Mamici de martie - aprilie 2008 ( 86 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Randunici, va pup, ne vedem mai pe seara, ma duc sa stau nitel intinsa.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Tot pentru Papacicul-Suparat...

Si sa stii ca atitudine asta are radacini tot in educatzia primita de la mama lor de acasa...timp de 20 si ceva de ani.

Soacra-mea e o fiintza de indiferentza crasa...monumentala...uneori sotzul meu seamana monstruos la reactzii cu maica-sa...logic si egzplicabil! Soacra-soacra, poama acra...
E greu sa lucrezi la o mentalitate cultivata timp de douazeci si ceva de ani...
De unde sa invetze sa fie sensibili??? De unde???
De la noi...da' cu rabdare, cu consum nervos, cu timpul...daca or vrea sa invetze!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adriutza, LA MULTI ANI FERICITI!

Nicoleta 29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Cristina, Luny, va multumesc din suflet pentru raspunsuri. M-ati linistit complet. Deci fetita mea e Miss, e ok asa.

Ies sa iau o gura de aer!

Laly 33+ Maria Clarinda

AMR 6 SAPTAMANI!!!

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clabuc si Strumfy meu e Mister!!..le facem lipeala mai incolo, asa, ca intre frumuseti, le-ar sta bine impreuna!!

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Him...eu din nouAzi am mincarici in degetele
SoviFerentari?Him, nu stiu zona aia prea bine, ca am avut interdictie toata tineretea sa merg in directia aia si am ramas cu fixatia de bau-bau.Ma bucur sa aflu ca ai gasit un locsor frumos pentru Sasha.La mai multe!
MamiP, am citit toate postarile tale despre sot si socri.Uneori e de ris, uneori nu.Iti inteleg trairile, dar crede-ma ca cea care trebuie sa se schimbe esti tu.Nu ca ai avea tu o problema, Doamne fereste, dar ca sa nu mai suferi si sa nu te mai superi.Cautati instinctul de conservare si incearca sa mai faci si compromisuri.Copilul asta o sa te oblige, vei vedea, sa-ti schimbi felul de a fi.Vrei nu vrei, socri tai vor fi bunicii lui si poate el ii va iubi in felul lui.Iar de sot, nu mai zic.E taticul lui si merita iubit pentru asta,nu?
Imi pare rau ca ma bag si te rog sa ma ierti daca te-am suparat.Dar simt eu asa, ca un om cu experienta multa in ale vietii, ca Florinelul tau nu se va schimba.El e introvertit, a trait intr-o familie care poate l-a determinat sa-si schimbe felul de a fi, nu stie ce-s alea surprize si nu-l intereseaza treburile de femeie (patut, hainutze,etc)Ignora-l si tu si solicita-l doar la carat si la platit!
Si daca te ajuta la ceva, sa stii ca multi barbati sunt aidoma Florinelului....parca au aceeasi mama.Transforma si tu asta intr-un avantaj pentru tine, fii independenta!
Si striga tare din baie, ca singur nu cred ca o sa vina.Pur si simplu nu-i trece prin cap!
Hai cu moralul sus, cu povestioarele tale amuzante...ca erai pe calea cea buna.
pe mine daca te-am suparat si vinde-mi si mie niste ponturi pentru botez.Stii ceva de un restaurant nou deschis la Gloria, in vechiul complex?

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru 36+
AMR max 14 zile!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat, virsta deh!
La multi ani Adriuta, sa ai mult noroc in viata si sa fiti sanatosi tu si bebelul mititel din burtica ta!Nastere usoara, cu jacuzi, cum vrei tu!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru 36+
AMR max 14 zile!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Ali,asa pove tu?Pai si cate sapt aveai?Mare lucru ca ai scapat de taietura la Biencutza.
Nasol,da,cu taiatul...cam pe toate le aud ca le-a taiat..o amica a nascut zilele trecute si i-a zis dr sa nu cumva sa o taie,dar tot a taiat-o.Si i-a zis dr: "Pai cum sa nu te tai dc nu impingi tare tare?
Asa ca depinde cum se prezinta nasterea...
Mamicule,eu te inteleg ca nici al meu nu e prea preocupat de mine,noroc cu socrela care sta numa dupa mine,ca nadejdea lui,asa e el,mai boem,poate am gresit si eu ca l-am cam lasat in pace,spunandu-mi ca-i obosit saracu si nu e genul sa se implice mult si nu prea l-am implicat in detalii,dar acum nu-i mai zic nimik,il las in pace.Pacat ca nu seamana cu socrela ca o boieream,seamana cu socramiu.Dar e clar ca de noi depinde modelarea lor..
Laly,vezi ca explica parca clau de difer intre circulara si esarfa.
Circulara e dupa gat,esarfa e ca premierea pe diagonala pieptului.Da uite ca ti-au explicat si fetele!

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, suntem si noi voinice in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Feteloooor, nu-mi place deloc acasa, ca mananc non-stop!! Ce ma fac? Si-asa nu ma pot intoarce in pat!

Ma duc prin oras sa ma plimb putin si sa-mi iau vreo 3 kg de mandarine... Asa mananc eu!!

Ioana
37+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, LA MULTI ANI fericiti, sanatosi si la punga grosi!

Monix, eu stau la Gloria, dar n-am vazut nici-un restaurant nou deschis in complex. Nici nu m-am uitat atent ce-i drept, cine stie? Am vazut in schimb ca se construieste si se amenajeaza in complex, dar nu stiu ce or sa faca...

Clabuc, si bebitza mea e Miss. Vineri merg la eco si sper sa nu mai fie!

Mami, sa treaca supararea.

Stela, eu la prima nastere am avut anestezie generala si m-au intubat. Nu-i asa de rau , doar ca dupa, iti tot vine sa tusesti, te deranjeaza pe gat si noua ne tot dadeau sa sugem vitamina C sa treaca senzatia aia. In rest, n-a fost nici-o problema.

Am iesit putin la plimbarica cu Razvanel si am ajuns si la Happy Baby de unde am luat un bibe de sticla de la Chicco si perii de biberoane, asa ca mai tai ceva de pe lista...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 20 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput