sarcina si jobul

sarcina si jobul | Autor: Puppa

Link direct la acest mesaj

Incepe sa ma ingrijoreze faptul ca stau la serviciu destul de mult. Sarcina mea are deja 29 de saptamani, eu am 86 de kilograme si e destul de greu. Nu stau in picioare si nu ma stresez, fac in principiu munca de creatie, insa nu stiu daca este bine sa stau 10 ore la job de duminica pana vineri. programul este de la 12...deci nu am greutati prea mari. nu pot insa sa nu ma intreb daca statul pe scaun atatea ore nu o afecteaza pe bebitza...
pe doctora mea nu indraznesc sa o intreb, pentru ca va zice sa stau acasa, iar eu asa ceva chiar nu vreau...

voi cam cat stati pe la job?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Puppa draga eu lucrez in fiecare zi de la 9-18,adica 9 ore pe zi ,plus 2 sambate a cate 4 ore si numai una libera.Nici munca mea nu e nu stiu cat de grea ca stau mai mult la birou,dar lucrez cu oamenii si euneori e super enervant!!Nu stiu ce sa zic ca e bine sau nu dar tu imediat ar trebui sa intri in prenatal,nu?Oricum dupa parerea mea e bine putina miscare si nu sa stai numai in casa!!!E bine sa ai o viata mai activa nu sa fii sedentara ca nici asta nu ii face bine bebelusului.

Andreea 22+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

puppa cu siguranta sedentarismul nu face bine! in curand ai putea intra in prenatal...si eventual poti merge sa faci zilnic 2-3 plimbari lungi...sau undeva la bazin! cu siguranta iti va prinde bine miscarea...si te va ajuta si
la nastere!

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Incerc sa merg pe jos cat se poate...numai ca vremea asta a fost urata si eu sunt friguroasa...ma mai ridic de pe scaun, ma mai plimb si pe ho, pentru ca incepe sa ma doara spatele... plus ca stau la etajul 4, nu am lift, asa incat zilnic trebuie sa urc si sa cobor... :)

sunt sigura ca daca am sa stau acasa, tot la calculator voi sta sau in pat la tv sau citind in cea mai mare parte a timpului...

ma ingrijorasem pt ca am citit azi pe bbc o stire despre stresul din timpul sarcinii si posibilitatea destul de mare de aparitie a schizofreniei la copil. si oricat zicem noi ca serviciul nu este stresant, tind sa cred ca am intrat noi in ritm si nu ni se mai pare. dar oare bb simte la fel?

Mergi la inceput