Minunatele Scorpiute (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor!!

Mami si Selin va multumesc mult, mult pentru urari!!........sunteti asa dragute. Chair si Elena mi-a trimis un mail care m-a emotionat tare cu o pagina de DC de exact acum 2 ani.
Imi pare rau ca nu am ajuns aseara sa va raspund, dar dupa 4-5 incercari esuate de a screi ceva m-am lasat pagubasa, mai ales ca la ora 10 eram si cu Selin in brate care nu a vrut sub nici un chip sa doarma. A dormit de dupamasa tarziu....
Noi am avut o zi aproape obisnuita, dupa masa a venit doar vecina mea cu baiatul, cealalta vecina avea musafiri, si baiatul ei cel mic azi aniverseaza 1 anisor.
.....dar a fot bine, copii au suflat in lumanari.....toti de n-ori, au lis frisca si au mancat ciocolata de pe el. Cu tortul s-au ospatat mamicile.
Poze am doar cateva.Nu am reusit sa le pun tot din cauza de calculator obosit rau. Au sarit repede pe tort si nu am mai apucat sa fac, plus ca David a avut ieri zi de padure. La-m recuperat pe la 2, dar era asa de obosit.............oboseala care s-a manifestat la el tocmai pe dos agitat cu pretentii si miorlait nevoie mare.

..........revin

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si ai mei vor orice revista, orice carticica noua pe care o vad...nu-i refuz dar nici nu pot sa le cumapr chiar tot
nina...ai fete mari...deci te-au impresionat ieri cu clatitele si azi le recompensezi pe toate
adriana, pai una dintre voi strange toate lucrurile sau ce e de strans la ea acasa, apoi face pachetele si le trimite la destinatie fie prin posta fie prin curier
mira, unde-s pozele? ca nu le-am vazut pe toti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

LASTEFANIA MULTI ANI! zambareatza

sa cresti mare si sanatoasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

monica pai nu le-am pus ca nu m-a lasat calculiciul

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

E ziua Zamabaretzei ? Stiam ca e in februarie, dar nu mai stiu data.
La multi ani, frumoasa zambareata !
Sa cresti sanatoasa si voioasa,
sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de minunata ta mamica si tati al tau !
Petrecere frumoasa si daruri multe, multe....!

Felicitari, Georgi !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele,
cu dragalasenia si veselia ei, voastra !
Imbratisari si pupici !

Mira, important este ca micutii s-au simtit bine !
Cand reusesti sa pui pozele, da-ne de stire !
Monica, merita fetitele o recompensa, ca au lucrat la mate si au citit cate ceva, in fiecare zi.
Am reusit sa le cumpar cartile dorite, numai cea cu Huck nu am gasit-o, dar am inlocuit-o cu "Fram, ursul polar", ca tot o au in cartile de lectura si o cerusera inainte sa pomenesc eu de Huck si Tom.
Cristinei nu prea credeam ca am sa-i gasesc, dar am gasit chiar ce isi dorea. Si inca o carte de activitati, cu litere, ca e dornica si ea de lucru, cand vede fetele cum scriu.
Un weekend cat mai fain, va doresc, fetelor !
Ne mai "vedem" in weekend !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

aaa...ok mira...credeam ca nu reusesc eu sa dau de ele
nina cred ca or sa fie tare fericite...spor la lecturat...mi-a ramas pe retina cum stateau ele toate 3 in pat si citeau/cantau din carticica cu colinde...ce frumoase si cumintele erau toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, stefania.georgi, sa-ti traiasca fata.
monica, dar noi suntem din diferite colturi ale lumii.trimtem coletele la una acasa si le trimte ea?eu oricum am zis ca fac un pachetel cat pot si-l trimit ca nu mai poate astepta.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Stefania
Lamulti ani,sanatate si copilarie fericita.
Georgi felicitari sa-ti traiasca puiutza si sa fie sanatoasa.
intregul al minunatelor.

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

adriana, poate sa trimita fiecare din coltisorul de lume in care este fix la adresa dorita(sau la cine strange pachetele si se ocupa sa le redirectioneze) tot prin posta sau curier, sau daca fetele sunt in Europa pot pune pachetul la autocar sau microbuz care vine acasa(asa stiu ca mai procedeaza prieteni de-ai nostri) dau o taxa soferului si el le aduce acasa in ro

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Stefania Georgi sa-ti trasca zambareata.

Fetelor eu azi nu va bag in seama...........sunt pe fuga trebuie sa studiez harta caum ajung maine la prietena mea. Sotiorul si-a cerut voie sa mearga la ski asa ca va trebui sa merg eu singura cu toti 3. Mi-e cam frica e peste o ora de mers pe autostrada si trebuie sa trec prin Zürich ceea ce nu ma incanta chiar deloc.
........plus ca m-am apucat de croitorit, musai. David a venit ieri din padure cu pantalonii de ski spintecati intre picioare care musai trebuie reparati ca duminica e parada de carnaval unde participa si el cu gradinita.

V-am pupat. Sa aveti un weekend minunat.

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput