Minunatele Scorpiute (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina bebelina lui Esme trebuie sa apara pe la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie. Eu asa stiu.

Gata plec acasa, am terminat pe ziua de azi.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si noi pe aici.azi am fost in curatenie generala.am lasat actele un pic ca trebuia sa fac si curatenia.pilotul e bine, mai nou pictam cand venim de la cresa, nu va zic in ce stil.dar macar avem o preocupare.
dodo, ma bucur mult pt bogdan si pentru progrese.
nina, ana,restul gastii va pup pe toate.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by miraklucker

Nina bebelina lui Esme trebuie sa apara pe la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie. Eu asa stiu.

Gata plec acasa, am terminat pe ziua de azi.

Uite cine stieeee . Da era initial programata pe 4-5 iunie insa la ultima ecografie sarind din grafice a ajuns pe 29 mai. Eu mi-am promis in barba ca aleg una din urmatoarele date...si nicidecum pe langa .

25, 27 sau 30 mai sau 9 iunie

Daca va explic porcesu' lesinati de ras asa ca ma abtin

o seara frumoasa,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nina, niste prajiturele inimioare as vrea sa fac...dar sa vedem cum stau cu timpul fetitza care vrea ghiocei daca as putea i-as trimite eu
esme, pai si de ce sa nu radem si noi burtika sa sa vina bb cand o vrea(dar sa stea cuminte la caldurica)
pe toate
o seara placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

2008-02-13
Ai sanse sporite de emancipare. Trebuie sa te implici mai mult in activitatile sociale, sa cunosti si alti oameni care sa te recomande pentru un job mai bun. Casnicia e posibil sa fi trecut prin momente grele, dar astazi totul revine la normal.
Buna dimineata minunatelor,
Bogdan azi merge la gradi si am de alergat prin oras.
O zi cat mai buna.
intregul al minunatelor.
Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza scorpiutelor pe toate sa aveti o zi minunata
gabi, spor la alergaturi si rezolvat probleme

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Cu mare, mare intarziereee!!!!!

Selin si Zambareata, La multi ani!!! Sa cresteti mari si sanatoase!!!Sa aveti o viata frumoasa plina de bucurii!!!Va pup pe voi si pe mamicile voastre!!!
'Neata fetelor!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Daca ma mai primiti (stiu ca sunt o chiulangioaica!), REVIN!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza
Sar'na Lory.Te primim...te primim.Ce face Alinutzul?Ai inceput la gradi cea noua?
Dodolici spor la alergaturi
Fug si io putin afara cu trebi
Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

aici.... aici.... aici suntem!!!!

Nina, draga, esti o draguta ca intrebi de noi.... imi pare rau ca te-am facut sa te ingrijorezi.....
Suntem relativ ok, daca nu punem la socoteala faptul ca aproape toata luna ianuarie pitica a fost bolnavioara. A avut un episod cu febra mare trei zile si apoi vreo trei saptamani de mucisori, nas infundat, mofturi, maraiala.... I-au iesit 2 dinti si stau altii sa iasa plus niste masele... Abia de cateva zile si-a revenit cu nasucul.. Insa am dat de altele, ne luptam cu scaune mai dese si cu alta consistenta decat de obicei...luam tratament , suntem la regim...nu va spun ca a slabit cam juma de kil, plus ca s-a inaltat foarte mult.... asa ca arata ca un adevarat topmodel.....adica slabuta..... In rest, ne lumineaza fiecare zi.... e o scumpa....
Una peste alta sunt si eu foarte ocupata.... o prietena de-a mea a nascut acum o luna si o inlocuiesc la job temporar.... asa ca de asta nu prea am timp de calculator....

Va pupam pe toate si va imbratisam cu drag..... si va dorim multa, multa sanatate....
trebuie sa plec.... mai stau putin pe acasa si ma duc inapoi la job.
sper sa reusesc sa revin zilele astea...

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, minunatelor!

Dodolina, mi-ai inseninat si ziua de azi cand am citit cate progrese face Bogdanici! Felicitari si la mai mare!

Nina, da, Ducu sta cu boni care are 28 de ani, 90-60-90, blonda si cu picioare lungi. I-am ales sa o nanny, ca sa-i cultiv de mic gustul catre frumos.Voi ce mai faceti??? Cand zici ca semnezi condica la Buzias???

Mona mii de -ici tie si trupei tale de fantastici!

Nastasie, felicitari lui Picasso si nu dispera, ca greul abia de-acuma incepe... Tu inarmeaza-te cu muuulta rabdare, c-o sa ai mare nevoie de orice rezerva disponibila.

Ani, Esme, Georgi, Lory si toate minunatele de aici!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

Orice sut in fund este un pas inainte!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput