuie sa nu incerci sa il deruti, sa ii pui banul intr o mana, in fata lui, le duci la s[pate si nu le schimbi. aia cu alba-neagra de care vb fetele cred ca e alta. adica iei 3 pahare si ascunzi ceva sub unul din ele. lui ii lasi bucuria sa caute si sa gaseasca o surpriza intr-unul. sper ca se intelege ceva..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

shrek l-a invatat pe P sa zika OKKEEEEEEI ! ma innebuneste de cateva zile :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
nu stiu daca sa fiu fff happy ca am un baietel mare si destept si cuminte, sau sa fiu trista ca nu sunt acasa langa el sa ma bucur pt fiecare amanunt. amandoua cred.
azi dimineata l-am lasat domrind in patul mare. prima data cand il las singur acolo, dar trebuia sa plec la munca. si dormea asa frumoooos. bona s-a apucat sa faca papa pt noi si pt el si l-a un moment dat s-a trezit ca o tragea cineva de pantaloni . a facut pe ea de frica....... ce rau imi pare ca nu a tras de pantalonii mei.....macar prima data.....
ii povesteam andreei faza la care ea: stefi (nepotica mea) s-a dat azi noapte jos din pat, si-a luat olita, a facut pisu si cand sa se bage in pat si-a adus aminte ca nu a sters-o nimeni si a inceput: mami, mamii, mamiiiiiii!!!!!!

va pup....plec acasa la pui.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

tocmai mi-a povestit mama o faza super draguta.
adina mananca pufuleti, defapt ii tot dadea lui mama care la un moment nu a mai vrut. ce credeti ca a facut Adina? incepe sa faca vuuuu si sa-i invarteasca pufuletul prin fata sa o faca sa deschida gura.

m-am prapadit de ras. si sa mai zici ca asa poate poate ii pacalesti - desi la ea nu a functionat, cand nu vrea sa manance o mai incercam asa sa vad daca o pacalesc. si uite ca ea acum incearca sa faca acelasi lucru.

off o iubesc de nu mai pot si imi pare asa rau ca nu mi-a facut mie asta. cred ca o mancam toata bucatica cu bucatica cu avionul ei cu tot.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

sunt inca la pag 1 cu cititul... am reusit sa ajung azi la munca, dupa doua zile de boala/muncit de acasa... si dat zapada de pe driveway de 3 ori cate 20cm...dar gata, aici s-a terminat, cel putin pe ziua de azi
donia, ktrinelv-ati dezapezit?
fetele sunt bine, DORM TOATA NOAPTEA de la 9 la 9 aproape, iar ziua 3h-3.5h
fug sa va citesc si revin

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

off topic: mi-am adus aminte sa va povestesc ceva: stiti bancul cu Stefan cel Mare si ostirea lui, ala sec: 'biscuiti ostasii mei!', 'biscuim maria ta!!' - am incercat sa il explic lui Tudor aseara - radea si-mi zicea ca nu intelege - ce e de ras daca schimbi 'iti' cu 'im' la sfarsitul unui cuvant, ce daca e substantiv ce nu poate fi verb...- si mi-am dat inca o data seama cat de grea si de frumoasa este limba romana, si-mi pare rau ca copiii mei nu o sa se poata bucura de ea in toata intregimea ei

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

apropo de ce zicea donia ieri, va propun o tema:

cat de des le spuneti copiilor te iubesc, multumesc, bravo, te rog

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita

am pus www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">aicicateva poze mai noi ,care vreti sa pt vedeti.

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

ce frumoase sunteti si ce gospodine

Ana,

Mergi la inceput