Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

Aylin ma bucur sa te vad pe aici.Si ce ocupata esti cu lucruri asa importante!Pai iti doresc reusita deplina atunci si motivam absenta de ieri

Mychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lia, si eu am cumparat o parte din cartile alea. Sint frumoase, Miruna mea e mare fan, dar nu sint prinse foarte bine, din pacate. Foile sint legate cu niste atze, deja au zburat vreo 2 si habar nu am cum sa le lipesc ca sa nu distrug aspectul cartii. In caz ca o sa intimpini si tu problema asta (peste 2 ani) si te pricepi, te rog sa-mi zici si mie cum le repari.

Petra, Lavinia, Gabrielabv si restul de fete, nu mai ziceti cite kg aveti? Cine se retrage din campanie sa spuna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Mychi imi place cat sunteti de nebunatice tu si Aylin, tineti-o tot asa. Si vroiam sa te intreb pentru ce e buna tinctura de ardei iute ca am prins ceva discutie din urma dar nu tot

Fetelor imi faceti piele de gaina pe mine cand va vad ca vorbiti de servici noroc ca ati trecut pe subiectul vacante
Eu vreau la mare, oriunde si oricand , numai mare sa fie. Mi-ar placea in Grecia dar nu stiu ce v-a fi pana la vara

Stefania 97 tare e rau fara sotz acasa cu toate pe cap si nu vine nimeni sa te ajute saptamana asta?

Claucia am admirat-o si eu pe Alessia, mmmmmmmm....Grecia. Eu m-as muta acolo si ieri, vorba aia

Mergi la inceput

Ioana pai eu am spus de marti ca am tot atatea kg , adica 65. N-am cantar electronic sa vad daca la grame sunt mai multe dar e naspa rau ca ma deprim cand vad ce greu e sa le dau jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by Ioana75
Petra, Lavinia, Gabrielabv si restul de fete, nu mai ziceti cite kg aveti? Cine se retrage din campanie sa spuna.

Eu am spus

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, scuza-ma, abia acum mi-am amintit ca ai scris de marti - numai ca eu am inceput sa actualizez lista de miercuri. Nu dispera cu kg, o sa se miste si cintarul tau in curind.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Chiar ma intrebam de ce nu-si face nimeni planuri pt. o vacanta in Bucuresti Eu am schitat vacanta de vara cu destinatia Romania dar pt. ca e in stadiul de ciorna, nu ma apuc sa vorbesc mai mult.Din ciclul "doamnelor si domnilor, copilul meu e cel mai cel" anunt ca ieri, la fix opt luni, Ines s-a ridicat singurica in picioare pe marginea patutului. Am facut repede o poza si m-am si pus pe bocit pt. ca mi-am dat seama ca este unul din momentele importante ale dezvoltarii ei si ca de acest moment imi voi aminti cu mare drag toata viata. astept acum primii pasi...www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

valen felicitari lui ines!e fata mare-mare!
nikole azi incerc sa pun poze

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
apar si eu in peisaj cu o intrebare...daca nu va supararti. am luat cartofi dulci si sunt albi inautru. am cautat pe net si am vazut ca exista si asa, dar or fi acelasi soi, or fi la fel, pot sa-i dau copilului?
offf...ce s-or fi nimerit tocmai la mine care am luat pt prima data astia albi? daca stiti sa-mi raspundeti, sa-mi spuneti si mie.
am vazut o ultime de poze frumoase....copiii astia se fac pe zi ce trece mai frumosi si mai abili...se ridica in picioare, merg de-a busilea, spun mama, tata...felicitari celor ce se simt cu musca pe caciula.
va pup!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2247210772/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, eu raportez 52.6 kg.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput