Bebe are pojar!!!

Bebe are pojar!!! | Autor: ninaM

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit!De citeve zile,bb are niste pete rosiatice pe corp,ceea ce eu cred ca este pojar.Inainte de aceste pete,a avut febra 39.2 doua zile la rind.Acum nu mai are febra,dar este foarte agitat si mai nou,se trage de par...si plinge mai mereu.Normal,el nu este plingacios de fire.Din cite stiu,pojarul nu se trateaza cu medicamente,dar as vrea sa stiu si parerile voastre.Ce e de facut?Si inca ceva...este stricat la stomac;are vre-o legatura cu pojarul?Pot sa-i fac baita acum?Va pupacesc si va multumesc anticipat!

Nina&Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Si fetita mea a avut pojar ca in prima zi cind a avut temperatura m-am speriat rau de tot si am fost la doctor care mi-au dat un sirop pentru febra si tuse ( dar nu tusea deloc ) si dupa trei zile i-a scazut temperatura si i-a iesit pe piele punctulete rosii si d-na doctor mi-a spus ca pot sa-i fac baita si fetita mea de obicei este cam constipata dar cind a avut temperatura a facut singurica caca . Daca i-a trecut temperatura poti sa-i faci baita . Multa sanatate la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Stai linistita,nu se da nici un medicament,numai antitermice in caz ca mai face febra;nu ii face baita deocamdata si nici sa nu il scoti afara pentru ca bubitele se pot ascunde si nu e bine caci poate face complicatii;este bine sa il imbraci cu ceva rosu tot timpul pentru a usura eruptia.Daca este pojar dureaza poate mai mult de o saptamana dar daca este rubeola(pojarel)dureaza numai 3-4 zile;Stiu ca la rubeola se umfla ganglionii latero-cervicali(in spatele urechii dar mai jos,pe gat)Palpeaza-i si tu si atunci vei stii daca e rubeola;la pojar nu stiu daca se umfla.Cam atat...Multa sanatate si multe pupicuri de la bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

In primul rand este bine ca medicul lui sa vina acasa sa-l consulte deoarece sunt forme mai grave de pojar si altele mai usoare.
Cristi a facut pojar la 6 luni si trei doctori s-au chinuit sa spuna ce are sigur(unii ziceau rubeola altii rujeola...)Cateva zile inainte sa apara bubitele a facut febra apoi a inceput sa se umple de bube dar erau asa multe ca se uneau intre ele si formau un intreg....si in cap avea saracul.
Tratament nu exista trebuie sa-i dai Nurofen in caz de febra si Vitamina C pentru ganglionii aia umflati.La noi in 3 zile a scapat de bube dar 10 zile nu a avut voie afara.Oricum e bine ca dupa ce trece sa-i faci o analiza pe care medicul ti-o va recomanda care arata cu certitudine ce a avut pentru ca spun ei e bine de stiut(cum sta cu imunitatea pentru mai tarziu).Eu sincer nu i-am facut-oca mi-a fost mila sa-l intepe pentru atat....
Pupici si sanatate puiutilor!!!!

OANA si CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput