Casnicute sexy (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Noi nu am avut net...pana acum 10 minute, nici cablu la tv....oras...de sat...
Monica noi suntem bine, Dan doame acum caci isi da programul pe dos daca sta mult in pat, eu m-am enervat cu astia cu netul...cablul...barbatul e plecat ca are antrenament cu niste copii de la scoala pentru un concurs.
Voi ce faceti?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetlor.
Nu am citit din urma. Azi suntacasa ca s-a inchis biroul din cauza furtunii de zapada.Asa ca merg sa trag niste snitele.
Am inceput lucru la bb2. Nu de alta dar sa fiu nebuna cu acte in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Olga,poate o sa ai surpriza sa se mai linisteasca Tony o data cu venirea lui bb 2.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mirela,ia-ma si pe mine la tuns. Eu nu mai reusesc sa ajung.Dar pe 23 avem o cumatrie....iu iu iu ...si atunci mort copt tre sa merg sa ma tund.

Doina,

Noi mergem la intalnire cu mamici de Iasi. Paaa...mai vb mai pe seara.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

..... bauuuuuuuuuuuu

Olga sa aveti spor la bb2 si sa iasa ce va doriti si cum doriti

Mirela vreau si eu la tunsulica , adevarul e ca nu-mi place cum ma tunde, cum ma coafeaza aici, nu-mi place nimic , nu se pricep nici de o culoare.
Iti raspund eu in locul Gustei, o opereaza pe Mara in data de 8 febr. la ora 7.30 dimineata. Doamne ajuta !

Cuscra petrecere frumoasa la intilneala, sa bagi poze cu fetele.

Doina si eu tot pe aici, cu net cu tot, dar cu treburi multe

Monico io sint batrina, nu-s asa rapida la facut savarine, deh virsta

Miki serviciu usor in continuare.

Atelocin

Io si miine am sa intru putin, pentru ca vineri plecam la Roma si ne intoarcem duminica noaptea , ma destrabalez si io o tira, vorba vine, va face papita cumnata , dar noi vom fi musafiri la casuta noastra, pe care ne-am pus in gind s-o inchiriem, ca la cit stam noi pe acolo, e pacat sa nu fie locuita
Dispar, reapar mai acusica.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mirela - nu-i bai...te iert..de data asta!acum nu mai stiu daca fata ne mai vrea, ca era "promisa" inainte de a se naste.poate s-a razgandit!
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2641683620080132939EfzDrL

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

io eram la cura uitasi?

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

pai frisca e vegetala

Mergi la inceput