Mamici de martie - aprilie 2008 ( 86 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mary - rabdare...sunt moderate mesajele tale dar scire si tu pana la 10 mesaje cu bla bla unul dupa altul si vei vedea ca apoi vor aparea repede.. Hai ca te asteptam la ciripit.

Ioana- f buna cartea Dr Spock. Impreuna cu "Mama si copilul" lui Capraru sunt un fel de biblie a cresterii copilului. Unele lucruri mai apropiate de realitatea noastra romaneasca, le vei gasi doar in Capraru.

Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Hagyyanis,

eu te-am vazut...

Tre' sa bagi rapid inca 5 mesaje si scapi de moderare...
Eu sunt din Iasi...nu nasc la Municipal...stiu ca a nascut acolo Anca Dragoman...poate vede si ea mesajul tau si te ajuta legat de "obiceiul locului"...incearca un PM la Anca...poate iti raspunde cand o lasa bebelusha Maria-Alexandra.

Despre bagajul de spital vezi ca este deschis chiar capitol pe Forum...aici la Odiseea Sarcinii. Mai gasesti si un maldar de informatii in folderul numit "Nasterea" afisat in bara albastra de sus a site-ului.

Esentiale in bagaj sunt:

- tampoanele din vata invelite in tifon...cat de multe...indiferent de cum o sa nasti;
-obiectele tale de toaleta clasice;
- chiloti de baba - 5 perechi ca se pateaza la greu si nu te strang;
- camasa sau pijamale comode si alaptatoare (adica sa-ti permita sa alaptezi) - macar 2 bucati sau pregateste bani pentru infirmiere ca sa-ti schimbe camasa ori de cate ori e cazul;
-papuci de plastic (ca-s universal valabili);
- scutece absorbante pt. bebe (macar 1 pachet la indemana);
- ulei pentru igiena lui bebe;
-vata pentru toaleta lui bebe;
- comprese sterile pt. igiena lui bebe;
- pompa de san;
- crema de galbenele, Garmastan sau Bepantene pt a proteja sanii;
- si tot crema de galbenele sau Bepantene pt. funduletzul lui bebe;
- ser fiziologic pt. ochisorii lui bebe (eu am avut o punga din aia tip perfuzie).

Si poti sa-ti iei un costumas, doua, noua pentru bebe, daca ti se permite.

Cam atat acum!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetele cucuietele, in sfarsit am reusit sa va citesc din urma si raspund rapid.
Zilele astea o sa intru mai rarut ca are treaba randunelul la calculator, isi redacteaza lucrarea de licenta si e cam pe fuga, o sa scrie la foc automat. Profit acum ca face nani!

Eu aseara am nimerit pe TV5 si ce credeti ca era pe la 1 noaptea?? Filmuletul de la Delphinas si bebelu si tanti cu delfinii! Era si subtitrat si m-am uitat inca o data la el.

Sovi, nu stiu cum o sa fac cu praful, ca de intrat o sa intre pe sub usi…iar daca se pune pe parchet, n-are nimic, se aspira si se spala…il dovedim noi! Abia astept sa se apuce de baie si sa termin apoi curatenia si aranjatul!

Mami-papa, s-a facut! Cred ca joi o sa intru in magazin, ca ma duc iar la analize si sunt in zona. Ce dimensiune are patutul tau, ca sa aproximam cat material trebuie. Plus inca 2 m pt. diverse ...
Asaa, apoi am vazut ca Florinelul iar nu e cuminte...asa cum a zis Cory si ai zis-o si tu, de unde sa stie sa fie sensibil, daca nu l-a invatat mamicuta lui?? Tu trebuie sa-i repeti de multe ori, ca o moara stricata ce te deranjeaza si cum vrei sa se poarte si poate se lipeste ceva.

Mimonix, bine zis, parca unii barbati au aceeasi mama!

Kya, saracuta de tine cu panica...si eu mai patesc asa, atacuri din astea...nasol ca esti si singurica...mai are mult pana vine randunoiul?

Cory, incerc sa-i explic non-stop, dar te-ntelegi cu turcii?? Iti dai seama ce teorie i-am tinut aseara dupa ce s-a linistit si azi a vrut sa facem acelasi joc, cu hotul de portocale, tot nu statea locului, dar nu mai alerga...vorbeste cu gura plina, nu are stare la masa, se misca intr-una...stiti voi ! Si pe mine ma doare gura de la atata explicat!

Clabucel, pupici pt. Miss! Si Luny pupici pt. Mister! Aaa, am vazut ca si Clau are Miss!

Adriuta, la multi ani, sa fii sanatoasa si nastere usoara!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Roxana-Claudia,

ma bucur sa te vad pe aici...inseamna ca Robi inca nu vrea sa iasa la plimbare...

Subscriu la parerile tale despre cartea sotzilor Capraru...si eu am crescut-o pe Larisa cu ochii in cartea lor.

Azi toata ziua am stat la cioace cu voi...tre' sa ma misc acu' cu talent prin casa...sa fac si eu o papica, sa mai spal un vasuletz...

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ce faceti randunicilor???
Unde sunte-ti?
zoze unde esti???
la toate

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

SALUTARE RANDUNICI.
Azi am mers la medic, de sambata ametesc , avem tensiunea mare si edeme , sper ca la ultima 100m sa nu-mi faca probleme bebele. Am mai dat si analize , vineri ne vor veni rezultatele acasa.
Mergem sa va citim din urma, ca f. harnice ati fost, ca de obicei.

AVEM 35 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Roxana, Clau, Simo, voua vi se pare ca a mai coborat burtica? De dimineata ma tot uit in oglinda si mi se pare ca e mai jos decat era pana acum...

Ioana
37+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Se pregateste Ioana sa vina...poate te vei trezi cu o surpriza

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

AM UITAT SA NE SCHIMBAM SEMNATURA, PANA MAINE NU MAI AVEM RABDARE.

36 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu, nu, nu, sa nu imi faca surpriza acum, ca nu e totul pregatit!! Mobila nu e gata... bagajul nu e 100% pregatit...Uffff!! Si mai trebuie si sa ma fac frumoasa! Pardon, mai frumoasa!! Saptamana viitoare ma tund putin si ma vopsesc, ca sa ma placa puiul meu cand ne vom intalni!

Ioana
37+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput