Buna, caut si eu pereche de cizme de cauciuc, colorate sau cu desene, ceva, marimea 39-40. Daca stiti cumva pe cineva sau vreun magazin on-line (sunt din Rm Valcea si aici nu am gasit) va rog sa-mi spuneti
si eu tare as vrea, am vazut prin Franta, cred ca erau cam scumpe, pacat ca nu mai sunt la Tina R, acolo au fost sezoanele trecute si am cam ras de ele...
Buna,
si eu sunt din Valcea si subscriu pentru lipsa de magazine care e in oras ![]()
poti gasii pe ebay modele cate doresti, doar sa fii atenta la feedbackul vanzatorului 
prin Franta am vazut si eu de acum 2 ani chiar, modele frumoase unele destul de ieftine, insa aici trebuie sa ai ceva curaj sa le porti din cate am vazut exista o mica reticenta in privinta lor ![]()
sant foarte la moda.eu locuiesc in austria si aici se poarta inca de acum 2 ani.sant si pt copii si pt adulti frumos colorate si nu arata rau.la inceput ma uitam si eu cam stramb dar incet am observat ca le vine bine damelor...am vazut si la 10 euro,iar reduse la 5 euro.
sant foarte la moda.eu locuiesc in austria si aici se poarta inca de acum 2 ani.sant si pt copii si pt adulti frumos colorate si nu arata rau.la inceput ma uitam si eu cam stramb dar incet am observat ca le vine bine damelor...am vazut si la 10 euro,iar reduse la 5 euro.